!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιαπωνέζα έκλεισε τα 117
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Philip Mortimer
Γιαπωνέζα έκλεισε τα 117
TOKYO (Reuters) - Kane Tanaka has extended her record as the world’s oldest person by celebrating her 117th birthday at a nursing home in Fukuoka in southern Japan.
Tanaka marked her birthday with a party on Sunday along with staff and friends at the nursing home, television footage from local broadcaster TVQ Kyushu Broadcasting Co showed.
Tanaka, whose birthday was on Jan. 2, took a bite from a slice of her big birthday cake. “Tasty,” she said with a smile. “I want some more.”
Tanaka was last year confirmed as the oldest living person, aged 116 years 66 days old as of March 9, according to Guinness World Records.
www.reuters.com/article/amp/idUSKBN1Z40BJ
Tanaka marked her birthday with a party on Sunday along with staff and friends at the nursing home, television footage from local broadcaster TVQ Kyushu Broadcasting Co showed.
Tanaka, whose birthday was on Jan. 2, took a bite from a slice of her big birthday cake. “Tasty,” she said with a smile. “I want some more.”
Tanaka was last year confirmed as the oldest living person, aged 116 years 66 days old as of March 9, according to Guinness World Records.
www.reuters.com/article/amp/idUSKBN1Z40BJ
Re: Γιαπωνέζα έκλεισε τα 117
Τ' όνομά της δίνει και το μυστικό της μακροζωίας της.
Κάνε τανάκα.
Οι ΕΛ πάλι δίνουν τη λύση, αυτή τη φορά στη μακροζωία.
Παντού είμαστε ρε πστ μου.
Κάνε τανάκα.
Οι ΕΛ πάλι δίνουν τη λύση, αυτή τη φορά στη μακροζωία.
Παντού είμαστε ρε πστ μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Έχει ζήσει ολόκληρη την Ιστορία της Αεροπορίας απ' το αεροπλάνο των αδερφών Ραϊτ μέχρι το F-35.
Nα δει και αποικία στον Άρη..
Nα δει και αποικία στον Άρη..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έλεος πχια. Δεν βαρέθηκε να αναπνέει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Από το "The Planets" του Holst μέχρι το "Mama" του Sin Boy, η γυναίκα αυτή είναι από τους λίγους ανθρώπους που είχαν την τύχη να βιώσουν τα μουσικά μεγαλεία της νεότερης ανθρωπότητας εν τη γενέσει τους.
- hellegennes
Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
Στους 50 γηραιότερους ανθρώπους του πλανήτη, οι 50 είναι γυναίκες. Πουστιά.
Στους 50 γηραιότερους ανθρώπους του πλανήτη, οι 50 είναι γυναίκες. Πουστιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν θέλω να φτάσω τα 117 αν είναι από τα 50 μου να ζω καθημερινά την φθορά σώματος και μυαλού.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:24 Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
Στους 50 γηραιότερους ανθρώπους του πλανήτη, οι 50 είναι γυναίκες. Πουστιά.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Philip Mortimer
Σε άλλους αυτή η φθορά γίνεται πιο γρήγορα και σε άλλους πιο αργά.Gherschaagk έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:30Δεν θέλω να φτάσω τα 117 αν είναι από τα 50 μου να ζω καθημερινά την φθορά σώματος και μυαλού.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:24 Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
Στους 50 γηραιότερους ανθρώπους του πλανήτη, οι 50 είναι γυναίκες. Πουστιά.![]()
Πάντως η ζωή γενικά είναι γλυκιά κι όταν είναι σε πολύ προχωρημενη ηλικία οι περισσότεροι θέλουν να ζήσουν κι άλλο, ασχετως του οτι όταν ήταν νέοι μπορεί να ελεγαν ότι θέλουν να πεθάνουν όταν φτάσουν σε μια συγκεκριμένη ηλικία.
- Philip Mortimer
Υπάρχουν βιολογικοι λόγοι που ευνοούν πολύ τις γυναίκες. Από την άλλη ήταν και οι πόλεμοι ρήμαξαν τον ανδρικό πληθυσμό που γεννήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά και η γενικότερα περισσότερο ριψοκίνδυνη ανδρική συμπεριφοράhellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:24 Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
Στην Ιαπωνία γενικά πρέπει να προσέχουν αρκετά τους ηλικιωμένους, λόγω και των θρησκευτικών τους αντιλήψεων και παραδοσης, ενώ θεωρουν περηφάνια τη μεγάλη ηλικία.
-
Δημοκράτης
Δεν υπάρχουν θρησκευτικές αντιλήψεις στην Ιαπωνία, η χώρα είναι πρακτικά άθεη εδώ και 4 δεκαετιεςPhilip Mortimer έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:36Υπάρχουν βιολογικοι λόγοι που ευνοούν πολύ τις γυναίκες. Από την άλλη ήταν και οι πόλεμοι ρήμαξαν τον ανδρικό πληθυσμό που γεννήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά και η γενικότερα περισσότερο ριψοκίνδυνη ανδρική συμπεριφοράhellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:24 Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
Στην Ιαπωνία γενικά πρέπει να προσέχουν αρκετά τους ηλικιωμένους, λόγω και των θρησκευτικών τους αντιλήψεων και παραδοσης, ενώ θεωρουν περηφάνια τη μεγάλη ηλικία.
- wooded glade
Στη Ρωσία που ζούσανε λέει μέχρι 180 ψέμματα ήταν ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Gherschaagk έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:30Δεν θέλω να φτάσω τα 117 αν είναι από τα 50 μου να ζω καθημερινά την φθορά σώματος και μυαλού.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:24 Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
λολ, όχι.Δημοκράτης έγραψε: 29 Φεβ 2020, 05:06 Δεν υπάρχουν θρησκευτικές αντιλήψεις στην Ιαπωνία, η χώρα είναι πρακτικά άθεη εδώ και 4 δεκαετιες
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Japan
Philip Mortimer έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:34Σε άλλους αυτή η φθορά γίνεται πιο γρήγορα και σε άλλους πιο αργά.Gherschaagk έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:30Δεν θέλω να φτάσω τα 117 αν είναι από τα 50 μου να ζω καθημερινά την φθορά σώματος και μυαλού.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:24 Από τις 10 γηραιότερες γυναίκες, οι τρεις είναι Τζαπανέζες.
Πάντως η ζωή γενικά είναι γλυκιά κι όταν είναι σε πολύ προχωρημενη ηλικία οι περισσότεροι θέλουν να ζήσουν κι άλλο, ασχετως του οτι όταν ήταν νέοι μπορεί να ελεγαν ότι θέλουν να πεθάνουν όταν φτάσουν σε μια συγκεκριμένη ηλικία.
.
Νά ζήσει κι άλλο γιά νά κάνει τί ;;; .....Τί Ονειρα μπορεί νά έχει.....γιά πέ....
Μέ τί σξιόλογο ασχολείται ένας Γραιόγερος εκτός από μάμ σκατά καί νάνι ;;;
Μήπως πρέπει νά έρθεις σέ αυτές τίς ηλικίες γιά νά έχεις μια άποψη ;;;
Γιατί μάλλον δέν έχεις παρατηρήσει υπέργηρους.....ούτε μιλήσει......
Κάτσε νά μή μπορείς νά σηκωθείς από τή τουαλέτα η νά μείνεις κατάκοιτος
καί νά χέζεσαι πάνω σου γιά χρόνια νά δείς τή γλύκα καί τά λέμε.....
Αν δέν υπήρχε καί ο φόβος τών χριστιανομαθημένων.....οι αυτοκτονίες
θά χτύπαγαν κόκκινο.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Philip Mortimer
Συνήθως φίλε αυτός που θέλει να ζήσει μέχρι τα 110 είναι αυτός που φυσά τα κεράκια των 109.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 08:07Philip Mortimer έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:34Σε άλλους αυτή η φθορά γίνεται πιο γρήγορα και σε άλλους πιο αργά.Gherschaagk έγραψε: 29 Φεβ 2020, 03:30
Δεν θέλω να φτάσω τα 117 αν είναι από τα 50 μου να ζω καθημερινά την φθορά σώματος και μυαλού.
.
Νά ζήσει κι άλλο γιά νά κάνει τί ;;; .....Τί Ονειρα μπορεί νά έχει.....γιά πέ....
Μέ τί σξιόλογο ασχολείται ένας Γραιόγερος εκτός από μάμ σκατά καί νάνι ;;;
Μήπως πρέπει νά έρθεις σέ αυτές τίς ηλικίες γιά νά έχεις μια άποψη ;;;
Γιατί μάλλον δέν έχεις παρατηρήσει υπέργηρους.....ούτε μιλήσει......![]()
Κάτσε νά μή μπορείς νά σηκωθείς από τή τουαλέτα η νά μείνεις κατάκοιτος
καί νά χέζεσαι πάνω σου γιά χρόνια νά δείς τή γλύκα καί τά λέμε.....![]()
Αν δέν υπήρχε καί ο φόβος τών χριστιανομαθημένων.....οι αυτοκτονίες
θά χτύπαγαν κόκκινο.....
.
Μετά έρχεται το απόλυτο σκοτάδι οπότε και η επιβαρυμένη καθημερινότητα κάποιου ίσως είναι καλύτερη από αυτό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 13 Απαντήσεις