!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Re: Κορονοϊός από την κινα
Αυτό ακριβώς. Δε θα μπορούσα να περιγράψω καλυτερα το τι ακριβώς έλαβε χώρα στην Κίνα. Θα μπορούσα να περιγράψω πολλές ιστορίες ανθρώπων που επιβεβαιώνουν τα λόγια του WHO. Ακόμη και για ανθρώπους με μεγάλη οικονομική και κοινωνική επιφάνεια και πως έπραξαν. Όχι με χρήματα αλλά με εθελοντισμό και όλο το ρίσκο που αυτός εμπεριέχει.
Αλλά άντε τώρα να καθίσεις να εξηγήσεις πως προσλαμβάνεται το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στην κινεζική κοινωνία. Θα ακούσεις ιστορίες για νυχτερίδες και θα πάνε τα λόγια χαμένα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Γκολικοβα , βοηθός πρωθυπουργού Ρωσία
"We strongly urge you not to travel to those countries that currently have cases of the new coronavirus infection without extreme need. As you understand, special risks are posed by China - we have spoken about it many times -, South Korea, Iran, and Italy. It is possible that the situation will change further in some way tomorrow,"
"We strongly urge you not to travel to those countries that currently have cases of the new coronavirus infection without extreme need. As you understand, special risks are posed by China - we have spoken about it many times -, South Korea, Iran, and Italy. It is possible that the situation will change further in some way tomorrow,"
- hellegennes
Γαμήθηκαν να μου ζητάνε σήμερα. Πουθενά στην χονδρική δεν υπάρχουν.Μηχανικός έγραψε: 26 Φεβ 2020, 15:03 Σήμερα που πήγα στο φαρμακείο ζήτησα και μάσκες.
Ρε μου λένε τώρα εσύ ξύπνησες; Έχουν τελειώσει εδώ και ένα μήνα οι μάσκες.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σύμφωνα με πελάτισσα, Διοικητικό υπάλληλο στον Άγιο Δημήτριο, ανακλήθηκαν όλες οι άδειες στα νοσοκομεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Remdesivir Το φάρμακο με τα πολυ καλά αποτελέσματα στα ζώα.
Είχε φτιαχτεί για εμπολα χωρίς όμως κλινικά να βοηθήσει.
Θετικά τα αποτελέσματα στα ζώα για τους κορονοιους των sars και mers.
Τρεχει κλινική μελέτη στους ανθρώπους (διπλή τυφλή) στην Κίνα.
Τέλη Απριλίου τα αποτελεσματα.
Πλέον, ξεκίνησε και δευτερη κλινική μελέτη επί αμερικανικού εδάφους με ασθενείς που έχουν τον COVID-19.
https://www.niaid.nih.gov/news-events/n ... -19-begins
Είχε φτιαχτεί για εμπολα χωρίς όμως κλινικά να βοηθήσει.
Θετικά τα αποτελέσματα στα ζώα για τους κορονοιους των sars και mers.
Τρεχει κλινική μελέτη στους ανθρώπους (διπλή τυφλή) στην Κίνα.
Τέλη Απριλίου τα αποτελεσματα.
Πλέον, ξεκίνησε και δευτερη κλινική μελέτη επί αμερικανικού εδάφους με ασθενείς που έχουν τον COVID-19.
https://www.niaid.nih.gov/news-events/n ... -19-begins
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- hellegennes
Της καραπουτανάρας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες πελατών που δουλεύουν σε ΣΜ και πελατών που πήγαν σε ΣΜ, τα ράφια άδειασαν. Κάποια ΣΜ γέμισαν και ξαναάδειασαν.
Πουθενά στην αγορά δεν υπάρχει στοκ από αντισηπτικά ταξιδίου και μάσκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρέπει να προβλεφθούν ποινές για όσους επιχειρήσουν να αισχροκερδήσουν.hellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:17 Της καραπουτανάρας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες πελατών που δουλεύουν σε ΣΜ και πελατών που πήγαν σε ΣΜ, τα ράφια άδειασαν. Κάποια ΣΜ γέμισαν και ξαναάδειασαν.
Εγώ σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα είδα αρκετούς με μάσκες.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πάντως μέχρι νωρίς το απόγευμα ανατολικά όλα ήταν ήρεμα, δεν υπήρχαν ελλείψειςhellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:17 Της καραπουτανάρας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες πελατών που δουλεύουν σε ΣΜ και πελατών που πήγαν σε ΣΜ, τα ράφια άδειασαν. Κάποια ΣΜ γέμισαν και ξαναάδειασαν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Μεταφέρω τι άκουσα από πελάτες μου. Εγώ είχα νορμάλ κίνηση. Θεωρητικά θα είχα μειωμένη κίνηση αν την έπεφταν όλοι στα ΣΜ, όπως με τα CC, εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι. Βέβαια θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες.Awesomatic έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:45Πάντως μέχρι νωρίς το απόγευμα ανατολικά όλα ήταν ήρεμα, δεν υπήρχαν ελλείψειςhellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:17 Της καραπουτανάρας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες πελατών που δουλεύουν σε ΣΜ και πελατών που πήγαν σε ΣΜ, τα ράφια άδειασαν. Κάποια ΣΜ γέμισαν και ξαναάδειασαν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Έχεις δίκιο, νομίζω αν δεν αρχίσουμε να ακούμε ειδήσεις του τύπου "άλλοι 5 ασθενείς στη Θεσσαλονίκη" ή ακόμα χειρότερα για τον πρώτο νεκρό (που αναπόφευκτα θα έρθει) δεν θα ξεφύγει τελείως η κατάσταση. Όταν έχουμε τον πρώτο νεκρό θα γίνει ένα μαζικό run.hellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:58Μεταφέρω τι άκουσα από πελάτες μου. Εγώ είχα νορμάλ κίνηση. Θεωρητικά θα είχα μειωμένη κίνηση αν την έπεφταν όλοι στα ΣΜ, όπως με τα CC, εκείνο το μοιραίο καλοκαίρι. Βέβαια θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες.Awesomatic έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:45Πάντως μέχρι νωρίς το απόγευμα ανατολικά όλα ήταν ήρεμα, δεν υπήρχαν ελλείψειςhellegennes έγραψε: 26 Φεβ 2020, 22:17 Της καραπουτανάρας στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες πελατών που δουλεύουν σε ΣΜ και πελατών που πήγαν σε ΣΜ, τα ράφια άδειασαν. Κάποια ΣΜ γέμισαν και ξαναάδειασαν.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
https://nypost.com/2020/02/26/nypd-give ... %20buttonsNYPD gives cops thousands of face masks in preparation for coronavirus
By Tina Moore
February 26, 202
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 10 Απαντήσεις