Σε εσενα θα ευχοταν καλη απεξαρτηση.blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:02
Και το ξαναματατονιζω, κανενας παυλοπουλος η αλλος μαλακας σεξιστης δεν θα συμβουλευε ετσι εναν αντρα αθλητη. Νεες νικες θα ευχοταν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτος ο Παυλόπουλος, δεν φαντάζεστε τι είπε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαύρο Πρόβατο
Re: Απίστευτος ο Παυλόπουλος, δεν φαντάζεστε τι είπε
- EKPLIKTIKOS
Βιολογικός ντετερμινισμος υπάρχει. Αλλα να ξεκαθαρίσουμε τι ειναι ο βιολογικός ντετερμινισμός. Οταν ενα έμβρυο είναι στη μητρα, ακολουθουνται συγκεκριμένες διαδικασίες, αυτές που ορίζονται απο την εμβρυολογια και την εξελιξη, και μας δινουν, μαντεψε: ενα ανθρώπινο μωρο. Δεν μπορεις να αποφασίσεις, βασει γουστου ή κουλτούρας ή αποψης, αν θα γεννηθείς πχ γατα. Θα βγει ενα μωρο. Το χουμε;
Αντίστοιχα, τα αισθητηριακά συστήματα του ανθρωπου ορίζονται απο τους νομους της εξελιξης. Αν και θα ηταν πολυ κουλ να εχουμε σοναρ όπως οι νυχτερίδες, δεν είναι κάτι που το αποφασίζουμε. Με αυτή την έννοια, κανένας άνθρωπος που δεν ειναι για ζουρλομανδύα δεν πιστεύει οτι δεν υπάρχει ντετερμινισμός. Με λιγα λογια, συγκεκριμένες συνθήκες που αφορουν στο τι θα ειμαστε, οι οποίες σχετίζονται με τη φύση μας.
Οι βιολογικοι οργανισμοί λοιπον ειναι προγραμματισμένοι για την αναπαραγωγή (για την ακρίβεια, τα γονίδια των βιολογικών οργανισμών, οχι οι ίδιοι οι οργανισμοι, που ειναι απλα "οχήματα" για τη "μεταφορα" γονιδίων) . Με διάφορους τροπους. Οι άνθρωποι είναι βιολογικοι οργανισμοί. Επομένως, οι άνθρωποι είναι προγραμματισμένοι για αναπαραγωγή.
Είδες; δεν ηταν τοσο δυσκολο.
έχει δίκιο ο μπλακ.
Δεν το πιστεύω ότι είστε τόσο μαλάκες που με αναγκάζετε να συμφωνήσω με τον μπλακ.
Δεν το πιστεύω ότι είστε τόσο μαλάκες που με αναγκάζετε να συμφωνήσω με τον μπλακ.
- blackpaint
Τι σχεση εχει τι θελω εγω; Το θεμα ειναι πως υπηρχε εδω η δυνατοτητα να δωθει ενα θετικο μηνυμα ενδυναμωσης στις νεες ελληνιδες πως ναι κοριτσαρα μου, μπορεις να κανεις τα παντα, και ο αξεστος προεδρας την νουθετουσε σαν να ηταν καμια παραστρατημενη παιδουλα που επαιζε ακομα με τις κουκλες της.Γκιώνης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:03Τι το κακό έχουν οι παραδοσιακοί έμφυλοι ρόλοι;Εσύ δε θέλεις να κάνεις οικογένεια,παιδάκια δε θες να κάνεις;blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:30οχι ακριβως, της ειπε πως ο προορισμος της Γυναικας ειναι η οικογενεια. Πισω στην κουζινα σου, με αλλα λογια κι ασε την ορειβασια στον Αντρα.Κόκκορας έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:27 ημαρτον,ειπα και γω θα ειπε κανα χωρατο!
της ευχηθηκε να κανει οικογενεια..Ουαου σκανδαλον
Ποσο πιο σεξιστικο πια; Ποσο πιο υπερ των παραδοσιακων εμφυλων ρολων (γιατι αυτο υο πραγμα ειναι ο σεξισμος)
- blackpaint
και να σκεφτεις ρε μαλακα πως καποτε εγραφες "ναι ειμαι φεμινιστης και σας γαμω οτι ιερο και οσιο εχετε". Καποτε..foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:05 έχει δίκιο ο μπλακ.
σου φαίνεται περίεργο που ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στέκεται όχι ακριβώς στο ύψος των περιστάσεων; Δεν έχεις παρακολουθήσει την πολιτική του καριέρα τα τελευταία 20-22 χρόνια;blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:07Τι σχεση εχει τι θελω εγω; Το θεμα ειναι πως υπηρχε εδω η δυνατοτητα να δωθει ενα θετικο μηνυμα ενδυναμωσης στις νεες ελληνιδες πως ναι κοριτσαρα μου, μπορεις να κανεις τα παντα, και ο αξεστος προεδρας την νουθετουσε σαν να ηταν καμια παραστρατημενη παιδουλα που επαιζε ακομα με τις κουκλες της.Γκιώνης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:03Τι το κακό έχουν οι παραδοσιακοί έμφυλοι ρόλοι;Εσύ δε θέλεις να κάνεις οικογένεια,παιδάκια δε θες να κάνεις;blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:30
οχι ακριβως, της ειπε πως ο προορισμος της Γυναικας ειναι η οικογενεια. Πισω στην κουζινα σου, με αλλα λογια κι ασε την ορειβασια στον Αντρα.
Ποσο πιο σεξιστικο πια; Ποσο πιο υπερ των παραδοσιακων εμφυλων ρολων (γιατι αυτο υο πραγμα ειναι ο σεξισμος)
- hellegennes
Μαλακίες έχει ο μπλακ, ως συνήθως.foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:05 έχει δίκιο ο μπλακ.
Ο Παυλόπουλος κάλεσε την γυναίκα και την κάλεσε για να την συγχαρεί. Δεν την είδε τυχαία σε μια συγκέντρωση. Και φυσικά δεν την κάλεσε για να της πει ένα one-liner. Το άρθρο εστιάζει σε αυτό και όχι σε ό,τι άλλο της είπε σχετικά με τις δυνατότητές της και τα κατορθώματά της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ε ναι κι άμα της είχε ρίξει μια φάπα σε αυτό θα εστίαζε το άρθρο και όχι σε όλα τα υπόλοιπα.
Δεν είδα το βίντεο και δεν έχω άποψη για το τι ειπώθηκε πριν αυτή τη νουθεσία.αν ο μπρόεδρας πέταξε μόνο αυτό είναι όντως άκυρο,αλλά νομίζω ότι μια τέτοια προτροπή μέσα σ'ένα λογύδριο με default συγχαρήκια κλπ δεν είναι παράταιρη.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- EKPLIKTIKOS
Ε ναι ρε τυπε προφανώςΓκιώνης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:13 Δεν είδα το βίντεο και δεν έχω άποψη για το τι ειπώθηκε πριν αυτή τη νουθεσία.αν ο μπρόεδρας πέταξε μόνο αυτό είναι όντως άκυρο,αλλά νομίζω ότι μια τέτοια προτροπή μέσα σ'ένα λογύδριο με default συγχαρήκια κλπ δεν είναι παράταιρη.
Αυτα εχουν γραφτει απο τοτε που επισκέφθηκε το προεδρικό μέγαρο η πρωτη γυναικα εβερ, κ σε καθε επισκεψη τα αναμασανε οπως το επιπροσθετως σε εκθεση, απλα δεν τα έχουν ανανεώσει ακομα σύμφωνα με τη σύγχρονη εποχή. Ειναι σαν τα βιβλία του σχολείου με τις ασκήσεις στα μαθηματικά τυπου θελεις να αγορασεις ενς ΒΊΝΤΕΟ που κανει 11 ευρω κ δίνεις 20, ποσα ρεστα θα παρεις;
- hellegennes
Έλεος! Της είπε ότι «είναι αξιοθαύμαστο να βλέπει μια κοπέλα σαν κι αυτήν να έχει καταφέρει αυτά τα επιτεύγματα στην ορειβασία».foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:11 ε ναι κι άμα της είχε ρίξει μια φάπα σε αυτό θα εστίαζε το άρθρο και όχι σε όλα τα υπόλοιπα.
Αυτό το μεταφράζετε εσείς ότι την κάλεσε για να της πει να γυρίσει στην κουζίνα της;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μιλάμε απλά για μια "έμφυλη ταυτότητα" αλλά για μια διαδικασία που φαντάζει και αποτελεί κατάληξη για τους συντριπτικά περισσότερους.blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:02
γιατι ρε συ, τι αλλο ειναι ο σεξισμος απο την εμμονη στις παραδοσιακες εμφυλες ταυτοτητες; Της ειπε πως η δουλεια της Γυναικας (και μονο αυτη η ουσιοκρατικη διατυπωση ειναι επαρκης για να χαρακτηριστει σεξιστικος λογος) δεν ειναι στα βουνα αλλα στην κουζινα. Εκπλησσομαι που δεν το αντιλαμβανεσαι, γιατι ως κομμουνιστης εχεις στην διαθεση σου καποια απο τα αρτιοτερα ιδεολογικα εργαλεια για να αντιληφθεις την καταπιεση σε αυτο.
Και το ξαναματατονιζω, κανενας παυλοπουλος η αλλος μαλακας σεξιστης δεν θα συμβουλευε ετσι εναν αντρα αθλητη. Νεες νικες θα ευχοταν.
Δεν γίνεται κάθε θετική αναφορά στη δημιουργία οικογένειας να τη θεωρείς σεξισμό εκτός και αν επιδιώκεις να ξεχειλωσεις την έννοια.
Στην τελευταία παράγραφο διαφωνώ. Εχω δει άπειρες περιπτώσεις που τις ίδιες μαλακίες λένε και στους άντρες, όταν φτάσουν σε "κρίσιμη" ηλικια, δλδ "πότε επιτέλους θα νοικοκυρευτεις" και τα τοιαύτα.
όχι, αλλά το αμέσως επόμενο κομμάτι που της είπε ότι προορισμός της γυναίκας είναι η οικογένεια το εκλαμβάνουμε ως προτροπή να βρει επιτέλους μια κουζίνα.hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:23Έλεος! Της είπε ότι «είναι αξιοθαύμαστο να βλέπει μια κοπέλα σαν κι αυτήν να έχει καταφέρει αυτά τα επιτεύγματα στην ορειβασία».foscilis έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:11 ε ναι κι άμα της είχε ρίξει μια φάπα σε αυτό θα εστίαζε το άρθρο και όχι σε όλα τα υπόλοιπα.
Αυτό το μεταφράζετε εσείς ότι την κάλεσε για να της πει να γυρίσει στην κουζίνα της;
- hellegennes
viewtopic.php?p=952908#p952908EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:22Ε ναι ρε τυπε προφανώςΓκιώνης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 22:13 Δεν είδα το βίντεο και δεν έχω άποψη για το τι ειπώθηκε πριν αυτή τη νουθεσία.αν ο μπρόεδρας πέταξε μόνο αυτό είναι όντως άκυρο,αλλά νομίζω ότι μια τέτοια προτροπή μέσα σ'ένα λογύδριο με default συγχαρήκια κλπ δεν είναι παράταιρη.
Αυτα εχουν γραφτει απο τοτε που επισκέφθηκε το προεδρικό μέγαρο η πρωτη γυναικα εβερ, κ σε καθε επισκεψη τα αναμασανε οπως το επιπροσθετως σε εκθεση, απλα δεν τα έχουν ανανεώσει ακομα σύμφωνα με τη σύγχρονη εποχή. Ειναι σαν τα βιβλία του σχολείου με τις ασκήσεις στα μαθηματικά τυπου θελεις να αγορασεις ενς ΒΊΝΤΕΟ που κανει 11 ευρω κ δίνεις 20, ποσα ρεστα θα παρεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Ναι ναι απο εκει το θυμομουν το βιντεο, αλλα δε θυμόμουν ακριβώς την ασκηση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 421 Απαντήσεις
- 7479 Προβολές
-