Εξαρτάται και πως κύλισε η κουβέντα. Τώρα αν πήγε ο άνθρωπος να πει μια κουβέντα, έστω και ατυχή, και η άλλη το έκανε θέμα...Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2020, 13:50Σωστά. Αν π.χ. υποδεχόταν τον Τσιτσιπά, θα του έλεγε να κάνει οικογένεια;Σέλευκας έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:47Αυτή η γυναίκα για πολλούς και εγώ μέσα σαυτούς είναι ένας θρύλος γιαυτα που κάνει και μου φαίνεται εντελώς cringe να μιλάει κάποιος μαζί της και να λέει για οικογένειες. Να έχεις μπροστά σου αυτή και να λές αυτά; Ελεος ρε Πακη για όνομα..... Ενημερώσου πρώτα
Πρώτο θέμα που υπάρχει είναι ότι αν θα κάνει κάποιος οικογένεια ή όχι είναι προσωπικό θέμα και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Προέδρου να μιλάει γι'αυτό. Αυτή μπορεί να είναι ήδη δεσμευμένη, ή να είναι λεσβία, ή ότιδήποτε άλλο. Αυτός έπρεπε να περιορισθεί στα δημόσια επιτεύγματά της και μόνο. Τα οποία δημόσια επιτεύγματα, εγώ δεν ξέρω ποιά είναι, αλλά αυτός από την στιγμή που αποφάσισε να την βραβεύση, έπρεπε να ενημερωθεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτος ο Παυλόπουλος, δεν φαντάζεστε τι είπε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Απίστευτος ο Παυλόπουλος, δεν φαντάζεστε τι είπε
Την επόμενη που θα πάει στο Εβερεστ να βρει το Γέτι να την γονιμοποιήσει
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ποιά κουβέντα; Δεν πήγε αυτή εκεί γιά να πιάσουν κουβεντούλα. Γιά επίσημη εκδήλωση πήγε.Belisarius έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:02Εξαρτάται και πως κύλισε η κουβέντα. Τώρα αν πήγε ο άνθρωπος να πει μια κουβέντα, έστω και ατυχή, και η άλλη το έκανε θέμα...Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2020, 13:50Σωστά. Αν π.χ. υποδεχόταν τον Τσιτσιπά, θα του έλεγε να κάνει οικογένεια;Σέλευκας έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:47Αυτή η γυναίκα για πολλούς και εγώ μέσα σαυτούς είναι ένας θρύλος γιαυτα που κάνει και μου φαίνεται εντελώς cringe να μιλάει κάποιος μαζί της και να λέει για οικογένειες. Να έχεις μπροστά σου αυτή και να λές αυτά; Ελεος ρε Πακη για όνομα..... Ενημερώσου πρώτα
Πρώτο θέμα που υπάρχει είναι ότι αν θα κάνει κάποιος οικογένεια ή όχι είναι προσωπικό θέμα και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του Προέδρου να μιλάει γι'αυτό. Αυτή μπορεί να είναι ήδη δεσμευμένη, ή να είναι λεσβία, ή ότιδήποτε άλλο. Αυτός έπρεπε να περιορισθεί στα δημόσια επιτεύγματά της και μόνο. Τα οποία δημόσια επιτεύγματα, εγώ δεν ξέρω ποιά είναι, αλλά αυτός από την στιγμή που αποφάσισε να την βραβεύση, έπρεπε να ενημερωθεί.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Belisarius
Συμφωνώ ότι δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά δεν είναι και κάτι φοβερό.Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:07 Ποιά κουβέντα; Δεν πήγε αυτή εκεί γιά να πιάσουν κουβεντούλα. Γιά επίσημη εκδήλωση πήγε.
Και εγώ ακούω ένα σωρό παρόμοια καθημερινά. Οκ.
Ε, ούτε κι'εγώ λέω πως δεν επανεξελέγη ο Παυλόπουλος λόγω αυτού του περιστατικού.Belisarius έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:10Συμφωνώ ότι δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά δεν είναι και κάτι φοβερό.Leporello έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:07 Ποιά κουβέντα; Δεν πήγε αυτή εκεί γιά να πιάσουν κουβεντούλα. Γιά επίσημη εκδήλωση πήγε.
Και εγώ ακούω ένα σωρό παρόμοια καθημερινά. Οκ.
Σαν δημόσιο πρόσωπο που είναι όμως, δέχεται σχολιασμό γιά κάθε τι που λέει. Δεν ξέρω αν θυμάσαι τον Σαρτζετάκη, τι του έσερναν. Δεν ήταν και γιά τίποτα σοβαρότερο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εμπ1

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Belisarius
Και εγω με βάση αυτή. Αλλά δε και χωρίς φώτοσοπ.
Μια χαρά τα είπε ο πρόεδρας.κάτι ανάλογο συνηθίζω να λέγω κι εγώ σε νεαρές συναδέλφους που λόγω δουλειάς τυγχάνει να έρχομαι σε συνεργασία(εικοσπεντάρες αυτές - 38 εγώ περίπου).πολλές γυναίκες στο χώρο μου αφοσιώνονται στην καριέρα και υποτιμούν τις συνέπειες του περάσματος του χρόνου και δε μιλαω μονο για βιολογια.
Ειναι μαλακια να εχεις τη δυνατοτητα-ικανοτητα να κάνεις οικογένεια και να καθυστερείς ν'ανεβεις στο τρένο για χ ψ λόγους και απλα να το χάσεις.
Ειναι μαλακια να εχεις τη δυνατοτητα-ικανοτητα να κάνεις οικογένεια και να καθυστερείς ν'ανεβεις στο τρένο για χ ψ λόγους και απλα να το χάσεις.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Belisarius
Δίνω και εγώ συμβουλές στους νεότερους συναθλητές μου. Με γράφουν στα @@ τους. Όπως και εγώ έγραφα τους μεγαλύτερους στα νιάτα μου.Γκιώνης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:24 Μια χαρά τα είπε ο πρόεδρας.κάτι ανάλογο συνηθίζω να λέγω κι εγώ σε νεαρές συναδέλφους που λόγω δουλειάς τυγχάνει να έρχομαι σε συνεργασία(εικοσπεντάρες αυτές - 38 εγώ περίπου).πολλές γυναίκες στο χώρο μου αφοσιώνονται στην καριέρα και υποτιμούν τις συνέπειες του περάσματος του χρόνου και δε μιλαω μονο για βιολογια.
Δυστυχώς αν δε πάθεις δε θα μάθεις.
http://i-rena.blogspot.com/2018/05/70_15.html Xia Boyu ο 69χρονος Κινέζος στο Έβερεστ με ακρωτηριασμένα πόδια... Απέτυχε πολλές φορές από το 1975 μέχρι σήμερα, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ.Athos έγραψε: 25 Φεβ 2020, 13:03το ανέβασμα στις κορυφές πριν ένα αιώνα ήταν πραγματικός άθλος.Chainis έγραψε: 25 Φεβ 2020, 12:57 Δεν ξέρω, τι εννοείς, δεν είναι πρωταθλήτρια;
Ανέβηκε λέει στις 7 ψηλότερες κορυφές του κόσμου.
Σήμερα με τον εξοπλισμό και την υποστήριξη που υπάρχει
άμα έχεις μιά καλή φυσική κατάσταση (ας πούμε να τερματίζεις ένα μαραθώνιο)
δεν υπάρχει καμμιά δυσκολία να ανεβείς 1, 7, ή 17 κορφές
χρόνος και χρήμα να υπάρχει
(η φωτό που έβαλα δείχνει τις χιλιάδες που ανεβαίνουν Έβερεστ)
«Ο Κινέζος ορειβάτης, ο οποίος έχει υποστεί ακρωτηριασμό και των δύο κάτω άκρων του,
σκαρφάλωσε στην κορυφή στις 8:40 σήμερα το πρωί (τοπική ώρα).
Είναι ο πρώτος άνθρωπος με ακρωτηριασμένα και τα δύο του πόδια, που σκαρφαλώνει στην κορυφή από την νότια πλευρά», δήλωσε τηλεφωνικά
στο πρακτορείο Xinhua (Νέα Κίνα) από την κατασκήνωση βάσης ο Γκιανέντρα Σρέστα, αξιωματούχος του υπουργείου Πολιτισμού, Τουρισμού και Πολιτικής Αεροπορίας. Ο Κινέζος ορειβάτης έλαβε την άδεια ανάβασης από την κυβέρνηση του Νεπάλ αφού το ανώτατο δικαστήριο της χώρας τον Μάρτιο επέτρεψε σε άτομα με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα τους και προβλήματα όρασης να σκαρφαλώνουν σε υψόμετρο άνω των 6.500 μέτρων.
Ο Σια κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή με τη βοήθεια τεχνητών μελών, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Πιστευω φιλε οτι καλο ειναι να το ακουσει καποιος κι ας ειναι κλισε ή άκαιρο τη στιγμη που τ'ακουει.κάτι μένει.Belisarius έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:26Δίνω και εγώ συμβουλές στους νεότερους συναθλητές μου. Με γράφουν στα @@ τους. Όπως και εγώ έγραφα τους μεγαλύτερους στα νιάτα μου.Γκιώνης έγραψε: 25 Φεβ 2020, 14:24 Μια χαρά τα είπε ο πρόεδρας.κάτι ανάλογο συνηθίζω να λέγω κι εγώ σε νεαρές συναδέλφους που λόγω δουλειάς τυγχάνει να έρχομαι σε συνεργασία(εικοσπεντάρες αυτές - 38 εγώ περίπου).πολλές γυναίκες στο χώρο μου αφοσιώνονται στην καριέρα και υποτιμούν τις συνέπειες του περάσματος του χρόνου και δε μιλαω μονο για βιολογια.
Ειναι μαλακια να εχεις τη δυνατοτητα-ικανοτητα να κάνεις οικογένεια και να καθυστερείς ν'ανεβεις στο τρένο για χ ψ λόγους και απλα να το χάσεις.![]()
Δυστυχώς αν δε πάθεις δε θα μάθεις.
Χώρια που το κάλεσμα της φύσης είναι δυνατότερο απο το καθε τι που θα πει ο καθένας.
Η τύπισσα δεν περιμένει τον κάθε πρόεδρα για να της βαρεσει το καμπανακι,θα το καταλαβει μονη της,απλα θα ειναι εγκλημα να το αγνοησει και να καβαλαει τις βουνοκορφες μια ζωη.
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
On 21 November 2013, Werner Berger (Canada, ex-South African), at the age of 76 years and 129 days, became the oldest person in the world to complete the Seven Summits https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_Summits
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
80 years, 224 days Yūichirō Miura (b 1932) Oldest summiter of Mount Everest https://en.wikipedia.org/wiki/Y%C5%ABichir%C5%8D_Miura
Spoiler
- omg kai 3 lol
είναι μέσα στους 400 ανθρώπους στον κόσμο που έχουν κατακτήσει τις 7 ψηλότερες κορυφές του κόσμου,
έχω πετυχει την συνέντευξη της live στο ραδιοφωνο την ωρα που γυρνουσα απο το γραφειο
εξαιρετικός άνθρωπος σας έχει όλους σας ξερόλες μαχητές του πληκτρολογίου
2 συνεντεύξεις της εδώ:
έχω πετυχει την συνέντευξη της live στο ραδιοφωνο την ωρα που γυρνουσα απο το γραφειο
εξαιρετικός άνθρωπος σας έχει όλους σας ξερόλες μαχητές του πληκτρολογίου
2 συνεντεύξεις της εδώ:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 25 Φεβ 2020, 15:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οταν της είπε ότι σκοπός της γυναίκας είναι να κάνει οικογένεια, έπρεπε να του πει "Οκ boomer".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 421 Απαντήσεις
- 7479 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-