panos291 έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:54
Αρκετά τους ανεχτηκαμε, και έχουμε και πολλά ατού.
Πρώτον είμαστε μέλη της ΕΕ και μπορούμε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε συμφωνία. Δεύτερον πλήρη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, κλείσιμο συνόρων, εμπάργκο. Καμία σχέση με αυτήν την κολοχωρα, απαγόρευση ταξιδιών εκεί σε Έλληνες πολίτες.
Δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν ή έστω κάποια από αυτά, αλλά πραγματικά έχουν ξεφύγει τελείως. Κάπου πρέπει να αντιδράσουμε γιατί πάμε από φάπα σε φάπα και λέμε και ευχαριστώ.
Βρε αντε απο δω που θα μου απαγορεψεις να πινω τσαι με τον οσμαν στο ντιαρμπακιρ.
Εμείς θέλουμε τον Οσμαν να μην έρχεται εδώ. Άμα θέλεις εσύ να πηγαίνεις στο Ντιγιαρμπακιρ, ελεύθερα.
Και να μετακομίσεις εκεί να συζησεις με τον Οσμαν, κανένα πρόβλημα.
panos291 έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:54
Αρκετά τους ανεχτηκαμε, και έχουμε και πολλά ατού.
Πρώτον είμαστε μέλη της ΕΕ και μπορούμε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε συμφωνία. Δεύτερον πλήρη διακοπή διπλωματικών σχέσεων, κλείσιμο συνόρων, εμπάργκο. Καμία σχέση με αυτήν την κολοχωρα, απαγόρευση ταξιδιών εκεί σε Έλληνες πολίτες.
Δεν ξέρω αν όλα αυτά μπορούν να γίνουν ή έστω κάποια από αυτά, αλλά πραγματικά έχουν ξεφύγει τελείως. Κάπου πρέπει να αντιδράσουμε γιατί πάμε από φάπα σε φάπα και λέμε και ευχαριστώ.
Βρε αντε απο δω που θα μου απαγορεψεις να πινω τσαι με τον οσμαν στο ντιαρμπακιρ.
Εμείς θέλουμε τον Οσμαν να μην έρχεται εδώ. Άμα θέλεις εσύ να πηγαίνεις στο Ντιγιαρμπακιρ, ελεύθερα.
Και να μετακομίσεις εκεί να συζησεις με τον Οσμαν, κανένα πρόβλημα.
Pedro έγραψε: 29 Φεβ 2020, 01:07Βρε αντε απο δω που θα μου απαγορεψεις να πινω τσαι με τον οσμαν στο ντιαρμπακιρ.
Ο έρωτας δεν κρύβεται!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!