!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Κορονοϊός από την κινα
Παντως απο μια κινεζα που ακολουθω βλεπω οτι η αστυνομία συλλαμβανει οποιον ανεβαζει ανταποκρισεις απο περιοχες με κρουσματα
Εννοούσα ότι σε όλον τον κόσμο εκτός Κίνας αυτοί που αρρωσταίνουνείναι άνθρωποι που δεν ταξίδεψαν στην Κίνα. Χρειάζεται απλώς ο ασθενής 0 ο οποίος μετέφερε τον ιό από εκείLeporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 10:15Δεν είμαι ξερόλας γιά να το ξέρω κι'αυτό. Πιθανότατα θα έχουμε και τέτοιες περιπτώσεις, το θέμα είναι πόσες.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν είναι έτσι. Η πλειοψηφία των κρουσμάτων παγκοσμίως αφορά ανθρώπους που είχαν ταξειδέψει στην Κίνα (ή στις χώρες που υπήρξε έξαρση μετά). Λίγες είναι οι χώρες που είχαν τοπική εξάπλωση, όπως η Ν.Κορέα, η Ιταλία ή το Ιράν. Εδώ βλέπεις ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ ο πρώτος ασθενής που δεν είχε ταξειδέψει στην Κίνα, και οι ΗΠΑ είχαν άλλα 59 κρούσματα.Beria έγραψε: 27 Φεβ 2020, 11:19Εννοούσα ότι σε όλον τον κόσμο εκτός Κίνας αυτοί που αρρωσταίνουνείναι άνθρωποι που δεν ταξίδεψαν στην Κίνα. Χρειάζεται απλώς ο ασθενής 0 ο οποίος μετέφερε τον ιό από εκεί
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι ΗΠΑ πολυ απλα δεν ελεγχουν και εχουν το κεφαλι τους ησυχο
- dna replication
Eιλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας.Leporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:49Το να έλθουν ακόμη 5-6 άρρωστοι από το εξωτερικό, δεν μου λέει τίποτα. Εκείνο που θα ήταν ανησυχητικό είναι να αρρωστήσει άνθρωπος που δεν πήγε στην Ιταλία ή στην Κίνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:14Ο Μεντής λέει ότι το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από 4 ύποπτα δείγματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Η προσπάθεια αποφυγής πανικού δεν στέκει σ' αυτήν την περίπτωση.
Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν διαγνωσθεί μέχρι σήμερα είναι σίγουρο ότι κόλλησαν από κάποιον που είχε πάει στην Ιταλία ή την Κίνα;
Το ότι η εξάπλωση ξεκίνησε από την Κίνα είναι σίγουρο. Αλλά υπάρχει περίπτωση να ελεγχθούν όλοι οι μη Κινέζοι που βρέθηκαν στην Κίνα ή έκαναν χειραψία με κάποιον που είχε πάει στην Κίνα πριν εκδηλωθεί ο αυξανόμενος πανικός για τον ιό; Από τη στιγμή που ο ιός δεν είναι θανατηφόρος, το πιο πιθανό είνα να θεωρήθηκε από όσους νόσησαν ως μια απλή εποχιακή γρίππη και το θέμα να τελείωσε εκεί.
Για μένα το πιο ανησυχητικό δεν είναι οι επιπτώσεις του ιού αλλά το μπάχαλο που θα επιφέρει στην οικονομία.
Δηλαδή πως ακριβώς το σκέφτεστε;
Θα αρχίσουν να κλείνουν επ' αόριστον επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, να νεκρώνουν από πελατεία τα μαγαζιά (εκτός από αυτά που αφορούν σε είδη πρώτης ανάγκης) να παγώνουν εισαγωγές, παραγγελίες κλπ και επειδή δεν θα υπάρχουν πολλά θανατηφόρα κρούσματα... όλα καλά;
Πάμε καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Φεβ 2020, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι σίγουρη πως απαντάς στο σωστό post;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2020, 12:50Eιλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας.Leporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:49Το να έλθουν ακόμη 5-6 άρρωστοι από το εξωτερικό, δεν μου λέει τίποτα. Εκείνο που θα ήταν ανησυχητικό είναι να αρρωστήσει άνθρωπος που δεν πήγε στην Ιταλία ή στην Κίνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:14Ο Μεντής λέει ότι το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από 4 ύποπτα δείγματα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν αναφέρει τις περιοχές αν και ρωτήθηκε γι' αυτό.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Η προσπάθεια αποφυγής πανικού δεν στέκει σ' αυτήν την περίπτωση.
Δηλαδή όλοι αυτοί που έχουν διαγνωσθεί μέχρι σήμερα είναι σίγουρο ότι κόλλησαν από κάποιον που είχε πάει στην Ιταλία ή την Κίνα;
Το ότι η εξάπλωση ξεκίνησε από την Κίνα είναι σίγουρο. Αλλά υπάρχει περίπτωση να ελεγχθούν όλοι οι μη Κινέζοι που βρέθηκαν στην Κίνα ή έκαναν χειραψία με κάποιον που είχε πάει στην Κίνα πριν εκδηλωθεί ο αυξανόμενος πανικός για τον ιό; Από τη στιγμή που ο ιός δεν είναι θανατηφόρος, το πιο πιθανό είνα να θεωρήθηκε από όσους νόσησαν ως μια απλή εποχιακή γρίππη και το θέμα να τελείωσε εκεί.
Για μένα το πιο ανησυχητικό δεν είναι οι επιπτώσεις του ιού αλλά το μπάχαλο που θα επιφέρει στην οικονομία.
Θα αρχίσουν να κλείνουν επ' αόριστον επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, να νεκρώνουν από πελατεία τα μαγαζιά (εκτός από αυτά που αφορούν σε είδη πρώτης ανάγκης) να παγώνουν εισαγωγές, παραγγελίες κλπ και επειδή δεν θα υπάρχουν πολλά θανατηφόρα κρούσματα... όλα καλά;
Πάμε καλά;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αντε ρε συ, του την είπε ο Russ Warrior ε?

@russ hospital lol
- dna replication
Για παραδειγμα στη Ρωσια ελεγχονται ΟΛΕΣ οι πνευμονιες δωρεαν για covid19. Στις ΗΠΑ με τοσους ανθρωπους εκτος Συστηματος Υγειας κανενας δεν ξερει... Αφησαν τη φυσικη επιλογη να κανει τη δουλεια της και μαλωνουν για την τιμη του εμβολιου οταν με το καλο βγει
Ναι. Επίσης είμαι σίγουρη ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στις ανακοινώσεις.Leporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 12:55Είσαι σίγουρη πως απαντάς στο σωστό post;ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Φεβ 2020, 12:50Eιλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σας.Leporello έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:49 Το να έλθουν ακόμη 5-6 άρρωστοι από το εξωτερικό, δεν μου λέει τίποτα. Εκείνο που θα ήταν ανησυχητικό είναι να αρρωστήσει άνθρωπος που δεν πήγε στην Ιταλία ή στην Κίνα.
Πάμε καλά;
Λέγεται ό,τι πρέπει να λεχθεί και ανακοινώνεται ό,τι θεωρητικώς μπορεί να ελεγχθεί.
Γενικώς, το να θεωρείται θωρακισμένη ή αλώβητη μια περιοχή επειδή δεν είχε προσφάτως Κινέζους τουρίστες ή Έλληνες που πήγαν στην Ιταλία, μου φαίνεται κωμικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ θεωρώ ότι πρόκειται περί παράνοιας και ότι θα ξεφουσκώσει γρήγορα. Οι μόνοι που κάνουν πάρτι είναι τα sites ειδήσεων και οι κατασκευαστές μασκών.
Εδω θα είμαστε.
Εδω θα είμαστε.
- dna replication
ετσι λέει και ο Τράμπ, είναι σχέδιο για να πλήξει την δημοτικότητα του
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 1832004608
https://twitter.com/realDonaldTrump/sta ... 1832004608
οκ φτασαμε στο επιπεδο να με παιρνουν τηλ γνωστοι αν εχω μασκες να τους κρατησω μερικες, και εγω πηρα τον προμηθευτη μου και δε μου δινει οσες θελω, μονο 10 κουτια.
σταματηστε τον πλανητη να κατεβω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
όλα αυτά για τις μάσκες οικοδομών;Ασέβαστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:45 οκ φτασαμε στο επιπεδο να με παιρνουν τηλ γνωστοι αν εχω μασκες να τους κρατησω μερικες, και εγω πηρα τον προμηθευτη μου και δε μου δινει οσες θελω, μονο 10 κουτια.
ναι, το στανιο μου μεσα.foscilis έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:50όλα αυτά για τις μάσκες οικοδομών;Ασέβαστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 13:45 οκ φτασαμε στο επιπεδο να με παιρνουν τηλ γνωστοι αν εχω μασκες να τους κρατησω μερικες, και εγω πηρα τον προμηθευτη μου και δε μου δινει οσες θελω, μονο 10 κουτια.
ηλια, ριχτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις