!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκλογές κρατιδίου του Αμβούργου.
Εκλογές κρατιδίου του Αμβούργου.
Χτες είχαμε τοπικές εκλογές στην πόλη-κράτος του Αμβούργου. Πρώτη δύναμη επανεκλέχτηκε SPD με μια απώλεια ψήφων, δεύτερη δύναμη οι Πράσινοι με διπλασιασμό των δυνάμεών τους στο εκλογικό σώμα, τρίτοι οι Χριστιανοδημοκράτες, με απώλεια και αυτοί της τάξεως του 4,7%, Η Αριστερά στο 9,1% με ελάχιστη άνοδο της δύναμής της, οι ναζί της AfD στο 5,3% με απώλειες σχεδόν μιας μονάδας, οι Φιλελεύθεροι ακριβώς στο 5% πάλι με απώλεια. Αυτές οι πολιτικές δυνάμεις να συμμετέχουν στο τοπικό κοινοβούλιο. Αναμένουμε, όπως λέγεται, μια συνέχιση της συνεργασίας Κόκκινων-Πρασίνων. Πιθανώς να πάμε και για απαγόρευση καπνίσματος στις μπιραρίες.
Ordem e Progresso.
Re: Εκλογές κρατιδίου του Αμβούργου.
Άσχημο νεο αυτο με τους Πρασινους. Θα γεμίσουν ολα τα βουνα της Ευρωπης με ανεμογεννήτριες.
.
.
- Υδράργυρος
Ακομα δεν απαγορεψανε το τσιγαρο στο αμβουργο;
- Υδράργυρος
Τριτοι οι φασιστοδημοκρατες, αγαπαμε αμβουργοCavaliere έγραψε: 24 Φεβ 2020, 14:17 Χτες είχαμε τοπικές εκλογές στην πόλη-κράτος του Αμβούργου. Πρώτη δύναμη επανεκλέχτηκε SPD με μια απώλεια ψήφων, δεύτερη δύναμη οι Πράσινοι με διπλασιασμό των δυνάμεών τους στο εκλογικό σώμα, τρίτοι οι Χριστιανοδημοκράτες, με απώλεια και αυτοί της τάξεως του 4,7%, Η Αριστερά στο 9,1% με ελάχιστη άνοδο της δύναμής της, οι ναζί της AfD στο 5,3% με απώλειες σχεδόν μιας μονάδας, οι Φιλελεύθεροι ακριβώς στο 5% πάλι με απώλεια. Αυτές οι πολιτικές δυνάμεις να συμμετέχουν στο τοπικό κοινοβούλιο. Αναμένουμε, όπως λέγεται, μια συνέχιση της συνεργασίας Κόκκινων-Πρασίνων. Πιθανώς να πάμε και για απαγόρευση καπνίσματος στις μπιραρίες.
To CDU είναι ένα αστικό δημοκρατικό κόμμα συντηρητικού φιλελευθερισμού. Δεν έχει καμιά φασιστική ιδεολογία.
Ordem e Progresso.
-
Βελανιδοφάγος Ούννος
- Phorum.gr user: Βελανιδοφάγος Ούννος
O Θεός να τους συντηρεί, pardon, να τους κάνει συντηρητικούς. Πρασινοσοσιαλδημοκρατική σούπα σε όχι και τόσο παραδοσιακό σκεύος κατήντησαν με προκαθήμενη/υπουργό Αμύνης, η οποία αναφερόμενη στον στρατό λέγει "οι στρατιωτίνες και στρατιώτες".Cavaliere έγραψε: 25 Φεβ 2020, 16:36To CDU είναι ένα αστικό δημοκρατικό κόμμα συντηρητικού φιλελευθερισμού. Δεν έχει καμιά φασιστική ιδεολογία.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βελανιδοφάγος Ούννος την 25 Φεβ 2020, 20:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Μαυροβασίλης
καλώς μας βρήκατε, zuckerpüppchen
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Βελανιδοφάγος Ούννος
- Phorum.gr user: Βελανιδοφάγος Ούννος
Πράγματι καλώς, Μαυροβασίλειε. Μαζέψετε μόνο τα ξερά, pardon, τα υποκοριστικά σας. Ευχαριστώ. 
- Μαυροβασίλης
παρεσύρθην από τη συγκίνηση 
- Μαυροβασίλης
μόνο ναπολιτάνικο ραγού
Θα γίνει πόλεμος, οι Πράσινοι ονειρεύονται περισσότερους ποδηλατόδρομους και πεζόδρομους, και καθολική απαγόρευση καπνίσματος. Στα διαμερίσματα που βγήκαν πρώτο κόμμα, -Άλτονα και Harvestehude- έχουμε, στο μεν τα πιο πολλά halal μπακάλικα, και στο δε τις βίλες. Ήδη οι ηλικιωμένοι ετοιμάζουν εξέγερση, ήδη ένας γείτονάς μου συνταξιούχος μου έλεγε εξαγριωμένος, Θα γεμίσουμε E scooters, θα μας απαγορέψουν το κάπνισμα στις Kneipen, τι θα απογίνουμε;
Ordem e Progresso.
- Μαυροβασίλης
Βαυαρία θα το κάνετε :-/
Βαυαρία και Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία, και Σλέσβιχ Χολστάιν. Όλοι οι άλλοι ζουν ελεύθερα. Α, και Σάαρλαντ.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 1847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
-