Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Γιατι κατα τη γνωμη σας η Ιταλια χτυπηθηκε πρωτη και τοσο πολυ απο τον ιο σε σχεση με τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες?
Ο τουρισμος και οι εμπορικες σχεσεις δεν ειναι σωστη απαντηση.
Μηπως εχει να κανει με το ειδος και την ποσοστητα των ελεγχων που κανει καθε χωρα?
Μου φαινεται πολυ περιεργο να ειναι η Ιταλια η μοναδικη ευρωπαικη χωρα με τοσα κρουσματα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
enterprise-psi έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:59
Μπουμεροιος είναι μην αγχώνεστε
Οι γονείς σου τι είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στύγιος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 19:18
Γω κατά πάγια τακτική διατηρώ "πολεμικά" αποθέματα 3 μηνών ,τα οποία καταναλώνω και ανανεώνω.
Με τι τρέφεσαι, διάβολε;
Κανονικά κι εγώ κι η οικογένεια , απλώς πριν την λήξη ορίου ζωής σε τακτά διαστήματα καταναλώνουμε τα "πολεμικά":γάλα ,ρύζι ,όσπρια ,μακαρόνια κλπ τα οποία ανανεώνονται.
Στην αεροπορία να ξέρεις, υπάρχουν πολεμικά αποθέματα τροφής με όριο ζωής 3-5 χρόνια
Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κανονικά κι εγώ κι η οικογένεια , απλώς πριν την λήξη ορίου ζωής σε τακτά διαστήματα καταναλώνουμε τα "πολεμικά":γάλα ,ρύζι ,όσπρια ,μακαρόνια κλπ τα οποία ανανεώνονται.
Στην αεροπορία να ξέρεις, υπάρχουν πολεμικά αποθέματα τροφής με όριο ζωής 3-5 χρόνια
Α, έχω έναν πελάτη που το κάνει αυτό. Την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασε 50 κιλά ωμά φιστίκια.
Στύγιος έγραψε: 25 Φεβ 2020, 19:31
Και στον κανονικό κόσμο υπάρχουν τρόφιμα με ζωή δεκαετιών. Όσπρια, ζυμαρικά, μέλι, μπισκότα. Το ότι αναγράφουν ημερομηνία λήξης δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Δεν προκύπτει από μεθοδολογική, επιστημονική προσέγγιση η ανάλωση κατά προτίμηση. Σε κάποια τρόφιμα είναι εμπειρική· στα περισσότερα είναι τελείως ράντομ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να διευκρινίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι ΔΥ πληρώνονται από το κράτος. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ζήσουν αν κάθονται μέσα στα σπίτια τους. Αυτό εννοώ.
hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:21
Ιδού και το πειστήριο:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:35
Να διευκρινίσω, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ότι οι ΔΥ πληρώνονται από το κράτος. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να ζήσουν αν κάθονται μέσα στα σπίτια τους. Αυτό εννοώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:35
Daje έγραψε: 25 Φεβ 2020, 20:11
Γιατι κατα τη γνωμη σας η Ιταλια χτυπηθηκε πρωτη και τοσο πολυ απο τον ιο σε σχεση με τις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες?
Ο τουρισμος και οι εμπορικες σχεσεις δεν ειναι σωστη απαντηση.
Μηπως εχει να κανει με το ειδος και την ποσοστητα των ελεγχων που κανει καθε χωρα?
Μου φαινεται πολυ περιεργο να ειναι η Ιταλια η μοναδικη ευρωπαικη χωρα με τοσα κρουσματα.
Νομίζω πως είναι τυχαίο. Σε κάποια χώρα θα έσκαγε πρωτα και έκατσε στην Ιταλία. Εκείνος ο χάρτης που δείχνει τα κρούσματα σε όλον τον κόσμο, θυμίζει τρυβλιο με θρεπτικό υλικό, όπου πολλαπλασιαζεται κάποιος ιός. Και εκεί οι κηλίδες εμφανίζονται αρχικά σε τυχαία σημεία και από εκεί σχηματίζουν ολοένα και μεγαλύτερους κύκλους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢