αν το ελεγε η ναιδα στον κουκλεντε της?GoBack έγραψε: 25 Φεβ 2020, 19:14Χαλαρα πιστευω αν μιλαμε για νορμαλ γκομενα.Αντιθετα αν της ελεγε οτι εχει 15000 ποστ στο phorum.gr οπου φυγει φυγει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Πως θα αντιδρουσαν στο πρωτο ραντεβου ο μαντραχαλος τους ελεγε οτι την προηγουμενη ημερα επαιζε 4 ωρες συνεχομενες call of duty?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mαντραχαλοι gamers
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Mαντραχαλοι gamers
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
οταν μεγαλώνουμε σοβαρεύουμε, σπάμε την οθόνη με το τζόιπαντ, αρθριτικά κλπ.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τί σχέση έχουν τα αποβλακωτικά video games με την γενιά μου βρε;Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:51call of duty? Πόσο χρονών είσαι ρε μαλάκα; Παρατήρησα και κάτι άλλα ποστ τελευταία τα οποία με κάνουν και πιστεύω ότι ηλικιακά είσαι κάπου στον μπαρμπα νάνδρο...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Πως θα αντιδρουσαν στο πρωτο ραντεβου ο μαντραχαλος τους ελεγε οτι την προηγουμενη ημερα επαιζε 4 ωρες συνεχομενες call of duty?
Εμείς παίζαμε στις ρούγες και τις αλάνες γατάκια!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Nero
Ναι, γι'αυτό όλοι οι μπουμερς γίνατε ισορροπημένοι ενήλικες και φτιάξατε τον θαυμαστό καινούργιο κόσμοNandros έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:27Τί σχέση έχουν τα αποβλακωτικά video games με την γενιά μου βρε;Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:51call of duty? Πόσο χρονών είσαι ρε μαλάκα; Παρατήρησα και κάτι άλλα ποστ τελευταία τα οποία με κάνουν και πιστεύω ότι ηλικιακά είσαι κάπου στον μπαρμπα νάνδρο...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:49 Θα ηθελα να τοποθετηθουν και αι γυναικες
Μόλις το κούγκλαρα, ωραίο φαίνεται για κο οπ, αλλά ρε *ουνάκια έτσι ξηγιούνται οι φίλοι; τόσες επικλήσεις σας έκανα και μόνο ο τάλι ανταποκρίθηκε.
Τέσπα, επειδή εγώ δεν είμαι κάνα *ουνόπανο για κο οπ με το κομενάκι λέει και το up! το παιχνίδι από την ομώνυμη ταινία, μπορώ να σε πω και άλλα αντίστοιχα γαμάτα κο οπ αν θέλεις λίγο παλιότερα αλλά γαμιστερά και ότι πρέπει για κουάλιτι τάημ με το κομενάκι. Επίσης πρέπει να εκπαιδεύσεις και το κομενάκι αν δεν το χεις κάνει ήδη, και σε αυτό μπορώ να βοηθήσω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα έχω παίξει αυτά ρε, όλα, καινούργια λέμε.Alien666 έγραψε: 25 Φεβ 2020, 18:35Εχω παίξει τα adventure τρόμου penumbra, amnesia και soma.sys3x έγραψε: 25 Φεβ 2020, 17:23Σε αρέσουν αλλά δε προτείνεις κανένα ρε καρντάσι, έχω τόσο καιρό που ζητάω να με πείτε κάνα καλό καινούργιο όμως, για πε να σε δω.Alien666 έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:40 Ναι, βέβαια. Ο λόγος που αποφεύγω να ασχολούμαι συχνά με games είναι ότι κολλάω εύκολα και ξοδεύω όλο τον χρόνο μου σε αυτά.
Μου αρέσουν τα indie games.
Το τελευταίο γαμάτο indie που έπαιξα ήταν πριν 2-3 χρόνια ήταν ένα 2d platform με ένα μπαρμπαδάκι (σα το άλλο το γαμάτο το ασπρόμαυρο) αλλά δε θυμάμαι πως το λένε, πολύ δυνατό με γαμάτη αισθητική, ατμόσφαιρα και μουσική.
Στο indie db έχει όλα τα ερασιτεχνικά και πολλά από αυτά τα δίνουν τζάμπα οι δημιουργοί.
https://www.indiedb.com/
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:30 Ναι, γι'αυτό όλοι οι μπουμερς γίνατε ισορροπημένοι ενήλικες και φτιάξατε τον θαυμαστό καινούργιο κόσμο![]()
υπέροχοι στίχοι
- Dwarven Blacksmith
This thread:

Έπαιζα μέχρι κάπου το 2008 gturismo και παρεμφερη, φανατικα. Μετά σταμάτησα. Έχω ένα ps3 που το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για ταινίες. Επειδή όμως η ιστορια θα γυρνάει πάλι με πολλές ώρες στο σπίτι, πιθανό να χτυπήσω το ps5 όταν βγει και να ξεκινήσω κανένα γκεημ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Τι επικλήσεις έκανες; .sys3x έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:34Μόλις το κούγκλαρα, ωραίο φαίνεται για κο οπ, αλλά ρε *ουνάκια έτσι ξηγιούνται οι φίλοι; τόσες επικλήσεις σας έκανα και μόνο ο τάλι ανταποκρίθηκε.
Τέσπα, επειδή εγώ δεν είμαι κάνα *ουνόπανο για κο οπ με το κομενάκι λέει και το up! το παιχνίδι από την ομώνυμη ταινία, μπορώ να σε πω και άλλα αντίστοιχα γαμάτα κο οπ αν θέλεις λίγο παλιότερα αλλά γαμιστερά και ότι πρέπει για κουάλιτι τάημ με το κομενάκι. Επίσης πρέπει να εκπαιδεύσεις και το κομενάκι αν δεν το χεις κάνει ήδη, και σε αυτό μπορώ να βοηθήσω.
- NKVD_SMERSH
Όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Σε λίγες μέρες αποκτώ αυτοκίνητο. Μια πανέμορφη Giulietta με 170 αλογάκια!
Και επιτέλους θα πάρουμε καινούριο PC. Ήδη έχω πάρει το κουτί και κάρτα γραφικών. Για 1080p η 980Ti με τον 3600x επαρκεί.
Θα παίξουμε επιτέλους το AC Odyssey χωρίς κολλήματα και το PCem θα παίζει τέλεια και θα εξοιμειώνει Pentium II στα 450 MHz, 3Dfx χωρίς σπασίματα στον ήχο στα Windows 98!
Και επιτέλους θα πάρουμε καινούριο PC. Ήδη έχω πάρει το κουτί και κάρτα γραφικών. Για 1080p η 980Ti με τον 3600x επαρκεί.
Θα παίξουμε επιτέλους το AC Odyssey χωρίς κολλήματα και το PCem θα παίζει τέλεια και θα εξοιμειώνει Pentium II στα 450 MHz, 3Dfx χωρίς σπασίματα στον ήχο στα Windows 98!
“He who controls the spice controls the universe.”
- Nandros
Τον οποίο εσείς συνεχίζετε να γαμάτε, αλλά στην νιοστή όμως δύναμη!Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:30Ναι, γι'αυτό όλοι οι μπουμερς γίνατε ισορροπημένοι ενήλικες και φτιάξατε τον θαυμαστό καινούργιο κόσμοNandros έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:27Τί σχέση έχουν τα αποβλακωτικά video games με την γενιά μου βρε;Nero έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:51 call of duty? Πόσο χρονών είσαι ρε μαλάκα; Παρατήρησα και κάτι άλλα ποστ τελευταία τα οποία με κάνουν και πιστεύω ότι ηλικιακά είσαι κάπου στον μπαρμπα νάνδρο...
Στην εποχή μου η λέξη "οικολογία" δεν υπήρχε στα λεξικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Nero
ναι, ακριβώς αυτό λέωNandros έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:02Τον οποίο εσείς συνεχίζετε να γαμάτε, αλλά στην νιοστή όμως δύναμη!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Nandros έγραψε: 25 Φεβ 2020, 21:02Τον οποίο εσείς συνεχίζετε να γαμάτε, αλλά στην νιοστή όμως δύναμη!
Ούτε το παν μέτρον άριστον από ότι φαίνεται
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Nandros
Προλεταριακή είναι;NKVD_SMERSH έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:59 Όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Σε λίγες μέρες αποκτώ αυτοκίνητο. Μια πανέμορφη Giulietta με 170 αλογάκια!
.....