!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
Όταν το παιδί γίνει 18 ετών, να πας να του το πεις να δω τι θα σου πει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν έχει νόημα αυτο. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Όλοι δεχόμαστε και θα δεχτούμε απώλειες αγαπημένων μας προσώπων, είτε σε μικρή ηλικία είτε σε μεγαλύτερη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Βαλσάμη, Στυλιανοπούλου, Κωνσταντίνου, ΚαραγιάννηΠαράσιτος έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:19Πολλοί έχουν απομείνειΕρμής έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:13 Ο τελευταίος των Μεγάλων απο τη χρυσή εποχή του ελ σινεμα.
Νομίζω πλέον έχει μείνει μόνο ο Κωνσταντίνου και η Καραγιάννη.
Καλή δύναμη στους οικείους του.
Βογιατζής,Κοντού, Χρονοπούλου, Μπέτυ Λιβανού, Μάρθα Βούρτση κ.α.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Άλλο να είναι κατά λάθος και άλλο προμελετημένο. Δηλαδή αν εγώ μάθω ότι έχω λίγα χρόνια ζωής θα πάω να κάνω παιδί για να μη βαριέμαι; Όχι γιατί δεν είμαι τόσο μαλάκας.vantono έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:25Δεν έχει νόημα αυτο. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Όλοι δεχόμαστε και θα δεχτούμε απώλειες αγαπημένων μας προσώπων, είτε σε μικρή ηλικία είτε σε μεγαλύτερη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
Δεν ξέρω αν έχεις δει το "The arrival", μέσα στα διάφορα της ταινίας υπάρχει και μια απόφαση που παίρνει η πρωταγωνίστρια (πιο δύσκολη απόφαση από την απόφαση του Βουτσά που έθεσες). Αν δεν το έχεις δει, δες το. Αξίζει. Και γενικά ως ταινία αλλά και ειδικά ως προς τον προβληματισμό πάνω σε τέτοια ζητήματα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:30Άλλο να είναι κατά λάθος και άλλο προμελετημένο. Δηλαδή αν εγώ μάθω ότι έχω λίγα χρόνια ζωής θα πάω να κάνω παιδί για να μη βαριέμαι; Όχι γιατί δεν είμαι τόσο μαλάκας.vantono έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:25Δεν έχει νόημα αυτο. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Όλοι δεχόμαστε και θα δεχτούμε απώλειες αγαπημένων μας προσώπων, είτε σε μικρή ηλικία είτε σε μεγαλύτερη.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
- Παλαιοελλαδίτης
Συλλυπητήρια στους οικείους του.
Υ.Γ. Τελικά ήταν Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ετσι και αλλιως ο Βουτσας εμοιαζε περισσοτερο με παππού ή προπαππου παρά με πατέρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Φεβ 2020, 09:43το θέμα δεν είναι τα χρήματα
το θέμα είναι ότι θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Στα ππρια του το οτι δεν τον συγχωρεις. Ή ούτε καν εκεί, πλέον.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Καλή ανάπαυσηSpiros252 έγραψε: 26 Φεβ 2020, 08:11 RIP.
Αυτό που λέει: "ρούφηξε τη ζωή ως το μεδούλι".
Βέβαια η ζωή σε άλλους δίνει απλόχερα και σε άλλους η κάνουλα είναι σφιχτή.
Εκεί έχει σημασία πως θα αναπαυθεις,στα μόνιμα
Δεν έδωσε απλόχερα η ζωή,δε ξεκίνησε καθόλου καλά ως παιδικά χρόνια
Ο Βουτσάς, ο μεγάλος θείος μου προ θείος δλ κι ο Άλκης Στεας κάνανε παρέα στη Θεσσαλονίκη στα νιάτα τους
Είχε καλό λογισμό ο Βουτσάς,θετική σκέψη.
Ο ίδιος έχει πει σε συνέντευξη του, ότι αν κάτι με στενοχωρει, σκέφτομαι ότι σε ένα μήνα θα περάσει το γεγονός και γιατί να στενοχωρηθω
Από τις τελευταίες συνεντεύξεις ωτου μάλιστα έδειχνε να μη γνωρίζει περί κομμουνιστών κτλ δλ ήταν αθώος σε αυτά τα θέματα. Ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος που εκτιμούσε τη κάθε μέρα
Αυτό πιστεύω ήταν το μυστικό του
Βέβαια κατά πρόνοια Θεού πήρε παραπάνω,αλλά είχε στερηθεί
Τα πήρε γιατί δεν ήταν γκρινιάρης από τότε που υπέφερε
- Μαύρο Πρόβατο
Τι RIP και RIP ρε παπαρες;
Μαθετε να γραφετε στα ελληνικα γμ το φελεκι μου....
Μαθετε να γραφετε στα ελληνικα γμ το φελεκι μου....
-
Keyser Soze
Παναθηναϊκός ???Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:50 Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 26 Φεβ 2020, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Σκληρή και η μαλακία που σε δέρνει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Φεβ 2020, 10:21 Δεν τον συγχωρώ που έκανε το παιδί. Σκληρό έγκλημα είναι.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1095 Απαντήσεις
- 22806 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 25 Απαντήσεις