Απο τους να σκοτωσω, σαφως.
Τι γινεται ρε παιδια; νομιζα οτι ειχαμε εκπολιτιστει. Εδω βλεπω 2η περιπτωση ανθρωπου να λεει οτι προτιμαει να σκοτωσει ανθρωπους απο το να χασει μερικα δραμια γης.
Δε θέλω να σε σοκαρω αλλά 9/10 το ίδιο πιστεύουν. Αν πιστεύεις κάτι διαφορετικό να τους πάρεις σπίτι σουaxilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:57Απο τους να σκοτωσω, σαφως.
Τι γινεται ρε παιδια; νομιζα οτι ειχαμε εκπολιτιστει. Εδω βλεπω 2η περιπτωση ανθρωπου να λεει οτι προτιμαει να σκοτωσει ανθρωπους απο το να χασει μερικα δραμια γης.
Οι ιδιοι 9 στους 10 που στην ερωτηση 'εαν θα πολεμησετε για την πατριδα σας' ετοιμαζονται για ...Αυστραλια.Lord Brum έγραψε: 01 Μαρ 2020, 12:04Δε θέλω να σε σοκαρω αλλά 9/10 το ίδιο πιστεύουν. Αν πιστεύεις κάτι διαφορετικό να τους πάρεις σπίτι σουaxilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:57Απο τους να σκοτωσω, σαφως.
Εβγαλες και στατιστικά?Οι ιδιοι 9 στους 10 που στην ερωτηση 'εαν θα πολεμησετε για την πατριδα σας' ετοιμαζονται για ...Αυστραλια.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ σου λέω ότι και αυτός θα πολεμήσει. Εκτός αν νομίζει ότι θα του έχουμε έτοιμη πτήση για Αυστραλία να τον περιμένει. Χώρια που κάποιοι σαν εμένα θα τον πιάσουν να κρύβεται σε καμία βαλίτσα και θα τον στείλουμε στην πρώτη γραμμή. Εκεί δεν θα έχει πίσω. Μόνο μπροστά.Kauldron έγραψε: 01 Μαρ 2020, 12:14Εβγαλες και στατιστικά?Οι ιδιοι 9 στους 10 που στην ερωτηση 'εαν θα πολεμησετε για την πατριδα σας' ετοιμαζονται για ...Αυστραλια.
Εγώ σου λέω οτι 9 στους 10 θα πολεμήσουν για την πατρίδα τους.
Ο δέκατος είσαι 'συ. Ή μάλλον, κι εσύ θα πολεμήσεις για την πατρίδα σου, αλλά δεν ξέρω ποιά θεωρείς πατρίδα σου.
Ποια χώρα προτιμά να παραδώσει γη αντί να σκοτώσει; ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία; Ποια πολιτισμένη χώρα;axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:57Απο τους να σκοτωσω, σαφως.
Γιατί δεν πας να τα πεις στους Θρακιώτες αυτά; Και να μας πεις τις εμπειρίες σου ΑΝ ποτέ γυρίσεις!axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:54Εγραψες. Η ατακα αυτη θα πρεπει να κανει τον γυρο των μεσων ενημερωσης, μπας και καταλαβουμε που παμε ως ανθρωποτητα.Lord Brum έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:46Από το να χάσουμε την Θράκη καλύτερα να χάσουν οι λάθρο τις ζωές τουςaxilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:38
Δεν καταλαβες τιποτα.
Ανακεφαλαιωνοντας λοιπον:
Στην περιπτωση που το προβλημα γινει τοσο μεγαλο ωστε η Ελλαδα να εχει εκατονταδες χιλιαδες μουσουλμανους που δεν μπορει να διωξει, εγω λεω οτι η μοναδικη λυση ειναι το στριμωγμα τους στον Εβρο.
Και επισης λεω οτι εαν αυτο οδηγησει καποια στιγμη στο να χασουμε μερος της Θρακης, για μενα ειναι αποδεκτη χασουρα, γιατι αλλιως θα χαναμε ολη την επικρατεια!
Φυσικα δεν περιμενω να το καταλαβεις ουτε και τωρα. δεν βαριεσαι ομως. Εγω τα λεω...
Τα υπολοιπα περι ΜΚΟ απλα ειναι εξυπναδες ουτε καν καφενειακου τυπου και τα προσπερνω γιατι το θεμα ειναι σοβαρο...
Εξηγησε μας πως τα 10.000.000 Έλληνες θα χάσουν όλη την επικρατεια από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους διασκορπισμένους σε όλη την χώρα, μας ενδιαφέρει.axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:38Δεν καταλαβες τιποτα.Juno έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:33Ανακεφαλαιώνοντας: θέλεις να χαρίσεις τη Θράκη στους αλλαχμπαράκηδες, λες και είναι προσωπική ιδιοκτησία σου, με μοναδικό επιχείρημα ότι αφού έρχονται και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ας τους βάλουμε να μείνουν εκεί και ας χάσουμε τη γη μας.axilmar έγραψε: 28 Φεβ 2020, 11:56
Και επειδη οι αλλοι ειναι απολιτιστοι, πρεπει να ειμαστε και εμεις; συναγωνισμο στην βαρβαροτητα;
Και όταν σου λέμε πως υπάρχουν λύσεις και πως και άλλες χώρες δεν τους δέχονται, λες δηλαδή να γίνουμε σαν αυτούς;
Σε ποια ΜΚΟ δουλεύεις βρες εντεταλμένε; Ή μήπως νοικιάζεις ακίνητα στους λαθρομετανάστες, πώς τα μασάς από την λαθροεπιχείρηση για πες μας!
Τουλάχιστον ο Μερκούρης ήταν ειλικρινής και είπε τι προδοτική δουλειά κάνει, εσύ ούτε αυτό.
Στην περιπτωση που το προβλημα γινει τοσο μεγαλο ωστε η Ελλαδα να εχει εκατονταδες χιλιαδες μουσουλμανους που δεν μπορει να διωξει, εγω λεω οτι η μοναδικη λυση ειναι το στριμωγμα τους στον Εβρο.
Και επισης λεω οτι εαν αυτο οδηγησει καποια στιγμη στο να χασουμε μερος της Θρακης, για μενα ειναι αποδεκτη χασουρα, γιατι αλλιως θα χαναμε ολη την επικρατεια!
Φυσικα δεν περιμενω να το καταλαβεις ουτε και τωρα. δεν βαριεσαι ομως. Εγω τα λεω...
Τα υπολοιπα περι ΜΚΟ απλα ειναι εξυπναδες ουτε καν καφενειακου τυπου και τα προσπερνω γιατι το θεμα ειναι σοβαρο...
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Οι πχ 800 χιλιαδες μουσουλμανοι σε 10 χρονια θα εχουνε γινει 2 εκατομμυρια και σε 20 χρονια 5 εκατομμυρια. Στο ιδιο διαστημα οι Ελληνες θα εχουνε παει 5 εκατομμυρια και αυτοι.Chainis έγραψε: 01 Μαρ 2020, 17:40Εξηγησε μας πως τα 10.000.000 Έλληνες θα χάσουν όλη την επικρατεια από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους διασκορπισμένους σε όλη την χώρα, μας ενδιαφέρει.axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:38Δεν καταλαβες τιποτα.Juno έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:33
Ανακεφαλαιώνοντας: θέλεις να χαρίσεις τη Θράκη στους αλλαχμπαράκηδες, λες και είναι προσωπική ιδιοκτησία σου, με μοναδικό επιχείρημα ότι αφού έρχονται και δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ας τους βάλουμε να μείνουν εκεί και ας χάσουμε τη γη μας.
Και όταν σου λέμε πως υπάρχουν λύσεις και πως και άλλες χώρες δεν τους δέχονται, λες δηλαδή να γίνουμε σαν αυτούς;
Σε ποια ΜΚΟ δουλεύεις βρες εντεταλμένε; Ή μήπως νοικιάζεις ακίνητα στους λαθρομετανάστες, πώς τα μασάς από την λαθροεπιχείρηση για πες μας!
Τουλάχιστον ο Μερκούρης ήταν ειλικρινής και είπε τι προδοτική δουλειά κάνει, εσύ ούτε αυτό.
Εχει ενδιαφέρον πάντως που δεν λες για εγκατάσταση τους γενικά στην Θράκη αλλά ειδικά στον Έβρο που δεν έχει μουσουλμάνους όπως η Κομοτινή και η Ξάνθη.
Το αγκάθι των Τούρκων για να επιδιώξουν αυτοδιάθεση είναι ο Έβρος να υποθέσω;
Τι εναλλακτικη υπαρχει μακροπροθεσμα; παντα υπαρχουν απωλειες. Το λογικο ειναι οι απωλειες να ειναι οι μικροτερες δυνατες.Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 13:45Γιατί δεν πας να τα πεις στους Θρακιώτες αυτά; Και να μας πεις τις εμπειρίες σου ΑΝ ποτέ γυρίσεις!
Γέμισε το πχόρουμ από πρακτόρια!
Έλα μωρέ, μερικά δράμια γής είναι.axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:57Απο τους να σκοτωσω, σαφως.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ποια απο αυτες τις χωρες εχει το ιδιο προβλημα; καμμια. Οταν θα το εχουν, θα τους κρινουμε. Προς το παρον, και προσωπικα, δεν μπορω να διαλεξω την λυση 'kill em all'. Δεν ειναι ανθρωπινο, πως να το κανουμε.Belisarius έγραψε: 01 Μαρ 2020, 12:19Ποια χώρα προτιμά να παραδώσει γη αντί να σκοτώσει; ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία; Ποια πολιτισμένη χώρα;axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:57Απο τους να σκοτωσω, σαφως.
Είσαι λίγο χρήσιμος μου φαίνεται.
Δεν έχουν ανάλογο πρόβλημα γιατί σκοτώνουν πριν το αποκτήσουν.axilmar έγραψε: 03 Μαρ 2020, 11:17Ποια απο αυτες τις χωρες εχει το ιδιο προβλημα; καμμια. Οταν θα το εχουν, θα τους κρινουμε. Προς το παρον, και προσωπικα, δεν μπορω να διαλεξω την λυση 'kill em all'. Δεν ειναι ανθρωπινο, πως να το κανουμε.Belisarius έγραψε: 01 Μαρ 2020, 12:19Ποια χώρα προτιμά να παραδώσει γη αντί να σκοτώσει; ΗΠΑ, Ρωσία, Γερμανία; Ποια πολιτισμένη χώρα;axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:57
Είσαι λίγο χρήσιμος μου φαίνεται.
Ασε που δεν μπορεις να σκοτωσεις 1 εκατομμυριο ανθρωπους χωρις να φτασεις στον 3ο παγκοσμιο πολεμο, χωρις να μπλεχτουν ενα σωρο χωρες στην διενεξη.
Οι εναλλακτικές είναι αυτό που γίνεται τώρα συν μαζικές απελάσεις, τώρα και με απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου και στο τέλος, αν χρειαστεί, πόλεμος. Ξέρεις, αυτό που κάνουν χιλιετίες τώρα οι πρόγονοι μας και έτσι εσύ δεν έγινες ευνούχος σε κανένα χαρέμι ούτε γιουσουφάκι να σε χαϊδεύει ο κάθε ανώμαλος πασάς.axilmar έγραψε: 03 Μαρ 2020, 11:13Τι εναλλακτικη υπαρχει μακροπροθεσμα; παντα υπαρχουν απωλειες. Το λογικο ειναι οι απωλειες να ειναι οι μικροτερες δυνατες.Nandros έγραψε: 01 Μαρ 2020, 13:45Γιατί δεν πας να τα πεις στους Θρακιώτες αυτά; Και να μας πεις τις εμπειρίες σου ΑΝ ποτέ γυρίσεις!axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:54
Εγραψες. Η ατακα αυτη θα πρεπει να κανει τον γυρο των μεσων ενημερωσης, μπας και καταλαβουμε που παμε ως ανθρωποτητα.
Γέμισε το πχόρουμ από πρακτόρια!
Η εναλλακτικη, δλδ να παραδοθει η χωρα ολοκληρη στους Μουσουλμανους, δεν ειναι καλυτερη, ετσι δεν ειναι;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Που ξέρεις, μπορεί να του 'μεινε απωθημένο του ανθρώπου...εσύ δεν έγινες ευνούχος σε κανένα χαρέμι ούτε γιουσουφάκι να σε χαϊδεύει ο κάθε ανώμαλος πασάς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.