κερδηθηκε η μαχη και σε λιγο ολοι μαζι νησιωτες ΜΑΤ και μεταναστες θα περασουνε ομορφα την επιδημια σε συνθηκες τριτου κοσμου ...
Ενώ αν τους έπαιρναν τις περιουσίες για να στεγαστούν νέους λαθρομετανάστες όλα θα ήταν καλά. Όσο για την επιδημία, μακάρι. Πρώτα θα πεθάνουν οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ και μετά οι ντόπιοι...
Αυτο πως ακριβως το πιστευεις? Εχουν οι ντοπιοι καποιο ενζυμο που δεν εχουν οι ΜΚΟ?
Οπως και να εχει, μας ειχαν ζαλίζει για τις ασθενειες που θα κολλαγαμε απο τους μεταναστες (μεχρι και ψωρα ελεγαν κατι αγράμματοι ελ) και τον κοροναιο μας τον εφερε μια θεσαλονικώτισσα. Απο την πολη που δεν μας εφτανε ο κομπλεξισμός της, μας εφερε και αρρωστια.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΘΕΣ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. Το θελουν και αυτοι το θελουμε και εμεις
Όχι. Ούτε και στους μαύρους της Αφρικής λείπει κάποιο ένζυμο και πεθαίνουν από χολέρα. Έχει να κάνει περισσότερο με το συνωστισμό, τα μέτρα προστασίας και τις δυνατότητες αντιμετώπισης που δεν θα έχουν.
Ο ιός μεταφέρεται πιο εύκολα από τους ταξιδευτές αλλά κάνει καλύτερη δουλειά στις ευπαθείς ομάδες και σε αυτούς με πλημμελή ιατρική περίθαλψη.
Το ξέρω ότι είμαι κυνικός αλλά δεν λαθεύω πουθενά...
δεν διαφωνω ... αλλα μιας και μιλαμε για περιουσιες πρωτα θα επρεπε να χορτασουνε ξυλο στους συντοπιτες τους που νοικιαζουνε σπιτια στις ΜΚΟ για 800 ευρω το μηνα ... μετα να δειρουνε τα ΜΑΤ
Είναι οι ίδιοι που νοίκιασαν δωμάτια και στις αστυνομικές δυνάμεις. Και τους τα έσπασαν και καλά τους έκαναν. Επίσης μην σκούζετε όμως όταν σπάνε αυτοκίνητα και δέρνουν μέλη των ΜΚΟ όπως έγινε τις προηγούμενες εβδομάδες...
εδω δεν στεναχωριομαστε που δεν εχουμε ενοικιαζομενα θα στεναχωρηθουμε για αυτους που εχουνε ...? στην προκειμενη αν καταλαβες οι ντοπιοι με τις ΜΚΟ εχουνε σχεδον παραλληλες αποψεις γα το θεμα
Όχι. Παράλληλες απόψεις έχουν κάτι τύποι που προσπαθούν να καπελώσουν τις διαμαρτυρίες. Είναι μέρος της προπαγάνδας. Για αυτό και θυμήθηκε η Τρέμη να καλέσει τον Μπογιόπουλο. Αν όμως ο Μπογιόπουλος πήγαινε στο νησί και τα έλεγε τότε θα έτρωγε περισσότερες από τους αστυνομικούς υπαλλήλους στα δωμάτια. Και τότε η κασέτα του θα έπαιζε το έργο περί φασιστών...
Ενώ αν τους έπαιρναν τις περιουσίες για να στεγαστούν νέους λαθρομετανάστες όλα θα ήταν καλά. Όσο για την επιδημία, μακάρι. Πρώτα θα πεθάνουν οι λαθρομετανάστες και οι ΜΚΟ και μετά οι ντόπιοι...
Αυτο πως ακριβως το πιστευεις? Εχουν οι ντοπιοι καποιο ενζυμο που δεν εχουν οι ΜΚΟ?
Οπως και να εχει, μας ειχαν ζαλίζει για τις ασθενειες που θα κολλαγαμε απο τους μεταναστες (μεχρι και ψωρα ελεγαν κατι αγράμματοι ελ) και τον κοροναιο μας τον εφερε μια θεσαλονικώτισσα. Απο την πολη που δεν μας εφτανε ο κομπλεξισμός της, μας εφερε και αρρωστια.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΘΕΣ. ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ. Το θελουν και αυτοι το θελουμε και εμεις
Όχι. Ούτε και στους μαύρους της Αφρικής λείπει κάποιο ένζυμο και πεθαίνουν από χολέρα. Έχει να κάνει περισσότερο με το συνωστισμό, τα μέτρα προστασίας και τις δυνατότητες αντιμετώπισης που δεν θα έχουν.
Ο ιός μεταφέρεται πιο εύκολα από τους ταξιδευτές αλλά κάνει καλύτερη δουλειά στις ευπαθείς ομάδες και σε αυτούς με πλημμελή ιατρική περίθαλψη.
τωρα το πιασα τι εννοεις. got it
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Φεβ 2020, 00:54
Μαλακας εισαι, οχι κυνικος.
Εσύ που δεν είσαι πάντοτε σπίτι σου. Σε περίπτωση πανδημίας προηγούνται αυτοί που πληρώνουν για τα νοσοκομεία. Οι λαθρομετανάστες ας πιαστούν ή ας πάνε πίσω στη χώρα τους.
Απο οτι φαινεται Χελωνε συνολικα το ελληνικο πολιτικο συστημα δεν θελει να τα βαλει ουτε με τις μαφιες ΜΚΟ-διακινητων, ουτε με τις μαφιες των ποινικων, γι' αυτο δεν καταργειται ο νομος Παρασκευοπουλου.
Το ιδιο το συστημα αυτο δεν θελησε να τα βαλει παλιοτερα και με τη μαφια των μεσαζοντων στα τροφιμα που εξαιτιας της πληρωνει ολη η Ελλαδα σε υπερογκες τιμες τα οπωροκηπευτικα και οχι μονο. Τους ξεραν και τους ξερουν αλλα δεν τους αγγιξαν ποτε.
Τι σοι συστημα ειναι αυτο που προτιμαει την εξυπηρετηση των μαφιων απο την κοινωνικη ασφαλεια και τα συμφεροντα του λαου και της χωρας, ελα πες μου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2020, 18:04
Δεν την αναφέρω γιατί δεν υπάρχει. Και το έχω ήδη αναφέρει.
Γράφεις:
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2020, 13:49Ναι, αλλά από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει μεγάλη δομή υποδοχής και ελέγχου (όπως αυτή που αναφέρω προηγουμένως) θα πρέπει να υπάρξει κάπου αλλού.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πράγμα μιλάς. Γράφεις ότι την αναφέρεις προηγουμένως και όταν σε ρωτάω μου λες ότι δεν την αναφέρεις...
ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Φεβ 2020, 18:04
Αυτό είναι το κυρίως πρόβλημα, γιατί όσο συναθροίζονται στους ίδιους χώρους υποδοχής όσοι υπάρχουν και όσοι αποβιβάζονται, γιατί είναι τελείως χρονοβόρες οι διαδικασίες "ξεσκαρταρίσματος στις υπάρχουσες υπηρεσίες υποδοχής, τα προβλήματα θα παραμένουν τα ίδια είτε μένουν σε αντίσκηνα είτε στα λυόμενα των δομών, απλώς γιατί αυτά δεν επαρκούν. Οπότε, οι χώροι θα ξαναγεμίσουν αντίσκηνα τριγύρω από τις δομές και πάμε πάλι από την αρχή.
Και έχοντας ως δεδομένο ότι όλοι λένε "κλειστές" και εννοούν "ανοιχτές" η όποια επικινδυνότητα για τους κατοίκους θα συνεχίσει να υφίσταται στο ίδιο πλαίσιο. Γενικώς, δεν υπάρχει τίποτα που να εγγυάται μια στοιχειώδη τάξη στο σημερινό χάος και το να μεταφέρεται το πρόβλημα όλων στον λαϊκισμό και ξεροκεφαλιά των νησιωτών, είναι από αφελής έως βρώμικη τακτική.
Γιατί ακόμη και αν υπήρχε σύμφωνη γνώμη των κατοίκων, τα προβλήματα θα συνέχιζαν να υπάρχουν.
Και ακριβώς γι' αυτό ανέφερα ως προσομοίωση τους ρομά καταυλισμούς στην ενδοχώρα. Ε, όσο παραμένουμε στα τσιτάτα, το ίδιο σκηνικό θα αρχίσει να επαναλαμβάνεται παντού.
Καταλαβαίνω ότι εσύ ζητάς εντελώς κλειστές δομές. Οι νησιώτες δεν ζητάνε αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 27 Φεβ 2020, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος έγραψε: 27 Φεβ 2020, 05:42
Απο οτι φαινεται Χελωνε συνολικα το ελληνικο πολιτικο συστημα δεν θελει να τα βαλει ουτε με τις μαφιες ΜΚΟ-διακινητων, ουτε με τις μαφιες των ποινικων, γι' αυτο δεν καταργειται ο νομος Παρασκευοπουλου.
Το ιδιο το συστημα αυτο δεν θελησε να τα βαλει παλιοτερα και με τη μαφια των μεσαζοντων στα τροφιμα που εξαιτιας της πληρωνει ολη η Ελλαδα σε υπερογκες τιμες τα οπωροκηπευτικα και οχι μονο. Τους ξεραν και τους ξερουν αλλα δεν τους αγγιξαν ποτε.
Τι σοι συστημα ειναι αυτο που προτιμαει την εξυπηρετηση των μαφιων απο την κοινωνικη ασφαλεια και τα συμφεροντα του λαου και της χωρας, ελα πες μου.
.
Το ίδιο σύστημα που διατηρήσατε και εσείς επί ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κάνατε και πολλά. Δεν άλλαξε η μαφία τρόπο. Χρώμα...πολιτικό άλλαξε ή μάλλον κομπάρσους.
Λες για Μ.Κ.Ο.
Οι Μ.κ.ο και οι εντολές έξωθεν είναι αυτές που διατηρούν το υπάρχον πρόβλημα με τους μετανάστες και πρόσφυγες.
Και στις Μ.Κ.Ο όλοι ξέρουμε ποιοι εμπλέκονται.Τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να δοθεί η οποιαδήποτε πιθανή λύση που θα εφαρμοστεί με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας(=κοινωνικό και εθνικό)και όχι των Μ.Κ.Ο και άλλων πολιτικών σχημάτων εντός και εκτός Ελλάδας.
Τώρα αναλωνόμαστε σε ανούσιες συζητήσεις για το damage control της Ν.Δ που προσπαθεί συκοφαντήσει όσους αντέδρασαν στο νησί ή κάνουν τους ανήξερους και δήθεν δεν ξέρουν τι πρέπει να γίνει.