Τον Δεκαπενταύγουστο θα είναι καλύτερα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:43![]()
ολος ο κοσμος εχει παρει στολες, βλεπω να αλλαζει η ημερομηνια και να το κανουμε καλοκαιρινο, δεν κακο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακυρώνεται το καρναβάλι της Πάτρας
- EKPLIKTIKOS
Ειναι σημαντική ένεση ρευστότητας στην αγορά της πόλης που βασικα δεν έχει κ τπτ εκτος απο τους φοιτητές. Είναι σα να κλεινεις την Αραχωβα για σεζόν τυπεΣέλευκας έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:13 Αν και σέβομαι τουα ανθρώπους που το κάνουν και αυτούς που διασκεδάζουν για μένα θα είναι ανακούφιση να μην δώ και πάλι για πολοστή φορά το πιο ηλίθιο και βαρετό γεγονός που έχω δει στη ζωή μου . Τουλάχιστον θα γλιτώσω το χαρακίρι
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Το αμάξι για άρμα θα το πάρουμε από τον Ερμή 
α, εσυ εισαι δικια μας. νιωθεις.don't speak έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:14
Θυμάσαι τους σκωληκοειδύτες;
Μου το είχαν πει, δεν το είχα προλάβει![]()
Θα ντυθούνε υιοί με κορώνες στο κεφάλι![]()
Έχω και στολές Κινέζου και Κινέζας για τους δύστροπους. Θα τους δώσεις μάσκες όμως.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ωωωω γαμάτοΑσέβαστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:56σωστο, να μη φαινονται και τα μουτρα μας, να γινει λιγο παραπανω μπαχαλο.don't speak έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:52
Όταν κανονίσεις αυτό το αποχαιρετιστήριο φορουμικό πάρτυ, συνοδεία ούζου, φρόντισε να είναι αποκριάτικο![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν το λες και λεπτομέρεια. Η Πάτρα έχει και επιχειρήσεις και λιμάνι και χωράφια και πολλά άλλα. Το καρναβάλι είναι καλό χαρτζιλίκι βέβαια και η ματαίωση είναι σίγουρα σοβαρό πλήγμα αλλά δεν είναι ότι η Πόλη δεν κάνει χωρίς αυτό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:15Ειναι σημαντική ένεση ρευστότητας στην αγορά της πόλης που βασικα δεν έχει κ τπτ εκτος απο τους φοιτητές. Είναι σα να κλεινεις την Αραχωβα για σεζόν τυπεΣέλευκας έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:13 Αν και σέβομαι τουα ανθρώπους που το κάνουν και αυτούς που διασκεδάζουν για μένα θα είναι ανακούφιση να μην δώ και πάλι για πολοστή φορά το πιο ηλίθιο και βαρετό γεγονός που έχω δει στη ζωή μου . Τουλάχιστον θα γλιτώσω το χαρακίρι
-
don't speak
Ασέβαστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:17α, εσυ εισαι δικια μας. νιωθεις.don't speak έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:14
Θυμάσαι τους σκωληκοειδύτες;
Μου το είχαν πει, δεν το είχα προλάβει![]()
Θα ντυθούνε υιοί με κορώνες στο κεφάλι![]()
Έχω και στολές Κινέζου και Κινέζας για τους δύστροπους. Θα τους δώσεις μάσκες όμως.![]()

Εδιτ
Έχω και στολή τρενάκι
-
don't speak
Έρχομαι να σε πάρω.Naida έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:19Ωωωω γαμάτοΑσέβαστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:56σωστο, να μη φαινονται και τα μουτρα μας, να γινει λιγο παραπανω μπαχαλο.don't speak έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:52
Όταν κανονίσεις αυτό το αποχαιρετιστήριο φορουμικό πάρτυ, συνοδεία ούζου, φρόντισε να είναι αποκριάτικο![]()
![]()
![]()
Φεύγουμε για Πάτρα
Σωστό μέτρο. Έτσι και εκδηλωνόταν κανένα κρούσμα σε Αθηναίο που γύρισε από το καρναβάλι της Πάτρας θα λέγαμε "τι μαλάκες είναι,άφησαν να γίνει το καρναβάλι, τόσος κόσμος, δεν θα κολλήσεις;". Πιστεύω ακράδαντα πως η κοινωνία μας θα αντέξει μια χρονιά χωρίς καρναβάλι.
- hellegennes
Ο φόβος είναι μάλλον η υπερβολικά υψηλή θνησιμότητα στους γηραιότερους και η ανυπαρξία φαρμάκων και εμβολίων.sloopy έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:42 ...δηλαδή για τη γρίπη κάθε χρόνο, που έχει περισσότερα θύματα, γιατί δεν ακυρώνονται;![]()
![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και κρεββατιων και δομών κτλ.hellegennes έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:28Ο φόβος είναι μάλλον η υπερβολικά υψηλή θνησιμότητα στους γηραιότερους και η ανυπαρξία φαρμάκων και εμβολίων.sloopy έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:42 ...δηλαδή για τη γρίπη κάθε χρόνο, που έχει περισσότερα θύματα, γιατί δεν ακυρώνονται;![]()
![]()
![]()
Καλα κάνουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Τσούλα.Naida έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:46Θα είμαι έτοιμη.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
Γαμώ τις στολές είναιNaida έγραψε: 27 Φεβ 2020, 14:46Θα είμαι έτοιμη.
![]()
Τον Ασέβαστο θα τον ντύσουμε γιατρό
Spoiler
ομοιοπαθητικό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 226 Προβολές