!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αιτια Αντιγερμανισμου των Ελληνων
Re: Αιτια Αντιγερμανισμου των Ελληνων
Αν οι Γερμανοί και η ΕΕ δεν είναι ικανοί να μας ταιζουν , δεν αξίζουν να είμαστε με το μέρος τους ...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη οι Ελληνες θελουν να δανειζομαστε χαμηλοτοκα με την εγγυση των Ευρωπαικων θεσμων οιοποιοι θα θετουν ορους για τον δανεισμο αυτο αλλα και για την διασφαλιση των αποπληρωμων των ομολογων;
Περιεργο
Αυτο εγινε και στα μνημονια
Εισαι σιγουρος οτι το θελουν οι Ελληνες;
Εγω λεω οτι εισαι βαθια νυχτωμενος
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Οι Έλληνες θα ήθελαν Ευρωστρατό αν ήταν πεπεισμένοι ότι θα παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια και στα δικά μας σύνορα. Δεν έχει φανεί ποτέ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κάποια κοινή στάση του στυλ "Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό έδαφος και οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια της Τουρκίας εναντίον της, θα εκληφθεί και θα αντιμετωπισθεί ως ενέργεια εναντίον Ευρωπαϊκού εδάφους από όλες τις υπόλοιπες χώρες".ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:13 Οι Ελληνες θελουν ευρωστρατο η Ευρωπαιους να φυλανε τα δικα μας συνορα και συμφεροντα;
Καταλαβαινεις οι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα
Η Τουρκία είναι η νούμερο ένα απειλή από εποχής Κυπριακού και έπειτα και ποτέ δεν πήρες μια τέτοια ρητή διατύπωση. Πως θέλεις να είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του Ευρωστρατού; Ακόμα και στα Ίμια το φίδι από την τρύπα στο έβγαλε η Αμερική όταν αποφάσισε η ηγεσία ότι δεν είναι έτοιμη για πόλεμο.
LIDL + γερμανικές αποζημιώσεις , δεν χρειάζεται αιτιολόγηση .ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 21:31 Βγαλτε τα Αντιγερμανικα εσωψυχα σας και αιτιολογηστε
Μπορείς να μου πεις τη θέση των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Ισπανίας κλπ κλπ για αυτό που γίνεται στα σύνορα μας;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:04Δηλαδη εβγαλαν κιχ οι ΗΠΑ η Ρωσια η Ισπανια κτλ κτλ;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:01
Γιαννόπουλε πας καλά;![]()
Δεν έχουν βγάλει κιχ για ότι γίνεται στα σύνορα της χώρας μου, σφυρίζουν αδιάφορα στις απειλές του Ερντογάν και την παραδοχή του ότι χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες εκβιαστικά και πρέπει να σφυρίξω κι εγώ αδιάφορα και να απαντώ σε ερωτήσεις τσεκεντσόις για την εξωτερική τους πολιτική;
Γιατι πεφτουν τα βελη στους Γερμανους ειδικα;
Των Γερμανών την ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και τα δύο θέλουμε. Πλήρη ενωση είπαμε ότι θέλουν οι Έλληνες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:13Οι Ελληνες θελουν ευρωστρατο η Ευρωπαιους να φυλανε τα δικα μας συνορα και συμφεροντα;
Καταλαβαινεις οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα;
Γιατί να δίνω τόσα δις σε εξοπλισμούς το χρόνο;
Να έχουμε ΕΝΑΝ στρατό και να συμβάλω οικονομικά όσο μου αναλογεί. Και φυσικά, ως μια χώρα, ολοι οι Ευρωπαίοι θα προστατεύουν κάθε γωνιά της.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αυτο λεωST48410 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:20Οι Έλληνες θα ήθελαν Ευρωστρατό αν ήταν πεπεισμένοι ότι θα παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια και στα δικά μας σύνορα. Δεν έχει φανεί ποτέ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου κάποια κοινή στάση του στυλ "Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό έδαφος και οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια της Τουρκίας εναντίον της, θα εκληφθεί και θα αντιμετωπισθεί ως ενέργεια εναντίον Ευρωπαϊκού εδάφους από όλες τις υπόλοιπες χώρες".ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:13 Οι Ελληνες θελουν ευρωστρατο η Ευρωπαιους να φυλανε τα δικα μας συνορα και συμφεροντα;
Καταλαβαινεις οι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα
Η Τουρκία είναι η νούμερο ένα απειλή από εποχής Κυπριακού και έπειτα και ποτέ δεν πήρες μια τέτοια ρητή διατύπωση. Πως θέλεις να είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές του Ευρωστρατού; Ακόμα και στα Ίμια το φίδι από την τρύπα στο έβγαλε η Αμερική όταν αποφάσισε η ηγεσία ότι δεν είναι έτοιμη για πόλεμο.
Οτι ο ευρωστρατος δεν θα εγγυηθει μονο το ελληνικο εδαφος
Αλλα και το πολωνικο και το Βουλγαρικο και τα Φωκλαντς(πριν το brexit) και την Γαλλικη Γουινεα και την Μαρτινικα και την Γουαδελουπη
Αρίστος for Tsirpas
- Αἰακίδης Αἰχμητὴς
- Phorum.gr user: Aspetos
- Επικοινωνία:
Ὁ ἀντιγερμανισμὸς λόγω τῆς κρίσης στὸ ἰσοζύγιο πληρωμῶν καὶ τοῦ χρέους τῆς Ἑλλάδας εἶναι ἐξαρτημένο ἀντανακλαστικὸ καὶ δὲν ἔχει καμία βάση. Εἶναι ἀπὸ τὶς πιὸ ντροπιαστικὲς ἐκδηλώσεις τοῦ Νεοέλληνα.
Τώρα να δείς τί έχεις ν' ακούσεις.Στύγιος έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:20LIDL + γερμανικές αποζημιώσεις , δεν χρειάζεται αιτιολόγηση .ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 21:31 Βγαλτε τα Αντιγερμανικα εσωψυχα σας και αιτιολογηστε
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας από εμάς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:18Δηλαδη οι Ελληνες θελουν να δανειζομαστε χαμηλοτοκα με την εγγυση των Ευρωπαικων θεσμων οιοποιοι θα θετουν ορους για τον δανεισμο αυτο αλλα και για την διασφαλιση των αποπληρωμων των ομολογων;
Περιεργο
Αυτο εγινε και στα μνημονια
Εισαι σιγουρος οτι το θελουν οι Ελληνες;
Εγω λεω οτι εισαι βαθια νυχτωμενος
Τα γεγονότα μετράνε
https://www.google.com/search?client=ms ... TIuQSeKmyE
https://www.google.com/search?client=ms ... 8eupCWbRgo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 29 Φεβ 2020, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
H HΠΑ και η Ρωσια ειναι αυτες που προκαλεσαν το μεταναστευτικο κυμα τι θεση θες να σου εξηγησω ακριβωςΓΑΛΗ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:23
Μπορείς να μου πεις τη θέση των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Ισπανίας κλπ κλπ για αυτό που γίνεται στα σύνορα μας;
Των Γερμανών την ξέρω.
Αρίστος for Tsirpas
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τώρα σοβαρα; Η ίδια είναι .καλά κάνει και σας γλενταειΓΑΛΗ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:23Μπορείς να μου πεις τη θέση των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Ισπανίας κλπ κλπ για αυτό που γίνεται στα σύνορα μας;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:04Δηλαδη εβγαλαν κιχ οι ΗΠΑ η Ρωσια η Ισπανια κτλ κτλ;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:01
Γιαννόπουλε πας καλά;![]()
Δεν έχουν βγάλει κιχ για ότι γίνεται στα σύνορα της χώρας μου, σφυρίζουν αδιάφορα στις απειλές του Ερντογάν και την παραδοχή του ότι χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες εκβιαστικά και πρέπει να σφυρίξω κι εγώ αδιάφορα και να απαντώ σε ερωτήσεις τσεκεντσόις για την εξωτερική τους πολιτική;
Γιατι πεφτουν τα βελη στους Γερμανους ειδικα;
Των Γερμανών την ξέρω.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ο ευρωστρατός ποια σύνορα θα φυλαει?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 22:13Οι Ελληνες θελουν ευρωστρατο η Ευρωπαιους να φυλανε τα δικα μας συνορα και συμφεροντα;
Καταλαβαινεις οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τον πρώτο ξαδελφο του παππού μου, από τον πατέρα μου, τον έδεσαν με σύρμα από τον λαιμό και τον έσυραν με ένα αυτοκίνητο μέσα στον χωματόδρομο. Τον παππού μου τον είχαν βάλει φυλακή στη Θεσσαλονίκη. Τον αδελφό της γιαγιάς μου, από την μητέρα μου, τον είχαν κλείσει στο Νταχάου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το σωστό ερώτημα είναι, ''γιατί είναι Ανθέλληνες οι Γερμανοί'';
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1279 Προβολές