δεν πειράζει, του χρόνου τσοσμπά από το σαμποτάζ

Καρό υποκάμισο, τζιν παντελόνι, κάτι ζώνες εκεί πέρα, καμπόηκο καπέλο και μπότες (όχι στιβάνια). Και η Φρίντα που ήταν λίγο κακίστρω μου είπε πως οι μπότες δεν είναι κατάλληλες και της είπα από μέσα μου "ρε δε μας παράτας κι εσύ;" και απ' έξω μου της είπα "εσύ πάντως είσαι πολύ πετυχημένη φέτος".
Τι εννοείς;
Δεν το ξανακάνω.
Ειναι ενα αστειο που αν εξηγηθει θα χασει την αξια του
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
αστειεύεσαι; μέχρι να φύγω πολιτικός αυτοεξόριστος δεν έλειψα από πάρτυ του Μύλου, μέχρι κι από βεστιάριο έχω πάρει στολή
Όσο ζω μαθαίνω.
Σοβαρά;; Για λέγε...Μαυροβασίλης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 23:17αστειεύεσαι; μέχρι να φύγω πολιτικός αυτοεξόριστος δεν έλειψα από πάρτυ του Μύλου, μέχρι κι από βεστιάριο έχω πάρει στολή
Μα ποιος σκέφτεται αυτά τα θεματικά για παιδικά μασκέ;Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:03 Αύριο έχει μασκέ πάρτι και ο γιος μου πρέπει να πάει. Το θέμα είναι Λιβάδι, και έχουμε στολή μέλισσας, αλλά ο μικρός δε θέλει, και θέλει του πειρατή. Του εξηγώ πως στα λιβάδια δεν έχει πειρατές, είναι πιθανότερο να βρεθούν μέλισσες, αλλά πού... Τι να κάνω; Είμαι απελπισμένος.
πειρατης που μαζευει χορτα στο λιβαδι?Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:03 Αύριο έχει μασκέ πάρτι και ο γιος μου πρέπει να πάει. Το θέμα είναι Λιβάδι, και έχουμε στολή μέλισσας, αλλά ο μικρός δε θέλει, και θέλει του πειρατή. Του εξηγώ πως στα λιβάδια δεν έχει πειρατές, είναι πιθανότερο να βρεθούν μέλισσες, αλλά πού... Τι να κάνω; Είμαι απελπισμένος.
εδω βλεπω τις βασεις μιας καλης μουσικης παιδειας.foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:08 Και ήθελε να ντυθεί ρομποτ από το βίντεο κλιπ του Intergalactic.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:51 Μπορεί να ντυθεί Καγιεν, και να πει ότι είναι λιβάδι με αγροτεμάχια.