!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ε.Λ.Α.Σ. ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ελληνική Αστυνομία;

α) Κατά το Δεκέμβρη του Γρηγορόπουλου, επί υπουργίας Παυλόπουλου και πρωθυπουργίας Καραμανλή
17
59%
β) Τώρα σε Χίο-Λέσβο επί υπουργίας Χρυσοχοΐδη και πρωθυπουργίας Μητσοτάκη
12
41%

Σύνολο ψήφων: 29

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Πότε ξεφτιλίστηκε περισσότερο η Ε.Λ.Α.Σ. ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Περιμένω πότε θα διώξει τον πασόκο ο Μητσοτάκης Σκατα τα χει κανει
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

hades έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:00 Περιμένω πότε θα διώξει τον πασόκο ο Μητσοτάκης Σκατα τα χει κανει
Δεν έχει την πυγμή.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ερμής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 20:59
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:18
Ερμής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 11:57

καλα και εσύ έχεις πει οτι πληρώνεις για ασφάλεια 8κατοστάρια το μήνα για κάθε κομμάτι. Σωστά.

Για τους περισσότερους είμαι γνωστός με ονοματεπώνυμο εδώ αλλά και έτσι να μην είναι, είναι γνωστό τι συνέβαινε και στους οχιτζήδες αλλά και στους αγαναχτισμένους
Σόρρυ ρε μαν που δεν ξέρω όλους τους ψεκασμένους του phorum με το μικρό τους.

Δεν τους πληρώνω εγώ αλλά η εταιρεία. Εσύ που το παίζεις άνθρωπος της πιάτσας θα έπρεπε να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Μου αρέσει όμως που με παρακολουθείς. :wave:
Κοίτα αν η εταιρεία τους πληρώνει μαύρα και μάλιστα με εμβάσματα σε οφσορ που νομίζω πως είχες πει τότε ειδοποίησε τον διαχειριστή/ΔΣ/υπεύθυνο της εταιρείας ότι εκτός απο πλήρως ηλίθιος, είναι και μελλοντικός τρόφιμος Κορυδαλλού.
Εντάξει ψεκασμένε μου. Ποιος να του πω ότι μου το είπε;
Εμπεδοκλής

Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2020, 20:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 20:45 Όταν κάποιοι φωνάζαμε ότι είναι μαλακία η πρόσληψη και μη εκπαίδευση αστυνομικών υπαλλήλων το καλοκαίρι σκούζατε. Λουστείτε τα τώρα...
Έλα ρε φίλε τώρα και εσύ. Αν είσαι μπάσταρδος και σπας το τζαμί του αμαξιού που περνάς απλα επειδή είσαι μάγκας ματατζης και έχεις νεύρα που τις μάζεψες, το κάνεις γιατι εισια μπάσταρδος και όχι γιατί είσαι ανεκπαίδευτος. Αν είσαι κομπλεξικος αποτυχημένος που.ονειρο της ζωής σου είναι να μπεις στα ματ για 600 ευρώ γιατί νομίζεις ότι θα έχεις εξουσία πάνω στους πολίτες , αλλά είσαι ανίκανος να γινεις στρατιωτικός η αστυνομία ξέρω γω, όσες φορές και να σε εκπαιδεύσουν το ίδιο μπαζο θα μεινεις
Πήραν και εκτός έδρας...
Και να σκεφτεί ότι έκοψαν τον Ποτσέπη στα ψυχολογικά επειδή έλεγε αγάπη μόνο... Τα άλλα τα ψυχάκια τα πέρασαν...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:03
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 18:18

Σόρρυ ρε μαν που δεν ξέρω όλους τους ψεκασμένους του phorum με το μικρό τους.

Δεν τους πληρώνω εγώ αλλά η εταιρεία. Εσύ που το παίζεις άνθρωπος της πιάτσας θα έπρεπε να καταλαβαίνεις τη διαφορά. Μου αρέσει όμως που με παρακολουθείς. :wave:
Κοίτα αν η εταιρεία τους πληρώνει μαύρα και μάλιστα με εμβάσματα σε οφσορ που νομίζω πως είχες πει τότε ειδοποίησε τον διαχειριστή/ΔΣ/υπεύθυνο της εταιρείας ότι εκτός απο πλήρως ηλίθιος, είναι και μελλοντικός τρόφιμος Κορυδαλλού.
Εσύ είσαι οχιτζης, εμένα λες ψεκασμενο. Τι άλλο θα ακουσουμε
Πες ότι είναι δική σου γνώμη να το παίξεις και μούρη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Όσο το κοιτάω τόσο μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι Μιλάμε για στάση κανονική ένστολου τμήματος Τους άλλου τους μαγκιτες που ταν απέξω δεν τους βάζω Και αυτοι καλά κουμασια είναι αλλά είναι πολίτες Και έχεις το κράτος να επιτρέπει να μπουκαρουν σε ξενοδοχεια να βαρανε αστυνομικούς και να μην πιάνετε κανένας Και σήμερα μπήκαν στην χώρα 125 άτομα χωρίς να τους σταματήσει κανένας Μπουρδελο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εμπεδοκλής

Ερμής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:07

Εσύ είπαμε το παίζεις μεγαλέμπορος; Έχεις πλάκα... :lol:
Εμπεδοκλής

Ερμής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:07

Ναι. Όπως τα λες. Δεν είναι ψεκασμένος αυτός που στοκαρε κωλόχαρτο επειδή λέει θα ερχόταν καπιταλ κοντρόλς...
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 20:45 Όταν κάποιοι φωνάζαμε ότι είναι μαλακία η πρόσληψη και μη εκπαίδευση αστυνομικών υπαλλήλων το καλοκαίρι σκούζατε. Λουστείτε τα τώρα...
Έλα ρε φίλε τώρα και εσύ. Αν είσαι μπάσταρδος και σπας το τζαμί του αμαξιού που περνάς απλα επειδή είσαι μάγκας ματατζης και έχεις νεύρα που τις μάζεψες, το κάνεις γιατι εισια μπάσταρδος και όχι γιατί είσαι ανεκπαίδευτος. Αν είσαι κομπλεξικος αποτυχημένος που.ονειρο της ζωής σου είναι να μπεις στα ματ για 600 ευρώ γιατί νομίζεις ότι θα έχεις εξουσία πάνω στους πολίτες , αλλά είσαι ανίκανος να γινεις στρατιωτικός η αστυνομία ξέρω γω, όσες φορές και να σε εκπαιδεύσουν το ίδιο μπαζο θα μεινεις
Πήραν και εκτός έδρας...
Και να σκεφτεί ότι έκοψαν τον Ποτσέπη στα ψυχολογικά επειδή έλεγε αγάπη μόνο... Τα άλλα τα ψυχάκια τα πέρασαν...
Για ένα πράγμα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους ματατζηδες. Ότι πληρώνονται καλά. Βέβαια ελπίζω αν όχι να χειροτερέψει να μείνει τουλάχιστον εκεί.Τωρα για τον Ποτσετη μην τρελαθουμε.. το πρόβλημα το παιδιού δεν ηταν απλά.οτι είπε.αγαπη μόνο σε μια εκπομπή. Ένα σωρό βιντεάκια υπάρχουν στο youtube. Μπες και δες. Εγώ αμφβιβαλλω ότι πέρασε και τις τοξικολογικες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Καλή η λαλακία σου αλλά καμμιά σχέση.Οι ματατζήδες μπαίνουν από αστυφυλάκων καμμιά σχέση με τους ειδικούς φρουρούς το καλοκαίρι.
likosmokeses

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από likosmokeses »

Οργανωμένος οπαδός 1: Πώς πάει; Θα γίνει μανούρα την Κυριακή;
Οργανωμένος οπαδός 2: Όχι ρε, ματατζήδες είμαστε;
Εμπεδοκλής

Gewponos90 έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:17
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:05

Πήραν και εκτός έδρας...
Για ένα πράγμα δεν μπορείς να κατηγορήσεις τους ματατζηδες. Ότι πληρώνονται καλά. Βέβαια ελπίζω αν όχι να χειροτερέψει να μείνει τουλάχιστον εκεί.Τωρα για τον Ποτσετη μην τρελαθουμε.. το πρόβλημα το παιδιού δεν ηταν απλά.οτι είπε.αγαπη μόνο σε μια εκπομπή. Ένα σωρό βιντεάκια υπάρχουν στο youtube. Μπες και δες. Εγώ αμφβιβαλλω ότι πέρασε και τις τοξικολογικες
Ενώ όλοι αυτοί στη Χίο φαίνονταν νηφάλιοι.
Εμπεδοκλής

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:21
Καλή η λαλακία σου αλλά καμμιά σχέση.Οι ματατζήδες μπαίνουν από αστυφυλάκων καμμιά σχέση με τους ειδικούς φρουρούς το καλοκαίρι.
Αδιάβατος. Διάβασε και ξαναέλα...
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

hades έγραψε: 27 Φεβ 2020, 21:00 Περιμένω πότε θα διώξει τον πασόκο ο Μητσοτάκης Σκατα τα χει κανει
Δεν νομίζω ότι φταίει σε κάτι ο πασόκος.Λες και έδωσε αυτός εντολή στους ματάδες να κάνουν σα χουλιγκάνια.Αυτός που πρέπει να φύγει είναι αυτός που είχε την φαεινή ιδέα να στείλει ματάδες στα νησιά.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

vantono έγραψε: 27 Φεβ 2020, 10:04
Maspoli έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:18 Κάπου μπερδεύεστε. Έναν μόνον του (πόσο μάλλον εκτός υπηρεσίας) μπορούν να τον πετύχουν και να τον δείρουν. Μιλάμε για ξύλο σε χώρο κατάκλισης-στρατωνισμού ή κατά την υπηρεσία. Τέτοιο πράγμα δεν υπήρξε κατά τον περιβόητο Δεκέμβρη, υπήρξε όμως σε Χίο-Λέσβο.
Πράγματι. Είδα το επίμαχο βιντεάκι με την εισβολή στα δωμάτια, και δεν το πίστευα. Τεράστια ντροπή. Και ούτως ή άλλως εγώ ποτέ δεν ημουν με το μέρος των κατοίκων στα τελευταία που συμβαίνουν, καθότι τα επεισόδια ειναι υποκινούμενα από νάζουλους, αλλά και να μην ήταν, υπέρ αυτής της ξεδιάντροπης ξεφτίλας του να εισβάλεις μεσα στο δωμάτιο του άλλου για να τον σαπακιάσεις σαν αλητήριος,απο μενα θα ηταν καταδικαστέα οπως και να 'χε.
Γιατί δεν μου κάνει εντύπωση πως ένας "κουμουνιστής" δεν είναι με το μέρος των κατοίκων αλλά με την αστυνομία.
Πέφτω από τα σύννεφα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”