Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cavaliere έγραψε: 26 Φεβ 2020, 17:03
Ταλαντούχος ηθοποιός, είχε γκελ στον φακό. Αιωνία η μνήμη του. Και σύντροφος. Τον είχα γνωρίσει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κάπου το 1989. Πολύ ζωντανός, έξυπνος, και με πνεύμα.
Δεν φανταζόμουνα ότι ήταν κουμούνι κι αυτός.
Τελικά οι μόνοι που δεν δήλωναν αριστεροί ήταν η Βουγιουκλάκη, η Βλαχοπούλου και ο Παπαγιαννόπουλος.
Για τη Λάσκαρη δεν είμαι σίγουρος.
Ερμής έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:13
Ο τελευταίος των Μεγάλων απο τη χρυσή εποχή του ελ σινεμα.
Νομίζω πλέον έχει μείνει μόνο ο Κωνσταντίνου και η Καραγιάννη.
sport billy έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:26
Δημοφιλέστατος αλλά ρολίστας.
Στο 90% των έργων του παρουσίαζε πάνω κάτω τον ίδιο ρόλο, και κατάντησε κουραστικός.
Επιτέλους κάποιος το είπε.Ψιλοκουραστικός μου φαίνονταν,σχεδόν ίδρωνα όταν τον έβλεπα να κάνει τα ίδια και τα ίδια.
Σαν ρολίστας όμως,τέλειος.