όχι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η γωνιά του Στοιχήματος - Ο δρόμος προς το ταμείο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Η γωνιά του Στοιχήματος - Ο δρόμος προς το ταμείο
συζητιέται πολύ. Μεχρι και g/g ακουγεται. Οι μεν δεν πείθουν, οι δε δεν πειθουν ακομη περισσοτερο +οτι προέρχονται κι απο ραμαζάνι,αλλα στατιστικά σκοραρουν ενα οver ο.5 σε πολλα παιχνιδια τους. Θα δειξει σε λιγα δεύτερα πως θα κυλησει το ματσάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 14 Ιουν 2018, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θεωρώ πως θα νικήσει πάντως η ρωσία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
ναι, άσσος όχι οβερ
αυτοι οι φλωροι δεν θα πρεπε να χουν οργή έστω λιγο φιλότιμο μέσα τους;
εχω από χτες κερδισμένο αμερικανικο, ασσο ρωσια και οβερ 3,5 καρτες, 2/3 ηδη κερδισμένα και μου λέει στο 25 τραβα το να χάσεις μόνο 2 ευρώ
εχω από χτες κερδισμένο αμερικανικο, ασσο ρωσια και οβερ 3,5 καρτες, 2/3 ηδη κερδισμένα και μου λέει στο 25 τραβα το να χάσεις μόνο 2 ευρώ
εντωμεταξύ το κοράκι φιλότιμο όσο δεν πάει, σε καθε φάση της πλάκας παρατηρήσεις
οι άλλοι απαγορεύεται να κάνουν φάουλ απ τη θρησκεία τους
οι άλλοι απαγορεύεται να κάνουν φάουλ απ τη θρησκεία τους
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
στην κοψη. Εγώ πιστεύω ότι ουσιαστικά έληξε. Δεν θα παλεψουν για αλλο οι Ρώσοι. Τους βλέπω να μπαινουν σε mode συντήρησης δυνάμεων απο δω και πέρα.
Πηγα να το παιξω 2-2 γιατι οι αραβες μου μοιαζουν πολυ refuse to lose.Ειχε 35 παταω υποβολη μου λεει αλλαξε σε 29.Το μπουλο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αυτους αν τους πεις τώρα το λήγουμε 3-0 θα σε κάνουν ριμτζομπGoBack έγραψε: 14 Ιουν 2018, 19:26 Πηγα να το παιξω 2-2 γιατι οι αραβες μου μοιαζουν πολυ refuse to lose.Ειχε 35 παταω υποβολη μου λεει αλλαξε σε 29.Το μπουλο.
Μλκ ειχε value το 35,ενα γκολ και μια γκαφα του τερματζη στο 92.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 153 Απαντήσεις
- 5704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής
-
- 34 Απαντήσεις