Ρε μπετοβλαξ μισανθρωπε μηπως καταβαθος σε ποναει που εισαι κ εσυ μεταναστης και λες ολες αυτες τις μπουρδες;Lord Brum έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:22Θέλω να αποτρέψω εισβολή στη χώρα μου πάση δική τους θυσία. Ας μην έρθουν εδώ ας μείνουν στην Τουρκία για να είναι ασφαλείς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ραγδαίες εξελίξεις στο προσφυγικό: Η Τουρκία ανοίγει τα σύνορά της
Re: Ραγδαίες εξελίξεις στο προσφυγικό: Η Τουρκία ανοίγει τα σύνορά της
Δεν ξέρω τι αξία έχει το συγκεκριμένο. Καλοδεχούμενο πάντως. Άμα χαντακωθεί η τουρκία λόγω κούλη τα παίρνω πίσω όλα ότι είπα για τα νδουλικάΖενίθεδρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:21 Ελληνικό βέτο σε δήλωση στήριξης του Νατο προς την Τουρκία.
https://www.in.gr/2020/02/28/politics/d ... n-tourkia/
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Για να πιάσει ο Τσιπρας αυτοδυναμία χρειάζονται καμία 400 χιλιάδες ελληνοποιησεις προσφύγων.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αγαπητε μου Χελωνακο, τωρα που πραττει σωστα στηριζουμε!!!!Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:25Αγαπητέ Νοσταλγία, η ΝΔ είναι κόμμα μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Θα το δείς συντόμως.Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:06Χρειαζονται και αυτα για να ξεσηκωθει ο κοσμος και να τους παρει στο κυνηγι....Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:04
Υμνεί Κυριάκο? Μάλλον κατηγορεί την ιταλική κυβέρνηση (και καλά κάνει).
Στο μεταξύ στην Κώ:
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/10 ... i-kadronia
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγώ δεν το βλέπω ως καλοδεχούμενο γιατί ναι μεν το βέτο είναι κάτι θετικό αλλά το ότι το ΝΑΤΟ αποφάσισε να στηρίξει ανοικτά την Τουρκία σ' αυτήν τη φάση, είναι απολύτως αρνητικό.nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:28Δεν ξέρω τι αξία έχει το συγκεκριμένο. Καλοδεχούμενο πάντως. Άμα χαντακωθεί η τουρκία λόγω κούλη τα παίρνω πίσω όλα ότι είπα για τα νδουλικάΖενίθεδρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:21 Ελληνικό βέτο σε δήλωση στήριξης του Νατο προς την Τουρκία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ δεν το βλέπω ως καλοδεχούμενο γιατί ναι μεν το βέτο είναι κάτι θετικό αλλά το ότι το ΝΑΤΟ αποφάσισε να στηρίξει ανοικτά την Τουρκία σ' αυτήν τη φάση, είναι απολύτως αρνητικό.nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:28Δεν ξέρω τι αξία έχει το συγκεκριμένο. Καλοδεχούμενο πάντως. Άμα χαντακωθεί η τουρκία λόγω κούλη τα παίρνω πίσω όλα ότι είπα για τα νδουλικάΖενίθεδρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:21 Ελληνικό βέτο σε δήλωση στήριξης του Νατο προς την Τουρκία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τί να στηρίξεις? Να σε κάψω Γιάννη μου, να σ' αλείψω λάδι.
To θέμα δεν είναι να κάνει μια σπασμωδική κίνηση, και αμέσως μετά να γεμίσουμε λαθρο. Θα το δείς τις επόμενες μέρες.
Εγώ βλέπω οτι πάλι στην ΑΣΟΕΕ έγινε της κακομοίρας:
https://www.real.gr/koinonia/arthro/epe ... os-614930/
8 μήνες κυβερνάνε, ο Μπουμπούκος έλεγε σε 2 μήνες θα καθαρίσουν τα Εξάχρεια, και δεν μπορούν να βάλουν τάξη σε μια Σχολή του πανεπιζημίου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
@ Γαλή
η στήριξη του ΝΑΤΟ προς την τουρκία, ειδικά σε αυτή την φάση, είναι μόνο στα λόγια
η κίνηση του βέτο είναι σωστή, ελπίζω να γινεται πιο συχνά
η στήριξη του ΝΑΤΟ προς την τουρκία, ειδικά σε αυτή την φάση, είναι μόνο στα λόγια
η κίνηση του βέτο είναι σωστή, ελπίζω να γινεται πιο συχνά
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Σωστό και αυτό, πιο πολύ επικοινωνιακές μπούρδες είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:32Εγώ δεν το βλέπω ως καλοδεχούμενο γιατί ναι μεν το βέτο είναι κάτι θετικό αλλά το ότι το ΝΑΤΟ αποφάσισε να στηρίξει ανοικτά την Τουρκία σ' αυτήν τη φάση, είναι απολύτως αρνητικό.nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:28Δεν ξέρω τι αξία έχει το συγκεκριμένο. Καλοδεχούμενο πάντως. Άμα χαντακωθεί η τουρκία λόγω κούλη τα παίρνω πίσω όλα ότι είπα για τα νδουλικάΖενίθεδρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:21 Ελληνικό βέτο σε δήλωση στήριξης του Νατο προς την Τουρκία.
έτσι και αλλιώς αν θέλουν να την στηρίξουν δεν θα κολλήσουν ούτε στην Ελλάδα ούτε σε ανακοινώσεις.
Την στηρίζει στα λόγια, δεν λέει κάτι αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:33
Εγώ δεν το βλέπω ως καλοδεχούμενο γιατί ναι μεν το βέτο είναι κάτι θετικό αλλά το ότι το ΝΑΤΟ αποφάσισε να στηρίξει ανοικτά την Τουρκία σ' αυτήν τη φάση, είναι απολύτως αρνητικό.
Όμως, το ότι η Ελλάδα μπλόκαρε το έστω συμβολικό κείμενο γιατί ήθελε αναφορά στο μεταναστευτικό είναι αξιοσημείωτο καθώς σηματοδοτεί μια σκλήρυνση της ελληνικής στάσης. Ουσιαστικά, η Τουρκία δεν πήρε ούτε τη συμβολική στήριξη από το ΝΑΤΟ λόγω της Ελλάδας.
-
Εμπεδοκλής
Μια χαρά το είδα. Από τη μία ισχυρίζεσαι ότι δεν είμαστε σε χειρότερη μοίρα από αλλες χώρες όσον αφορά τους λαθρομετανάστες και από την άλλη συμφωνείς ότι και οι λαθρομετανάστες των άλλων χωρών υπήρξαν πρόβλημα και της Ελλάδας αφού μπήκαν από την Ελλάδα.Pedro έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:26Ταχεις μπερδεψει λιγο καλε μου ανθρωπε. Δες το πρωτο μου σχολιο που παρεθεσες και θα καταλαβεις τι λεω.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:24Α, περνάνε και από εδώ.Pedro έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:16
Απο που το συμπερανες αυτο; Επειδη περνανε απο εδω,σημαινει οτι παραμενουν κ εδω; Επισης,τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο που σου λεω : οτι δεν ειμαστε η μοναδικη χωρα; Τι;
Τελος,κανε λιγη υπομονη,με το που βρω την σελιδα θα σου λυθουν οι αποριες.![]()
Αυτοί για στην Ελλάδα μετριούνται ως λαθρομετανάστες. Σωστά;
Ο ίδιος συμφωνείς ότι ακόμη και οι λαθρομετανάστες της Γερμανίας ήταν ταυτόχρονα και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Το ανάποδο προφανώς δεν ισχύει. Καθόλου περίεργο λοιπόν να πρέπει να αντιδρούμε πιο δυναμικά από τότε Γερμανούς...
Δεν ειμαι δα και τοσο ασχετος να μην καταλαβαινω οτι ειδικα τα τελευταια χρονια περνανε μεσο ελλαδα.
Για να το τελειώνουμε. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Όσα οικονομήσατε εσείς και οι ΜΚΟ οικονομήσατε. Ανοχή τέλος. Στα νησιά βγήκαν οι καραμπίνες. Από τη στιγμή που έφαγαν ξύλο τα ΜΑΤ θα φάνε ξύλο και οι λαθροδιακινητές των ΜΚΟ.
Στο Έβρο βγήκε ο στρατός και τα δακρυγόνα. Σε όποιον δεν αρέσει ο λαός θα τον μαυρίσει στο ξύλο.
Α) δεν καταλαβες.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:38Μια χαρά το είδα. Από τη μία ισχυρίζεσαι ότι δεν είμαστε σε χειρότερη μοίρα από αλλες χώρες όσον αφορά τους λαθρομετανάστες και από την άλλη συμφωνείς ότι και οι λαθρομετανάστες των άλλων χωρών υπήρξαν πρόβλημα και της Ελλάδας αφού μπήκαν από την Ελλάδα.Pedro έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:26Ταχεις μπερδεψει λιγο καλε μου ανθρωπε. Δες το πρωτο μου σχολιο που παρεθεσες και θα καταλαβεις τι λεω.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:24
Α, περνάνε και από εδώ.![]()
Αυτοί για στην Ελλάδα μετριούνται ως λαθρομετανάστες. Σωστά;
Ο ίδιος συμφωνείς ότι ακόμη και οι λαθρομετανάστες της Γερμανίας ήταν ταυτόχρονα και λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Το ανάποδο προφανώς δεν ισχύει. Καθόλου περίεργο λοιπόν να πρέπει να αντιδρούμε πιο δυναμικά από τότε Γερμανούς...
Δεν ειμαι δα και τοσο ασχετος να μην καταλαβαινω οτι ειδικα τα τελευταια χρονια περνανε μεσο ελλαδα.
Για να το τελειώνουμε. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Όσα οικονομήσατε εσείς και οι ΜΚΟ οικονομήσατε. Ανοχή τέλος. Στα νησιά βγήκαν οι καραμπίνες. Από τη στιγμή που έφαγαν ξύλο τα ΜΑΤ θα φάνε ξύλο και οι λαθροδιακινητές των ΜΚΟ.
Στο Έβρο βγήκε ο στρατός και τα δακρυγόνα. Σε όποιον δεν αρέσει ο λαός θα τον μαυρίσει στο ξύλο.
Β) δε πανε να πεσουν και απο τον πεμπτο; Στα παπαρια μου. Και πιστεψε με δεν προκειτε να καμουν αυτο που λες.
Η απλά.ειναι οι ίδιοι οι Ταλιμπάν που έρχονται να πλιατσικολογησουνHighlander έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:44Οι "παλιολαθρομετανάστες" είναι άνθρωποι που έχουν κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για να τη γλιτώσουν από τη φτώχεια και τους ταλιμπαν του αφγανισταν...nyxtovios έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:37Κοίτα με την πρόταση αυτή που λες δεν διαφωνώ. Οι πρόσφυγες πρέπει να στηριχθούν δεν πρέπει να τους πετάξουμε έξω και να τους αφήσουμε να ψοφήσουν. Όμως ανάμεσα και στους πρόσφυγες είναι μεγάλο ποσοστό λαθρομεταναστών ή είναι και ακόμα περισσότεροι. Και ξέρεις τι λένε, κοντά στο ξερό καίγεται και το χλωρό. Όταν όποιος μιλούσε ενταντίων της λαθρομετανάστευσης κατηγορούνταν για φασίστας χίτλερ κτλ το αποτέλεσμα είναι αυτό το τσουβάλιασμα που γίνεται σήμερα. Γιατί ρε φίλε δεν γίνεται να έχεις πετάξει τα έγγραφά σου να δηλώνεις 5 διαφορετικά ονόματα και να θες να σε πληρώσουμε κιόλας.Highlander έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:27
Σε ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ κράτος αυτό γίνεται, σε μία ζούγκλα όχι, ο καθένας παίρνει το χοιρομέρι του και αφήνει τον άλλο να πεθάνει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ψοφος στους χαλαλεγγυουςΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:02Ψυχοπαθης ειναι οποιος χαιρεται με αυτες τις εικονες. Ψοφος λοιπον σε ολους αυτους. Η΄ακομα καλυτερα να γινουν του κλοτσου & του μπατσου σε καποια συνορα παρεα με τις οικογενειες τους.Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:19Είσαι ψυχοπαθής.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Φεβ 2020, 20:44
Πουλο. Πολεμο και με τις οικογενειες αγκαλια στον δρομο γιατι αλλιως δε βαζετε μυαλο.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1096 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-