!!! DEVELOPMENT MODE !!!

CHAMPIONS LEAGUE 2017/18

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
zteo

Re: CHAMPIONS LEAGUE 2017/18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Namrail έγραψε: 05 Απρ 2018, 11:45 Το πρόβλημα είναι πως η ΟΥΕΦΑ και τα εθνικά πρωταθλήματα θα προτιμούσαν να γίνει ο τρίτος παγκόσμιος παρά αυτό που προτείνεις. Βαριέμαι και να εξηγώ, δεν έχει νόημα. Γράψε ότι θες.
Γιαυτο εγραψα οτι θα πρεπει να γινει και ενα βημα πισω ταυτοχρονα με την επαναφορα των κυπελλων ευρωπης οπως ηταν.
Ας παρουμε για παραδειγμα την Ισπανια.Με το που θα αποκλειστουν οι Ρεαλ-Μπαρτσελονα-Ατλετικο Μδ δινεται η ευκαιρια στις μικομεσσαιες ομαδες της Ισπανιας να κυνηγησουν τον εγχωριο τιτλο καθως και εναν ευρωπαικο τιτλο που θα τους οδηγησει στην Ευρωπαικη λιγκα.Με αυτον τον τροπο δινεται κινητρο στο να προσελκυσουν περισσοτερους φιλαθλους στο γηπεδο.Ενω εαν συνεχιστει αυτη η κατασταση συντομα οι μικρομεσσαιες ομαδες της Ισπανιας θα μετατραπουν σε κομπαρσους,σε ομαδες χωρις κινητρο αρα και αδιαφορες για το φιλαθλο κοινο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Με το που θα αποκλειστούν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα η Λα Λίγκα θα χάσει τα 3/4 των εσόδων της. Γράφεις ότι να ναι.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

ζτεο η ουεφα ειναι δεσμια των μεγαλων κλαμπ
οτι της ζητησουν θα κανει γιατι ξερει οτι αν δεν το κανει οι ομαδες θα διοργανωσουν μονες τους ενα ΤΣ Λ

και δεν ειναι χαζες οι Μπαγιερν, Ρεαλ ,Μπαρτσελονες κλπ να ζητησουν να μην παιζουν στο τσ λ ενω κονομανε δεν γινονται αυτα
(α ακυρο λες να μην παιζουν στα εθνικα τους μονο στην Ευρωπη ουτε αυτο γινεται
απο Αγγλια πχ ποιον θα διαλεξεις την ευρωπαικη λιγκα εκει ειναι πιο μπερδεμενο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rocco Siffredi την 05 Απρ 2018, 12:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Rocco Siffredi έγραψε: 05 Απρ 2018, 11:48 αργει πολυ αυτο ζτεο
δεν εχουν λογο να το κανουν
τα λεφτα που βγαζουνε απο τα πρωταθληματα τους ειναι παρα πολλα

γενικα δεν υπαρχει η εκπληξη ναρθει απο ενα πρωταθλημα εκτος τοπ4 καποιος και να σου κανει πορεια πια αυτο εχει τελειωσει τελευταια τοκανε η Πορτο
εχουνε γιγαντωθει και καποια συγκεκριμενα club εχουνε ξεφυγει απο τους υπολοιπους
Δεν ειναι μονο οτι δεν υπαρχει περιπτωση εκπληξης παρατηρησα και ενα ακομα προβλημα.Ομαδες οπως οι Γιουβεντους,Μπαγιερν,Παρι που ειναι αυτη την στιγμη ενα κλικ κατωτερες απο Ρεαλ,Μπαρτσελονα δεν μπορουν να καλυψουν αυτη την διαφορα διοτι η χαμηλη ανταγωνιστικοτητα των πρωταθληματων τους λειτουργει σαν βαριδιο που τους παει πισω.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

οταν παρουν συνταξη Μεσι-Ροναλντο θα αλλαξει το πραμα

η Μπαγιερν πως το πηρε πριν κατι χρονια δεν ισχυει απολυτα αυτο που λες
οι Αγγλοι κλαιγονται οτι εχουν πολυ δυνατο πρωταθλημα και ειναι κουρασμενα τα παλικαρια
ΠΣΖ εχει ψωμι να φαει δεν παιρνεις ευκολα τσ λ εχει φανει αυτο οτι λεφτα και να βαλεις
Ιταλοι να οργανωθουνε οι καλες τους ομαδες γιατι μλκζονται
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Λίβερπουλ θα λέτε και θα κλαίτε.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Namrail

Γελάει όλη η υφήλιος, όλος ο γαλαξίας, όλο το σύμπαν, όλα τα παράλληλα σύμπαντα με το κωλοχανείο του Πεπ.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Φωτιά στα τόπια έγραψε: 07 Απρ 2018, 17:38 Λίβερπουλ θα λέτε και θα κλαίτε.
Εγώ πριν λίγο είπα δυνατά "Λίβερπουλ" και μ'έπιασαν τα γέλια.
Εντωμεταξύ δεν είναι σίγουρο 100% ότι πέρασε,κάτσε μη φάει καμμιά 4άρα στον επαναληπτικό.
Όχι ότι την αντιπαθώ,τόσο αυτή όσο και η Σίτι μου είναι παντελώς αδιάφορες.
Αγγλία μία είναι η ομάδα (ή μάλλον,δύο),Γουέστ Μπρόμ και Λέιτον Όριεντ.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Namrail έγραψε: 04 Απρ 2018, 23:45 Παλι πουτσα ο φιλόσοφος. Γελάει ο κόσμος όλος με το τσιρκουλο που παρουσίασε. Κανένας παλμός, κανενα νεύρο, καμια προσωπικοτητα. Έχανε 3-0 και σε ολοκληρο το δευτερο ημιχρονο άλλαζε πασουλες, χαλαρά. Αν ειχε κανα δυο ποιοτικούς ακομα η Λίβερπουλ, της έβαζε κανα δυο ακομα στην αντεπιθεση.
Η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια του ποδοσφαίρου ο φιλόσοφος. Ειχε φανει πριν μερικά χρονια οταν η Μπαγερν αντικατεστησε τον προπονηταρα πρωταθλητη Ευρωπης Χαινκες με τον Ισπανο τσαρλατανο, και αρπαγε σωρηδων τριαρες απο Ρεαλ και Μπαρτσα οποτε την πετυχαιναν.
Διαβασα και την συνέντευξη που εδωσε πριν λιγες μερες οταν μιλησε για τον Ραιολα, και μιλαμε για τυπο αντιπρόεδρος εδεσσαικου και κατω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Το πρόβλημα του φιλόσοφου είναι γνωστό. Θέλει η ομάδα να προσαρμόζεται πάνω στα σχέδια και τα πλάνα του και να μην παρεκκλίνει ούτε εκατοστό.

Επίσης έχει μηδενική ευελιξία διαχείρισης δυναμικών καταστάσεων, τόσο μέσα στη σεζόν όσο και μέσα στον αγώνα. Το πρώτο δεν έχει φανεί ιδιαίτερα, καθώς έχει προπονήσει (σε ευνοικές εποχές με σωστό τάιμινγκ) μεγαθήρια όπως η Μπάρτσα, η Μπάγερν και η Σίτι των Αράβων που του πρόσφεραν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, αλλά το δεύτερο έχει φανεί ουκ ολίγες φορές.

Κατά τα λοιπά, είναι ένας εξαιρετικός στρατηγιστής σε μακροπρόθεσμο επίπεδο και έχει συνεισφέρει καινοτομίες στο σπορ, με σημαντικότερη όχι το τίκι-τάκα (που είναι μια βερσιόν του ολοκληρωτικού και σίγουρα όχι η καλύτερη), αλλά την ικανότητά του να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο την επιστήμη για να βγάζει στο χορτάρι ομάδες-υπολογιστές που μπορούν να ανταποκρίνονται σε μια πληθώρα σεναρίων-καταστάσεων. Κανείς άλλος δεν έχει παρουσιάσει τόσο εξελιγμένο πρόγραμμα-ομάδα.

Ωστόσο, αν κάτι στραβώσει στο πλάνο, αν μια κατάσταση δεν έχει προβλεφθεί από το πρόγραμμα, γίνεται αυτό που είδαμε προχθές.

Ο φιλόσοφος θέλει βιβλία ολόκληρα για να αποτιμηθεί, αλλά αυτό είναι ζήτημα κάποιου άλλου νήματος.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

"Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με τη νέα επίθεση που του εξαπέλυσε πριν από μερικές εβδομάδες ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τον αποκάλεσε «δειλό» και «σκύλο».

«Θα του απαντήσω», είπε αποφασιστικά ο Καταλανός και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι όλα αυτά που είπε. Τελικά, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα μυστικά μου. Είμαι κακός άνθρωπος. Είμαι δειλός. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο κακός άνθρωπος. Ποτέ δεν μιλάω μαζί του, αλλά αυτή είναι η άποψή του. Δεν ξέρω. Αλλά ήμουν ο άνθρωπος που πριν από δυο μήνες μου πρόσφερε τους Μικιταριάν και Πογκμπά να παίξουν μαζί μας. Γιατί;

Γιατί μου τους πρότεινε; Είχε ενδιαφέρον να παίξουν μαζί μας οι Μικιταριάν και Πογκμπά; Μάλλον, πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες του και πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να φέρει παίκτες σε έναν άνθρωπο σαν εμένα, σαν ένα σκυλί. Και η σύγκριση με τα σκυλιά είναι κακή. Δεν είναι κάτι καλό. Πρέπει να σέβεται τα σκυλιά», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και φυσικά στη συνέχεια ρωτήθηκε εκ νέου για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά.

«Ο Πογκμπά είναι ένας απίστευτος παίκτης. Ένας κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Είπα “όχι”. Δεν έχουμε αρκετά λεφτά να αγοράσουμε τον Πογκμπά, γιατί είναι τόσο ακριβός. Είμαι έκπληκτος για όλο αυτό γιατί είμαι σκυλί. Θέλει οι παίκτες του να έρχονται εδώ. Έτσι, όχι. Με κανέναν τρόπο.

Δεν είμαι καλός τύπος. Αξίζουν οι παίκτες του να παίζουν για καλύτερους ανθρώπους. Αλλά, γνωρίζει επίσης ότι είμαι ένας κορυφαίος προπονητής. Σας ευχαριστώ», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα."

Τυφλα να'χει ο Αριστοτέλης :fp:
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

panos291 έγραψε: 08 Απρ 2018, 00:19 "Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με τη νέα επίθεση που του εξαπέλυσε πριν από μερικές εβδομάδες ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος τον αποκάλεσε «δειλό» και «σκύλο».

«Θα του απαντήσω», είπε αποφασιστικά ο Καταλανός και συνέχισε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι όλα αυτά που είπε. Τελικά, οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τα μυστικά μου. Είμαι κακός άνθρωπος. Είμαι δειλός. Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι τόσο κακός άνθρωπος. Ποτέ δεν μιλάω μαζί του, αλλά αυτή είναι η άποψή του. Δεν ξέρω. Αλλά ήμουν ο άνθρωπος που πριν από δυο μήνες μου πρόσφερε τους Μικιταριάν και Πογκμπά να παίξουν μαζί μας. Γιατί;

Γιατί μου τους πρότεινε; Είχε ενδιαφέρον να παίξουν μαζί μας οι Μικιταριάν και Πογκμπά; Μάλλον, πρέπει να προστατεύσει τους παίκτες του και πρέπει να ξέρει ότι δεν μπορεί να φέρει παίκτες σε έναν άνθρωπο σαν εμένα, σαν ένα σκυλί. Και η σύγκριση με τα σκυλιά είναι κακή. Δεν είναι κάτι καλό. Πρέπει να σέβεται τα σκυλιά», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και φυσικά στη συνέχεια ρωτήθηκε εκ νέου για την περίπτωση του Πολ Πογκμπά.

«Ο Πογκμπά είναι ένας απίστευτος παίκτης. Ένας κορυφαίος, κορυφαίος παίκτης. Είπα “όχι”. Δεν έχουμε αρκετά λεφτά να αγοράσουμε τον Πογκμπά, γιατί είναι τόσο ακριβός. Είμαι έκπληκτος για όλο αυτό γιατί είμαι σκυλί. Θέλει οι παίκτες του να έρχονται εδώ. Έτσι, όχι. Με κανέναν τρόπο.

Δεν είμαι καλός τύπος. Αξίζουν οι παίκτες του να παίζουν για καλύτερους ανθρώπους. Αλλά, γνωρίζει επίσης ότι είμαι ένας κορυφαίος προπονητής. Σας ευχαριστώ», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα."

Τυφλα να'χει ο Αριστοτέλης :fp:
Εξαιρετική ειρωνεία από τον Πεπ. :toiletp: :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Fuerte
Phorum.gr user: petit_bourgeois

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fuerte »

Namrail έγραψε: 07 Απρ 2018, 23:56 Το πρόβλημα του φιλόσοφου είναι γνωστό. Θέλει η ομάδα να προσαρμόζεται πάνω στα σχέδια και τα πλάνα του και να μην παρεκκλίνει ούτε εκατοστό.

Επίσης έχει μηδενική ευελιξία διαχείρισης δυναμικών καταστάσεων, τόσο μέσα στη σεζόν όσο και μέσα στον αγώνα. Το πρώτο δεν έχει φανεί ιδιαίτερα, καθώς έχει προπονήσει (σε ευνοικές εποχές με σωστό τάιμινγκ) μεγαθήρια όπως η Μπάρτσα, η Μπάγερν και η Σίτι των Αράβων που του πρόσφεραν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον, αλλά το δεύτερο έχει φανεί ουκ ολίγες φορές.

Κατά τα λοιπά, είναι ένας εξαιρετικός στρατηγιστής σε μακροπρόθεσμο επίπεδο και έχει συνεισφέρει καινοτομίες στο σπορ, με σημαντικότερη όχι το τίκι-τάκα (που είναι μια βερσιόν του ολοκληρωτικού και σίγουρα όχι η καλύτερη), αλλά την ικανότητά του να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο την επιστήμη για να βγάζει στο χορτάρι ομάδες-υπολογιστές που μπορούν να ανταποκρίνονται σε μια πληθώρα σεναρίων-καταστάσεων. Κανείς άλλος δεν έχει παρουσιάσει τόσο εξελιγμένο πρόγραμμα-ομάδα.

Ωστόσο, αν κάτι στραβώσει στο πλάνο, αν μια κατάσταση δεν έχει προβλεφθεί από το πρόγραμμα, γίνεται αυτό που είδαμε προχθές.

Ο φιλόσοφος θέλει βιβλία ολόκληρα για να αποτιμηθεί, αλλά αυτό είναι ζήτημα κάποιου άλλου νήματος.
Αν δεν έχει προβλεφθεί η πίεση που θα δεχθείς σε προημιτελικό CL (και μάλιστα σε Αγγλικό γήπεδο) και το ενδεχόμενο να δεχθείς τρίμπαλο στο τριάντα, και πώς θα αντιδράσεις, τότε τι ακριβώς περιλαμβάνει το πρόγραμμα; Ειδικα όταν έπαθε ακριβώς το ίδιο λίγους μήνες πριν στο ίδιο γήπεδο από την ίδια ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

City - Liverpool
Roma - Barca

Βλεπω πολλα γκολ στην αγγλικη μαχη και τελικα την Liverpool στον επομενο γυρο.
Το αλλο ματς, δυστυχως, ειναι τυπικη διαδικασια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Namrail

1-0 με γκολ από τα αποδυτήρια. Για να σε δούμε ρε Πεπ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”