!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελλήφθη ο Στέφανος Χίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου-Εγκρίθηκε η Άδεια Κουφοντίνα
Re: Συνελλήφθη ο Στέφανος Χίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου-Εγκρίθηκε η Άδεια Κουφοντίνα
Θα ηταν ευχης εργο να συνεργασθει πολιτικα ο κ. Χιος με τον κ. Τζημερο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Re: Συνελλήφθη ο Στέφανος Χίος με τη διαδικασία του αυτοφώρου-Εγκρίθηκε η Άδεια Κουφοντίνα
αληθεια τωρα; ρε μαλακες μην εγινε κανα λαθος; νατανε για την εφημεριδα καπου θα το καταλαβαινα, ποιος διαβαζει σημερα χαρτινες εφημεριδες, οι τεχνολογικα αγραμματοι, φυσικα πελατακια των ζαβων. αλλα και το σαιτ;Namrail έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:58Ρε ποια εφημερίδα; Εδώ το σάιτ του είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα της χώρας. Η μούργα σε αυτή εδώ τη μπανανία, είναι αδιανόητα μεγάλη ποσοτικά.Πάνας έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:55 Παίδες χωρίς πλάκα είναι η τρίτη απογεματινή εφημερίδα σε πωλήσεις!
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ: 24.840 φύλλα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 14.610
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 10.550
κιμ, πατα το το γαμημενο οσο ακομη προλαβαινεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τωρα ο Κιμ κανει μπιζνες με τον Τραμπ δεν παταει κουμπια πλεον.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιουν 2018, 08:40αληθεια τωρα; ρε μαλακες μην εγινε κανα λαθος; νατανε για την εφημεριδα καπου θα το καταλαβαινα, ποιος διαβαζει σημερα χαρτινες εφημεριδες, οι τεχνολογικα αγραμματοι, φυσικα πελατακια των ζαβων. αλλα και το σαιτ;Namrail έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:58Ρε ποια εφημερίδα; Εδώ το σάιτ του είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα της χώρας. Η μούργα σε αυτή εδώ τη μπανανία, είναι αδιανόητα μεγάλη ποσοτικά.Πάνας έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:55 Παίδες χωρίς πλάκα είναι η τρίτη απογεματινή εφημερίδα σε πωλήσεις!
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ
ΤΑ ΝΕΑ: 24.840 φύλλα
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: 14.610
ΜΑΚΕΛΕΙΟ: 10.550
κιμ, πατα το το γαμημενο οσο ακομη προλαβαινεις.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
οκ, αυτο στεκει. και γω τον πρωτογνωρισα σε ενα πολυωρο ταξιδι, οπου το παρεακι μου εβαζε τα βιντεο το ενα μετα το αλλο και χεστηκαμε στα γελια, αρα εχει μαζεψει μερικα κλικ και απο μενα. η κωμικοτητα ειναι ενας πολυ πιθανος λογος για τα τοσα κλικ. ειπαμε, ειμαστε γενικως για κλωτσιες, αλλα οχι και τοσο, του πουστη και του κερατα δηλαδη.Πάνας έγραψε: 14 Ιουν 2018, 22:59
Για μένα είναι κωμικός, εχθές έβαλα το πρωτοσέλιδο στο νήμα του καραμπαμπισμού... για πόσους όμως είναι έτσι;
το ξερω. ασε, δραμα, και ο δικος μας ο ηρακλειτος τεμπελιαζει τελευταια, ο λορδοχιονης εχει χαθει, και ο πσι εβαλε στο μπεβατρο μοτερ απο αλφαρομεο.
Τι να σε κανω ρε αδελφε και εμενα ενα Polikarpov μου εχει μεινει εαν θες να το στειλω ευχαρισρως.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
το εξώφυλλο του Χιου δεν είναι αρκετά μεγάλο για να συμπεριλάβει και άλλους λουσμένους με κέτσαπ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
stergiosbik
Γατακια με την ιδεα και μονο οτι ο Χιος θα πολιτευθει εχετε παθει παρακρουση.
Φανταστειτε να το κανει και πραξη.
Φανταστειτε να το κανει και πραξη.
-
ritzeri
Και εγώ με τον Χίο είμαι.
Θέλουμε πολιτικούς που να εκφράζουν το λαϊκό αίσθημα, όχι αποκομμένους από την κοινωνία.
Πως να με νοιώσει ο Τσίπρας, με τον Τσε στο ιδιωτικό, ή ο Κούλης ή ο Βενιζέλος;
Μακάρι να βάλει για δήμαρχος , όχι στη Σπάρτη, στην Αθηνα
Θέλουμε πολιτικούς που να εκφράζουν το λαϊκό αίσθημα, όχι αποκομμένους από την κοινωνία.
Πως να με νοιώσει ο Τσίπρας, με τον Τσε στο ιδιωτικό, ή ο Κούλης ή ο Βενιζέλος;
Μακάρι να βάλει για δήμαρχος , όχι στη Σπάρτη, στην Αθηνα
-
ritzeri
Ο,τι λέει ο σατανικός και οι περισσότεροι εδώ μέσα για τους παπάδες λέει κι ο Χίος.
Που είναι το αστείο, αφού οι περισσότεροι πάνω κάτω τα ίδια πιστεύουμε;
Έχει χαζεψει ο κόσμος, κοροϊδεύει αυτόν με τον οποίο συμφωνεί και αποδέχεται αυτούς που πράττουν αντίθετα από αυτά που ο ίδιος θα ήθελε.
-
stergiosbik
Μεχρι και για Πρωθυπουργο στηριζουμε τον Τιτανα.
Φανταζεστε συνοδο κορυφης της ΕΕ με πρωθυπουργο τον Χιο;
Υ.Γ.
Ακρως ενδιαφερον ειναι το ποιους θα επελεγε ο Χιος για το υπουργικο σχημα.
Ποιος ξερει τι θα εβλεπαν τα ματακια μας!
Φανταζεστε συνοδο κορυφης της ΕΕ με πρωθυπουργο τον Χιο;
Υ.Γ.
σκέψου πρωθυπουργο τον Χιο και να κανει απεργία πείνας λέει ο κουφοντίνας για να πάρει άδεια
γατοτροφή θα τον ταιζει για το υπόλοιπο της ζωής του

γατοτροφή θα τον ταιζει για το υπόλοιπο της ζωής του
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
όπα! γιατί συνελήφθη; Σε ένα ποστ του βόρειου νόμιζα ισχύει κάτι άλλο.
Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2018, 17:00 Το θετικο πλεον ειναι οτι μπορει ο καθενας να εκφραζεται ελευθερα χωρις να τον απειλει με παλουκωμα η πυρα ο καθε φανατικος αντιπαλος..
-
ritzeri
Λοιπόν πρέπει οι πολίτες να ξυπνήσουμε.
Στη Βουλή πρέπει να μπουν μόνο η ΧΑ, ο Λεβέντης, οι Οικολόγοι και ο Χίος.
Κι αν πάμε.στον γκρεμό, που δεν, θα είναι επειδή μόνοι μας το επιλέξαμε και όχι επειδή έτσι γουστάρε η Μέρκελ με την κομπανία της.
Λίγη τσίπα, λίγη αξιοπρεπεια
Στη Βουλή πρέπει να μπουν μόνο η ΧΑ, ο Λεβέντης, οι Οικολόγοι και ο Χίος.
Κι αν πάμε.στον γκρεμό, που δεν, θα είναι επειδή μόνοι μας το επιλέξαμε και όχι επειδή έτσι γουστάρε η Μέρκελ με την κομπανία της.
Λίγη τσίπα, λίγη αξιοπρεπεια
Ναι τον φανταζομαι στα 4 με την γλωσσα εξω να λεει ((δωσε και σε μενα καμια επιδοτηση Γιουνγκερ)).stergiosbik έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:30 Μεχρι και για Πρωθυπουργο στηριζουμε τον Τιτανα.
Φανταζεστε συνοδο κορυφης της ΕΕ με πρωθυπουργο τον Χιο;![]()
Υ.Γ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 108 Προβολές
-