!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρτε το αποφαση. Τα συνορα ΔΕΝ μπορουν να σφραγιστουν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Παρτε το αποφαση. Τα συνορα ΔΕΝ μπορουν να σφραγιστουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

Chainis έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:47 :g030: 3
axilmar έγραψε: 28 Φεβ 2020, 09:43 Μια κατ'εμε ρεαλιστική λύση θα ήταν η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Θρακη, αρχιζοντας απο τον Έβρο, και ο περιορισμός τους εντός της Θράκης.

Ο Έβρος είναι το πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας, με την μεγαλύτερη απόσταση από τα υπόλοιπα αστικά κέντρα.

Μακροπρόθεσμα, η επιλογή αυτή μπορεί να μας κρατήσει πολλά πολλά χρονια.

Ακόμα και στην ύστατη περίπτωση πολεμικής ανάφλεξης στην περιοχή, και αποκοπής της Θράκης από την υπόλοιπη χώρα, η ζημια θα είναι η μικρότερη δυνατή. Κάθε άλλη περιοχή της Ελλάδας έχει μεγαλύτερη γαιοπολιτικη αξία από την Θράκη.
Κανένας Τούρκους δεν θα το έθετε καλυτερα το ζήτημα, εύγε, αξιος ο μισθός σου.
Οι ανεξελεγκτοι μουσουλμανοι που μας στέλνει η Τουρκία να εγκατασταθούν στον Εβρο!!!

Να συμπληρωσω το παζλ που το άφησες στην μέση.
Οι μουσουλμανοι της Θράκης που είναι σε μεγάλο βαθμο Τουρκοποιημένοι από 30% σήμερα γινονται πλειοψηφια σε λιγα χρονια και ζητουν αφενος αυτονομία και αυτοδιάθεση μετά κι αφετέρου την προστασία της Τουρκίας.
Ενα απο τα όνειρα των τουρκολάγνων και των Τουρκων γίνεται πραγματικότητα.

Απο την άλλη τι εμποδίζει την Τουρκία ανάμεσα στους λάθρο να φυτέψει και μερικές 100ντάδες ή 1000δες ειδικοδυναμίτες όλων των ειδικοτήτων που θα αρχίσου τα σαμποτάζ σε στρατιωτικές μονάδες και υποδομές αμα φτάσει η κατασταση σε πόλεμο.

Και πάλι μπραβο, κανονικά η ΜΙΤ πρέπει να σου δώσει προαγωγή και αύξηση.
Προτιμας δλδ εκατονταδες χιλιαδες μουσουλμανους διεσπαρμενους σε ολη την χωρα;

ειναι σαν να μου λες οτι προτιμας να χασεις ολη την χωρα αντι για ενα μικρο μερος της.

Μετα λες εμενα προδοτη.

Αμα λεω εγω οτι εχετε παρει διαζυγιο με την λογικη...
axilmar

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:22
axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:12
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:09

Εγώ προτείνω να δοθεί άμεσα περιοχή με κέντρο το σπίτι σου και ακτίνα 10 χλμ στους Τούρκους για να τους κατευνάσουμε. Έτσι, έχοντας πάρει το μπουρδέλο την αθήνα θα μας αφήσουν ήσυχους. Θα στείλουμε κι ότι μουσουλμάνους έχουμε εκεί και όλα καλά.
Ετσι ετσι. Μονο με τετοιες σοβαρες απαντησεις θα δει προκοπη ο τοπος. Ευγε!!!!
Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε φίλε μου και κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση. Εσύ πρότεινες να δώσω το σπίτι μου στους Τούρκους κι εγώ με τη σειρά μου πρότεινα να δώσεις το δικό σου. Που το πρόβλημα;
ποιο σπιτι σου ρε αρχιψευταρε.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

paul25 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 21:16
Juno έγραψε: 29 Φεβ 2020, 20:26
paul25 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 15:10 Μας πως να το αποδειξουν; Το κρατος τους ειναι διαλυμενο, δεν υπαρχουν δομες και αυτες που υπαρχουν ειναι του δικτατορα. Πως νομιζεις οτι το Ελληνικο κρατος κανει ταυτοποιηση; Του δινει πληροφοριες καποια ΜΚΟ πχ Ερυθρος Σταυρος που βοηθα στη περιοχη κλπ
Να αποδείξουν τις πληροφορίες ο Ερυθρός Σταυρός και οι ΜΚΟ που θα έχουν περάσει από το ξεδιάλεγμα που γίνεται. Τα "ξέρεις εγώ τον ξέρω, καλό παιδί, άδικα θα πάει, στο λέω εγώ, εγγύηση", δεν ισχύουν! Αποδείξεις!!!
Α και αυτό που λες πώς ισχύει στο Αφγανιστάν; Οι Ταλιμπάν είναι παρίες τώρα. Άρα Ταλιμπάν είναι οι Αφγανοί που έρχονται; Και τους θέλεις εδώ;
Μα ετσι γινεται, με τον λογο τους, ο,τι πουνε.

Αν είστε θύμα βασανιστηρίων, βιασμού ή άλλων σοβαρών πράξεων βίας, πρέπει να ενημερώσετε σχετικά τις αρχές, ώστε να σας βοηθήσουν.

http://asylo.gov.gr/?page_id=107

Τους Ταλιμπαν τους ακραιους τρομοκρατες θα εχουν ενημερωση απο CIA τους εχουν σταμπαρει αυτοι.
Τα βασανιστήρια φαίνονται όπως και ο αυτοτραυματισμός.

Η αστυνομία ήδη ταυτοποίησε τους λίγους που πέρασαν και είπαν μέχρι και για Μαροκινούς, δεν είπαν για κανένα Σύριο. Αν τον Μαροκινό τον έδειρε ο γείτονας επειδή χαμογέλασε στην αδελφή του, δεν σημαίνει πως είναι πρόσφυγας, αυτά έχει η θρησκεία τους.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Τους Ταλιμπαν τους ακραιους τρομοκρατες θα εχουν ενημερωση απο CIA τους εχουν σταμπαρει αυτοι.
Μάλλον δεν ενημερώθηκες για τις τελευταίες εξελίξεις. Η CIA και οι Ταλιμπάν υπέγραψαν ειρηνευτική συμφωνία. Οι Αμερικάνοι θα αποχωρήσουν και οι Ταλιμπάν θα μπορούν να κατέβουν στις εκλογές...
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:23

Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε φίλε μου και κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση. Εσύ πρότεινες να δώσω το σπίτι μου στους Τούρκους κι εγώ με τη σειρά μου πρότεινα να δώσεις το δικό σου. Που το πρόβλημα;
Από την Ορεστιάδα είμαι και εκεί ζούνε οι γονείς μου. Για εμάς η παραχώρηση έστω και μιας σπιθαμής ελληνικού εδάφους στον Τούρκο είναι αδιανόητη και όποιος ξεστομίζει τέτοιες μαλακίες είναι προδότης ή ηλίθιος ή ένας συνδυασμός των δύο.
axilmar

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:30

Από την Ορεστιάδα είμαι και εκεί ζούνε οι γονείς μου. Για εμάς η παραχώρηση έστω και μιας σπιθαμής ελληνικού εδάφους στον Τούρκο είναι αδιανόητη και όποιος ξεστομίζει τέτοιες μαλακίες είναι προδότης ή ηλίθιος ή ένας συνδυασμός των δύο.
λολ. Ρεαλισμος φιλε. Τον εχεις ακουστα; οταν οι μουσουλμανοι θα ειναι εκατομμυρια πλεον στην Ελλαδα, οχι μονο θα χασεις την Ορεστιαδα, ολα θα τα χασεις.

Θα φερουμε την οικογενεια σου στην ενδοχωρα στην υστατη αυτη περιπτωση. Εκτος και εαν θες να εισαι ο 1 στους 100 που δεν ειναι μουσουλμανος...
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Αυτα ειναι γνωστα εδω και χρονια.
Πρεπει ομως απο την διαπιστωση να περασουμε σε πραξεις.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

ειναι σαν να μου λες οτι προτιμας να χασεις ολη την χωρα αντι για ενα μικρο μερος της.
Γιατί να χάσω ο,τιδήποτε και να μην πάρω κάτι, αντίθετα?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

https://www.protothema.gr/greece/articl ... aies-ores/

400 ατομα στην Λεσβο. 200 ατομα στην Χιο και την Σαμο. Αρεσει δεν αρεσει αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δε πα να βριζετε την αριστερα και τους ισλαμολαγνους, αυτο δεν αλλαζει. Η χωρα ειναι εκτεθιμενη στον Τουρκικο εκβιασμο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Εμπεδοκλής

axilmar έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:41

λολ. Ρεαλισμος φιλε. Τον εχεις ακουστα; οταν οι μουσουλμανοι θα ειναι εκατομμυρια πλεον στην Ελλαδα, οχι μονο θα χασεις την Ορεστιαδα, ολα θα τα χασεις.

Θα φερουμε την οικογενεια σου στην ενδοχωρα στην υστατη αυτη περιπτωση. Εκτος και εαν θες να εισαι ο 1 στους 100 που δεν ειναι μουσουλμανος...
:smt018

Θα στείλουμε εσένα εκεί πάνω. Θα είμαι πίσω σου έτσι και δοκιμάσεις να φύγεις προς τα πίσω. Ζωντανός δεν πρόκειται να σου επιτραπεί υποχώρηση. Μετά τον πόλεμο θα είναι αδιάφορο ποιος και πώς σε σκότωσε. Η ιστορία θα γράψει ότι έπεσες υπέρ πατρίδος.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Juno έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:26
Juno έγραψε: 29 Φεβ 2020, 20:26
Να αποδείξουν τις πληροφορίες ο Ερυθρός Σταυρός και οι ΜΚΟ που θα έχουν περάσει από το ξεδιάλεγμα που γίνεται. Τα "ξέρεις εγώ τον ξέρω, καλό παιδί, άδικα θα πάει, στο λέω εγώ, εγγύηση", δεν ισχύουν! Αποδείξεις!!!
Α και αυτό που λες πώς ισχύει στο Αφγανιστάν; Οι Ταλιμπάν είναι παρίες τώρα. Άρα Ταλιμπάν είναι οι Αφγανοί που έρχονται; Και τους θέλεις εδώ;

Αν είστε θύμα βασανιστηρίων, βιασμού ή άλλων σοβαρών πράξεων βίας, πρέπει να ενημερώσετε σχετικά τις αρχές, ώστε να σας βοηθήσουν.

Η αστυνομία ήδη ταυτοποίησε τους λίγους που πέρασαν και είπαν μέχρι και για Μαροκινούς, δεν είπαν για κανένα Σύριο. Αν τον Μαροκινό τον έδειρε ο γείτονας επειδή χαμογέλασε στην αδελφή του, δεν σημαίνει πως είναι πρόσφυγας, αυτά έχει η θρησκεία τους.
Ολοι οι Συριοι που ερχονται με τα εγγραφα τους αλλα νομιζω και μη, αφου ταυτοποιηθει η χωρα προελευσης τους, τους δινεται το ασυλο. Τους δινεται ασυλο διοτι προερχονται απο εμπολεμη ζωνη και θεωρειται οτι κινδυνευουν ολοι. Η ταυτοποιηση της χωρας προελευσης ειναι σχετικα ευκολη, η διαπιστωση οτι οντως κινδυνευει αυτη η ζωη δεν ειναι ευκολη. Η συνθηκη οριζει προστασια μεχρι και απο σεξουαλικο προσανατολισμο, δηλαδη ενας Πακιστανος γκευ που ενδεχεται στον τοπο του να τον λιθοβολισουν, πως το αποδεικνυει;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:30
Μάλλον δεν ενημερώθηκες για τις τελευταίες εξελίξεις. Η CIA και οι Ταλιμπάν υπέγραψαν ειρηνευτική συμφωνία. Οι Αμερικάνοι θα αποχωρήσουν και οι Ταλιμπάν θα μπορούν να κατέβουν στις εκλογές...
Τι σημασια εχει αυτο; Οι τρομοκρατες παραμενουν τρομοκρατες και σταμπαρισμενοι.Ο φακελος τους υπαρχει και 5 Ταλιμπαν να αποκλινουν απο την κεντρικη γραμμη ως τρομοκρατες θα μαθευτουν.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

paul25 έγραψε: 01 Μαρ 2020, 13:21
Juno έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:26

Ολοι οι Συριοι που ερχονται με τα εγγραφα τους αλλα νομιζω και μη, αφου ταυτοποιηθει η χωρα προελευσης τους, τους δινεται το ασυλο. Τους δινεται ασυλο διοτι προερχονται απο εμπολεμη ζωνη και θεωρειται οτι κινδυνευουν ολοι. Η ταυτοποιηση της χωρας προελευσης ειναι σχετικα ευκολη, η διαπιστωση οτι οντως κινδυνευει αυτη η ζωη δεν ειναι ευκολη. Η συνθηκη οριζει προστασια μεχρι και απο σεξουαλικο προσανατολισμο, δηλαδη ενας Πακιστανος γκευ που ενδεχεται στον τοπο του να τον λιθοβολισουν, πως το αποδεικνυει;
Να βρει τρόπο να το αποδείξει αλλιώς δεν το πιστεύουμε. Ξαφνικά όλοι ο Πακιστανοί έγιναν gay. Η θρησκεία του προβλέπει τιμωρία για τους gay. Γιατί συνεχίζει να είναι μουσουλμάνος;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Εμπεδοκλής

paul25 έγραψε: 01 Μαρ 2020, 13:27
Εμπεδοκλής έγραψε: 01 Μαρ 2020, 11:30
Τι σημασια εχει αυτο; Οι τρομοκρατες παραμενουν τρομοκρατες και σταμπαρισμενοι.Ο φακελος τους υπαρχει και 5 Ταλιμπαν να αποκλινουν απο την κεντρικη γραμμη ως τρομοκρατες θα μαθευτουν.
Οι εικοσάχρονοι και τριαντάχρονοι Αφγανοί δεν έχουν φάκελο. Ο Αφγανός που έσφαξε τον πατρινό πριν χρόνια δεν είχε φάκελο...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:09

Εγώ προτείνω να δοθεί άμεσα περιοχή με κέντρο το σπίτι σου και ακτίνα 10 χλμ στους Τούρκους για να τους κατευνάσουμε. Έτσι, έχοντας πάρει το μπουρδέλο την αθήνα θα μας αφήσουν ήσυχους. Θα στείλουμε κι ότι μουσουλμάνους έχουμε εκεί και όλα καλά.
Εδώ που τα λέμε, παίζει κι άλλη λύση.
Να δώσει ο axilmar το σπίτι του στον Θρακιώτη που θα πάρει το σπίτι του ο μουσουλμάνος.

Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα λύνονται. :D
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”