Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει τίποτα. Απλά κάποιοι τείνουν να υπερβάλλουν.Στύγιος έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:58 Γω δεν παρατήρησα τίποτα αξιόλογο προ 1 ώρας στο τοπικό σούπερ μάρκετ. Επιφυλλάσσομαι βέβαια για τις επόμενες μέρες..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Να πας κι άμα έχεις εξοχικό να πας να βαλεις τίποτε μαρούλιαDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:58Δηλαδή άμα περιμένουμε να τα σηκώσουν όλα οι υστερικοί και πάμε για την τακτική μας επίσκεψη και δε βρούμε τίποτα θα είμαστε έξυπνοι λες;
Άσε τα καρναβάλια και τη καθαρά Δευτέρα πήγαινε εκεί
Αυτό θα το παθαιναμε
Αλλά εμφανίστηκε ο Άγιος στη Σουρωτή και στο Όρος,μήπως το γλυτώσουμε το τσαπισμα
Gewponos90 έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:39 Αυτή την στιγμή είμαι στο περίπτερο του πατέρα μου με το οποίο τον βοηθάω. Μόλις έσκασε τύπισσα που φορούσε μάσκα τόσο λαθος, που ολόκληρη η μύτη ήταν έξω. Δεν υπάρχει ελπίδα λέμε. Λογικά τώρα πήγαινε να αδειάσει τα σούπερ μάρκετ από βρεφικές πάνες χωρίς να έχει μωρό στο σπιτι
Δεν ηξερα οτι υπάρχει θέμα με τις μάσκες.
Όταν γεννήθηκε ο μικρός μετα απο λίγο μας έπιασε ένα ομαδικό κρύωμα καλοκαιριάτικο και είχα προμηθευτεί χονδρική μάσκες.
Παίζει να έχω σπίτι καμια χιλιάρα σε κουτί που τις ειχα πάρει στο τζάμπα σχεδόν.
Να τις βγάλω στη μαύρη;
Όταν γεννήθηκε ο μικρός μετα απο λίγο μας έπιασε ένα ομαδικό κρύωμα καλοκαιριάτικο και είχα προμηθευτεί χονδρική μάσκες.
Παίζει να έχω σπίτι καμια χιλιάρα σε κουτί που τις ειχα πάρει στο τζάμπα σχεδόν.
Να τις βγάλω στη μαύρη;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Λενε οτι προβλεπεται να κλεισουν σε περιπτωση πανδημιας, οχι οτι εχουνε κλεισει.Alien666 έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:38 Εντελώς ενδεικτικά, ενημερώθηκα από τις ειδήσεις ότι στη Βρετανία κλείσανε τα σχολεία και όλες οι υπηρεσίες ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, ενώ εδώ που έχουμε κρούσμα, πρέπει να γίνουν συσκέψεις επί συσκέψεων για να το αποφασίσουν.
Αυτό είναι το ελληνικό κράτος. Και όχι, δεν θεωρώ ότι αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα γινόταν κάτι διαφορετικό.
- NewModelArmy
Ενα κρουσμα η πεντε η δεκα δεν λενε τιποτα.Αμα αρχισουν να επεβεβαιωνονται 100 την μερα οπως στην Ιταλια θα αρχισει το πανυγηρι.
Namrail έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:59Εγώ δεν το θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει μαζική υστερία με το πρώτο κρούσμα. Έχω πίστη στο ότι είμαστε μισό στάδιο πάνω από το μπαμπουίνο και θα επικρατήσει ένας σχετικός ορθολογισμός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:58
Δηλαδή άμα περιμένουμε να τα σηκώσουν όλα οι υστερικοί και πάμε για την τακτική μας επίσκεψη και δε βρούμε τίποτα θα είμαστε έξυπνοι λες;
Ο Ασεβαστος εγραψε οτι αγοραζουν μπιτονια καυσιμων και τρεχουν στα βενζιναδικα, μην εχεις ελπιδες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Δεν έχω εξοχικό, ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡ.bluerose έγραψε: 26 Φεβ 2020, 15:01Να πας κι άμα έχεις εξοχικό να πας να βαλεις τίποτε μαρούλιαDwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:58Δηλαδή άμα περιμένουμε να τα σηκώσουν όλα οι υστερικοί και πάμε για την τακτική μας επίσκεψη και δε βρούμε τίποτα θα είμαστε έξυπνοι λες;Namrail έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:54
Άρα κανεις πλάκα η όντως σκοπεύεις να πας να σηκώσεις το σούπερ μάρκετ σαν να είσαι καμια γριά υστερω;
Άσε τα καρναβάλια και τη καθαρά Δευτέρα πήγαινε εκεί
Αυτό θα το παθαιναμε
Αλλά εμφανίστηκε ο Άγιος στη Σουρωτή και στο Όρος,μήπως το γλυτώσουμε το τσαπισμα
Και ΔΕ ΧΟΡΤΑΊΝΩ ΜΕ ΜΑΡΟΎΛΙΑ.
Πρεζ εεε μασκέμποραΕρμής έγραψε: 26 Φεβ 2020, 15:01 Δεν ηξερα οτι υπάρχει θέμα με τις μάσκες.
Να τις βγάλω στη μαύρη;
μήπως σε βοήθησε αυτός τελικά τύπεGewponos90 έγραψε: 26 Φεβ 2020, 14:39 Αυτή την στιγμή είμαι στο περίπτερο του πατέρα μου με το οποίο τον βοηθάω.
- NewModelArmy
Θεια δικη για τους AirBnBαδες
Τώρα μένω στην Αθήνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις