Γάλα: μηδενική αύξηση
Εισιτήρια κινηματογράφου: μηδενική αύξηση
Πατάτες: μηδενική αύξηση
Ντομάτες: μηδενική αύξηση
Λάδι: μηδενική αύξηση
Τυρί: μηδενική αύξηση

Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59 Κι αφου δεν πειστηκατε με τα Νεα παρτε και Βημα.
Τοτε ηταν ακομη οι σοβαροτερες εφημεριδες της χωρας.
Ποτέ δεν ήταν 3,5% πριν την προσαρμογή, στα 90's.Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59 γ) Ο πληθωρισμος τοτε δεν ηταν 25% και αλλα κουλα που ακουγονται αλλα 3,5%.
Ναι, επειδή είναι ηλίθιοι.Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59 δ) Επιπλεον το 77% των Ελληνων σε ερευνα του ευρωβαρομετρου υποστηριζει οτι το ευρω ανεβασε τις τιμες.
Όχι, αγάπη μου. Όχι πλαστά πινακάκια σε μένα. Εγώ σου παράθεσα αληθινές τιμές του 2001, όχι τι φαντασιώνονται σήμερα τα Νέα ότι ίσχυε το 2001. Όπως βλέπει κανείς από το πινακάκι που ανέβασα, τα μόνα πράγματα που αυξήθηκαν είναι το εισιτήριο του μετρό και τα τσιγάρα (για φορολογικούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το νόμισμα).Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:23 Συνεχισε, θα φας καλα.
Μας ειπες τις τιμες του 2001 ΠΡΟ ευρω.
Τσιμπα και ΜΕΤΑ το ευρω.
Από ΝΕΑ που αγαπας.

Ρε παπάρα Αρίστο, ο μόνος λόγος που είχαμε πληθωρισμό μόνο 3,5% με δραχμές, ήταν η προσμονή γιά ένταξη στο ευρώ. Κι'εγώ και ο Beria σου ανεβάσαμε το διάγραμμα με τον πληθωρισμό από το 1960. Δεν έριξες μιά ματιά;Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59γ) Ο πληθωρισμος τοτε δεν ηταν 25% και αλλα κουλα που ακουγονται αλλα 3,5%.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:39Ρε παπάρα Αρίστο, ο μόνος λόγος που είχαμε πληθωρισμό μόνο 3,5% με δραχμές, ήταν η προσμονή γιά ένταξη στο ευρώ. Κι'εγώ και ο Beria σου ανεβάσαμε το διάγραμμα με τον πληθωρισμό από το 1960. Δεν έριξες μιά ματιά;Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59γ) Ο πληθωρισμος τοτε δεν ηταν 25% και αλλα κουλα που ακουγονται αλλα 3,5%.
Αυτή είναι η απάντησή σου; Οτι ο Ανδρέας Γεωργίου πείραζε τον πληθωρισμό από το 2002;Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:46Σου απαντησε η Καθημερινη που μολις ανεβασα. Γραφει οτι ΔΕΝ ειναι δυνατον να ειναι σοβαροι οσοι λενε πως οι ανατιμησεις οφειλονται στον πληθωρισμο 3%-4%.Leporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:39Ρε παπάρα Αρίστο, ο μόνος λόγος που είχαμε πληθωρισμό μόνο 3,5% με δραχμές, ήταν η προσμονή γιά ένταξη στο ευρώ. Κι'εγώ και ο Beria σου ανεβάσαμε το διάγραμμα με τον πληθωρισμό από το 1960. Δεν έριξες μιά ματιά;Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 16:59γ) Ο πληθωρισμος τοτε δεν ηταν 25% και αλλα κουλα που ακουγονται αλλα 3,5%.
Με λιγα λογια η Καθημερινη σου λεει οτι εισαι ασοβαρος.![]()
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απέδειξα σε μια γραμμή ότι όλα σου τα πινακάκια λένε ψέματα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φέρεις τιμές από το 2001 που να γράφτηκαν το 2001, όχι 6, 10, 20 χρόνια αργότερα, με παραποιημένες τις τιμές του 2001.Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 17:35 Συνεχισε, θα φας καλα.
Το οτι θες να θεωρεισαι πιο εγκυρος απο τους οικονομικους συντακτες των ΝΕΩΝ που τα ρεπορταζ τους περνανε απο διπλη και τριπλη αρρχισυνταξια με ξεπερνα.
Κι αλλο πινακακι απο αλλο αρθρο των ΝΕΩΝ με ποσοστιαιες αυξησεις που εφερε το ευρω.
Μονο το λαδι, το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ διατροφικο αγαθο, αυξηθηκε 60%.
.