τι λε ρε, αυτα αλλαξανε με το Μπροκμπακ μαουντεν. Μεταξυ μας τωρα, ο καουμποις ειναι προτυπο αμερικανοβλαχιας. Ποιο παιδακι βλεπει γουεστερν με καουμποιδες και ινδιανους το 2020;Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:22άλλο αυτό. Ο αμερικάνος ιθαγενής φυσικά δεν είναι pc για προφανής λόγους, αλλά και ο καουμπου είναι πρότυπο toxic masculinityblackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:21μπερδευεις με τη στολη αμερικανου ιθαγενη που πολυ σωστα δεν ειναι πια ανεκτη.Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:56
η στολή καουμποη δεν είναι πολιτικαλυ κορεκτ πλέον. Καταρχήν είναι κάουμποη και όχι κάουπερσον. Καλάμιτι Τζέιν μόνο, συζητήσιμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόλεμος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Πόλεμος.
- blackpaint
ναι καλα, προτυπο τοξικης αρρενωποτητας.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Post useless without pics λέμε 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καου γκερλ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γατάκια.blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:36τι λε ρε, αυτα αλλαξανε με το Μπροκμπακ μαουντεν. Μεταξυ μας τωρα, ο καουμποις ειναι προτυπο αμερικανοβλαχιας. Ποιο παιδακι βλεπει γουεστερν με καουμποιδες και ινδιανους το 2020;Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:22άλλο αυτό. Ο αμερικάνος ιθαγενής φυσικά δεν είναι pc για προφανής λόγους, αλλά και ο καουμπου είναι πρότυπο toxic masculinityblackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:21
μπερδευεις με τη στολη αμερικανου ιθαγενη που πολυ σωστα δεν ειναι πια ανεκτη.
1978
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αυτο γινεται και χωρις να ντυθεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
bluerose έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:36Δεν κάνει να ντύνεις καρναβάλι το παιδίCavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:03 Αύριο έχει μασκέ πάρτι και ο γιος μου πρέπει να πάει. Το θέμα είναι Λιβάδι, και έχουμε στολή μέλισσας, αλλά ο μικρός δε θέλει, και θέλει του πειρατή. Του εξηγώ πως στα λιβάδια δεν έχει πειρατές, είναι πιθανότερο να βρεθούν μέλισσες, αλλά πού... Τι να κάνω; Είμαι απελπισμένος.
Πες του για να ξεχωρίσεις μη ντυνεσε
Αλλά οκ το παρατραβαω
Να και η μπλου με τις θρησκευτικές της ανησυχίες.
- blackpaint
αυτα ειναι για τους μπαμπαδες των ζουμερςΖενίθεδρος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:45Γατάκια.blackpaint έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:36τι λε ρε, αυτα αλλαξανε με το Μπροκμπακ μαουντεν. Μεταξυ μας τωρα, ο καουμποις ειναι προτυπο αμερικανοβλαχιας. Ποιο παιδακι βλεπει γουεστερν με καουμποιδες και ινδιανους το 2020;Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:22
άλλο αυτό. Ο αμερικάνος ιθαγενής φυσικά δεν είναι pc για προφανής λόγους, αλλά και ο καουμπου είναι πρότυπο toxic masculinity
1978
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Κάντον βοσκό και δώσε του και ένα πιστόλι και καλά για να διώχνει τους λύκους.
γιατί δεν έχει πειρατές στα λιβάδια;Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:03 Αύριο έχει μασκέ πάρτι και ο γιος μου πρέπει να πάει. Το θέμα είναι Λιβάδι, και έχουμε στολή μέλισσας, αλλά ο μικρός δε θέλει, και θέλει του πειρατή. Του εξηγώ πως στα λιβάδια δεν έχει πειρατές, είναι πιθανότερο να βρεθούν μέλισσες, αλλά πού... Τι να κάνω; Είμαι απελπισμένος.
εγώ στεναχωρήθηκα γιατί ο δικός μου έπαθε Η1Ν1 κι έχασε το μασκέ πάρτι του φίλου του και μετά από μόνο μια βδομάδα καλά έπαθε το λαιμό του κι έχασε και το μασκέ πάρτι του σχολείου. Και ήθελε να ντυθεί ρομποτ από το βίντεο κλιπ του Intergalactic.
σε βλέπω με έρπη και να ντύνεσαι κι εσύ πειρατής, μη σου πω θα του πάρεις και καράβιCavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:37 Θα δούμε, είμαστε σε σκληρές διαπραγματεύσεις. Νιώθω σαν τον Τσίπρα στο δωμάτιο με τον Σόιμπλε και τους άλλους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 2562 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-