Σήμερα πελάτης μου παρήγγειλε 150 κιλά ρύζι. Βέβαια αυτός από τα CC και μετά το κάνει αυτό. Τον προηγούμενο μήνα πήρε 100 κιλά φασόλια (αληθινές ποσότητες, όχι υπερβολή). Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 50 κιλά φιστίκια.perseus έγραψε: 28 Φεβ 2020, 20:16σκεφτηκες οτι μπορει να ψωνιζουν για 2-3 οικογενειες.Namrail έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:46 Έβλεπα κάτι μπουμερς νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ να εχουν αγοράσει τόσα προϊόντα που θα τους φτασουν για όσο διαρκέσει το προσδόκιμο ζωής τους.
Η γριά στοιβαζε ψωμί του τοστ μέσα στο καρότσι και ενώ είχε φτάσει τα 10 τεμάχια ακούω το γέρο να λέει "βάλε και άλλα μη τα λυπάσαι". Γαμημενοι μπουμερς
οχι βεβαια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Να κολλήσει κορονοϊό.Papa John έγραψε: 28 Φεβ 2020, 22:53Τι πήγε να κάνει ;Gherschaagk έγραψε: 28 Φεβ 2020, 19:07 Και να σκεφτείς πως τελικά δεν πήγε για να προμηθευτεί εμπόρευμα για την επιχείρησή της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:38Σήμερα πελάτης μου παρήγγειλε 150 κιλά ρύζι. Βέβαια αυτός από τα CC και μετά το κάνει αυτό. Τον προηγούμενο μήνα πήρε 100 κιλά φασόλια (αληθινές ποσότητες, όχι υπερβολή). Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 50 κιλά φιστίκια.perseus έγραψε: 28 Φεβ 2020, 20:16σκεφτηκες οτι μπορει να ψωνιζουν για 2-3 οικογενειες.Namrail έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:46 Έβλεπα κάτι μπουμερς νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ να εχουν αγοράσει τόσα προϊόντα που θα τους φτασουν για όσο διαρκέσει το προσδόκιμο ζωής τους.
Η γριά στοιβαζε ψωμί του τοστ μέσα στο καρότσι και ενώ είχε φτάσει τα 10 τεμάχια ακούω το γέρο να λέει "βάλε και άλλα μη τα λυπάσαι". Γαμημενοι μπουμερς
οχι βεβαια.
Μάλλον τα αποθηκεύει στο πυρηνικό καταφύγιο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Μακαρόνια δεν πήρε. Κάπου μέσα στο καλοκαίρι είχε πάρει 12 κιβώτια*. Πιστεύω να μην τα έχει καταναλώσει ακόμα.
* κάθε κιβώτιο έχει 24 πακέτα μακαρόνια.
* κάθε κιβώτιο έχει 24 πακέτα μακαρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν έχουν σκουληκιάσει ;
- hellegennes
Η ημερομηνίες τους είναι συνήθως για 2-3 χρόνια. Αλλά έτσι κι αλλιώς διατηρούνται μια χαρά αν δεν είναι υγρό και ζεστό το κλίμα του χώρου.
Σκουλήκια δεν γίνεται να πιάσουν. Πρέπει να βρεθεί έντομο να αφήσει αβγά πάνω τους, που σημαίνει να τρυπήσει την συσκευασία. Όχι ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό οι σκόροι φαγητού, αλλά θα προτιμήσουν μη ξηρά τροφή. Δύσκολο να το κάνουν αυτό σε μακαρόνια.
Σκουλήκια δεν γίνεται να πιάσουν. Πρέπει να βρεθεί έντομο να αφήσει αβγά πάνω τους, που σημαίνει να τρυπήσει την συσκευασία. Όχι ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό οι σκόροι φαγητού, αλλά θα προτιμήσουν μη ξηρά τροφή. Δύσκολο να το κάνουν αυτό σε μακαρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 29 Φεβ 2020, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μήπως τα παίρνει για κάποιο ίδρυμα; 100 κιλά φασόλια και μεγάλη οικογένεια να έχεις δεν φεύγουν εύκολα. Αν πέσεις και σε παρτίδα που δεν ψήνονται εύκολα, σώθηκες.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:38 Σήμερα πελάτης μου παρήγγειλε 150 κιλά ρύζι. Βέβαια αυτός από τα CC και μετά το κάνει αυτό. Τον προηγούμενο μήνα πήρε 100 κιλά φασόλια (αληθινές ποσότητες, όχι υπερβολή). Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 50 κιλά φιστίκια.
Εγω απορω γιατι αγοραζει τετοιες ποσοτητες απο τον χελη. Ρε σε γουσταρει μηπως;
- hellegennes
Οι παρτίδες που έχω ψήνονται εύκολα γιατί παίρνω πάντα φρέσκα.ST48410 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:04Μήπως τα παίρνει για κάποιο ίδρυμα; 100 κιλά φασόλια και μεγάλη οικογένεια να έχεις δεν φεύγουν εύκολα. Αν πέσεις και σε παρτίδα που δεν ψήνονται εύκολα, σώθηκες.hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:38 Σήμερα πελάτης μου παρήγγειλε 150 κιλά ρύζι. Βέβαια αυτός από τα CC και μετά το κάνει αυτό. Τον προηγούμενο μήνα πήρε 100 κιλά φασόλια (αληθινές ποσότητες, όχι υπερβολή). Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 50 κιλά φιστίκια.
Δεν τα παίρνει για ίδρυμα, έχει μια μεγάλη αποθήκη και τα στοιβάζει γιατί φοβάται πολέμους και προφητείες. Εντούτοις δεν τα αφήνει εκεί. Τα καταναλώνει και απλώς τα αντικαθιστά, σαν να έχει ας πούμε το προσωπικό του σούπερ μάρκετ. Είναι τρεις ή τέσσερις οικογένειες παιδιών και αδερφών του που έχουν πρόσβαση στην αποθήκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρει πουθενά σε καλύτερες τιμές αν δεν αγοράσει χοντρική, που δεν μπορεί γιατί δεν είναι έμπορος.Pedro έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:07 Εγω απορω γιατι αγοραζει τετοιες ποσοτητες απο τον χελη. Ρε σε γουσταρει μηπως;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Mήπως έχει κι αυτός μαγαζί;hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:38Σήμερα πελάτης μου παρήγγειλε 150 κιλά ρύζι. Βέβαια αυτός από τα CC και μετά το κάνει αυτό. Τον προηγούμενο μήνα πήρε 100 κιλά φασόλια (αληθινές ποσότητες, όχι υπερβολή). Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 50 κιλά φιστίκια.perseus έγραψε: 28 Φεβ 2020, 20:16σκεφτηκες οτι μπορει να ψωνιζουν για 2-3 οικογενειες.Namrail έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:46 Έβλεπα κάτι μπουμερς νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ να εχουν αγοράσει τόσα προϊόντα που θα τους φτασουν για όσο διαρκέσει το προσδόκιμο ζωής τους.
οχι βεβαια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι βγάζει νόημα. Διαφορετικά κινδυνεύεις όταν μαμουνιάσει ένα τσουβάλι από οποιοδήποτε όσπριο, αλεύρι κλπ να πάνε και στα άλλα. Φαντάζομαι σε τσουβάλια θα είναι τα οποία τα ανοίγει αφού τα χρησιμοποιεί μέχρι να τελειώσουν εκτός και αν έχει τίποτα μεγάλα δοχεία που κλείνουν ερμητικά.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:09 Είναι τρεις ή τέσσερις οικογένειες παιδιών και αδερφών του που έχουν πρόσβαση στην αποθήκη.
- hellegennes
Ναι, απλά τα σύγχρονα τσουβάλια είναι δύσκολο να τα τρυπήσουν έντομα. Πάντως νομίζω ότι τα αδειάζει σε δικά του δοχεία, μεταλλικά.ST48410 έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:13Έτσι βγάζει νόημα. Διαφορετικά κινδυνεύεις όταν μαμουνιάσει ένα τσουβάλι από οποιοδήποτε όσπριο, αλεύρι κλπ να πάνε και στα άλλα. Φαντάζομαι σε τσουβάλια θα είναι τα οποία τα ανοίγει αφού τα χρησιμοποιεί μέχρι να τελειώσουν εκτός και αν έχει τίποτα μεγάλα δοχεία που κλείνουν ερμητικά.hellegennes έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:09 Είναι τρεις ή τέσσερις οικογένειες παιδιών και αδερφών του που έχουν πρόσβαση στην αποθήκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τότε θα με ρωτούσε από πού τα παίρνω για να γλυτώνει το κέρδος μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Φεβ 2020, 00:11Mήπως έχει κι αυτός μαγαζί;hellegennes έγραψε: 28 Φεβ 2020, 23:38Σήμερα πελάτης μου παρήγγειλε 150 κιλά ρύζι. Βέβαια αυτός από τα CC και μετά το κάνει αυτό. Τον προηγούμενο μήνα πήρε 100 κιλά φασόλια (αληθινές ποσότητες, όχι υπερβολή). Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε 50 κιλά φιστίκια.perseus έγραψε: 28 Φεβ 2020, 20:16
σκεφτηκες οτι μπορει να ψωνιζουν για 2-3 οικογενειες.
οχι βεβαια.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καλώς τα δεχτήκαμε...
Αγωνία για τους μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού - Πέντε με δέκα άτομα επέστρεψαν με πυρετό και βήχα
https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... s/2985002/
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Παρασκευής με την επιστροφή των μαθητών του Κολλεγίου Ψυχικού από το Λονδίνο. Πέντε με δέκα άτομα εμφανίζουν συμπτώματα και θα εξεταστούν για κορονοϊό.
Η πτήση τσάρτερ με τους μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού από το Λονδίνο έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr κάποια από τα παιδιά γύρισαν στην Ελλάδα με ήπια συμπτώματα.
Υπολογίζεται πως πέντε με δέκα μαθητές έχουν ύποπτα συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της ίωσης και όπως είναι φυσικό θα διερευνηθούν για το ενδεχόμενο κορονοϊού.
Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν οι συγκεκριμένοι μαθητές θα πάνε σε νοσοκομείο αναφοράς το Σάββατο ή θα μείνουν στο σπίτι τους και δώσουν από εκεί δείγμα προκειμένου να εξεταστούν για κορονοϊό. Η συνεννόηση θα γίνει με τον ΕΟΔΥ.
ΥΓ. Σπίτια στείλτε τους να προλάβουν να κολλήσουν και κανέναν άλλο. Ηλίθιοι!!
Αγωνία για τους μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού - Πέντε με δέκα άτομα επέστρεψαν με πυρετό και βήχα
https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... s/2985002/
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Παρασκευής με την επιστροφή των μαθητών του Κολλεγίου Ψυχικού από το Λονδίνο. Πέντε με δέκα άτομα εμφανίζουν συμπτώματα και θα εξεταστούν για κορονοϊό.
Η πτήση τσάρτερ με τους μαθητές του Κολλεγίου Ψυχικού από το Λονδίνο έφτασε στην Αθήνα αργά το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr κάποια από τα παιδιά γύρισαν στην Ελλάδα με ήπια συμπτώματα.
Υπολογίζεται πως πέντε με δέκα μαθητές έχουν ύποπτα συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της ίωσης και όπως είναι φυσικό θα διερευνηθούν για το ενδεχόμενο κορονοϊού.
Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν οι συγκεκριμένοι μαθητές θα πάνε σε νοσοκομείο αναφοράς το Σάββατο ή θα μείνουν στο σπίτι τους και δώσουν από εκεί δείγμα προκειμένου να εξεταστούν για κορονοϊό. Η συνεννόηση θα γίνει με τον ΕΟΔΥ.
ΥΓ. Σπίτια στείλτε τους να προλάβουν να κολλήσουν και κανέναν άλλο. Ηλίθιοι!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις