Έχεις σκεφτεί δικαιολογία για την περίπτωση που περάσουμε;
Ναι,επαιζαν με τα δευτερα γιατι ειχαν ριξει το βαρος στο πρωταθλημα
Καλό είναι, αλλά καταρρίπτεται εύκολα αν δεν παίξουν με τα δεύτερα.
Οπότε θες μπακαπ πλαν
Δεν χρειαζεται κανενα μπακαπ πλαν,κανενας γαυρος δεν ξερει ποια ειναι τα πρωτα και ποια τα δευτερα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 28 Φεβ 2020, 14:28
Με Γουλβς στους 16.Με λιγο παρακαλετο θα σας δωσουν ενα Χ και ενα τιμητικο 3-0 εκτος.
Θα φάνε καλά. Από τύχη και με τσουκουτσουκου μπολ πέρασαν ένα καφενείο και νομίζουν πως έφτιαξαν ομάδα.
τεκόοοοοοοοο, ήρθες; σου άρεσε ο Θρύλος χτες;
Θα μιλήσω ειλικρινά και έξω απ' τα δόντια. Θύμωσα , οργίστηκα και έσκασα απ' το κακό μου. Λογικά μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής μου. Δεν έχω δει καν τις φάσεις. Έκλεισα τα ράδια γιατί δεν μπορώ να ακούω να μιλάνε γι' αυτό. Όταν στις Ειδήσεις έρχεται η ώρα των Αθλητικών το αλλάζω και το ξαναβάζω όταν λέει Καιρό.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ζαποτέκος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 18:10
Θα φάνε καλά. Από τύχη και με τσουκουτσουκου μπολ πέρασαν ένα καφενείο και νομίζουν πως έφτιαξαν ομάδα.
τεκόοοοοοοοο, ήρθες; σου άρεσε ο Θρύλος χτες;
Θα μιλήσω ειλικρινά και έξω απ' τα δόντια. Θύμωσα , οργίστηκα και έσκασα απ' το κακό μου. Λογικά μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής μου. Δεν έχω δει καν τις φάσεις. Έκλεισα τα ράδια γιατί δεν μπορώ να ακούω να μιλάνε γι' αυτό. Όταν στις Ειδήσεις έρχεται η ώρα των Αθλητικών το αλλάζω και το ξαναβάζω όταν λέει Καιρό.
Έλα μου, be a man και κάνε το κλικ, σου το βάζω σε συγκεκριμένο σημείο.
Ουφφφφφφ … !
Μη διαθέσιμο βίντεο.
Ο χρήστης που έκανε μεταφόρτωση του βίντεο δεν έχει διαθέσει αυτό το βίντεο στη χώρα σας.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Ζαποτέκος έγραψε: 28 Φεβ 2020, 20:57
Ουφφφφφφ … !
Μη διαθέσιμο βίντεο.
Ο χρήστης που έκανε μεταφόρτωση του βίντεο δεν έχει διαθέσει αυτό το βίντεο στη χώρα σας.