stavmanr έγραψε: 24 Φεβ 2020, 11:25
Μπορείς να ζητήσεις να γίνεις πολίτης της Συρίας, της Νιγηρίας, του Κονγκό, του Αφγανιστάν, να πας εκεί μία εβδομάδα ή ένα μήνα, κι έπειτα να επανέλθεις ως "λαθρομετανάστης" για να απολαύσεις τα μοναδικά προνόμια που ζηλεύεις.
σαν έλληνας πολίτης με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις 1500 σε επιδόματα?αν κόψεις τα πόδια σου και κάνεις 10 παιδιά το πιάνεις αυτό το ποσό?
Κοινωνικό μέρισμα, ΚΕΑ, επιδότηση ενοικίου, επιδότηση βραχυχρόνιας ανεργίας, επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας, επίδομα πολυτέκνων, επιδότηση θέρμανσης, κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, κοινωνικό τιμολόγιο ύδρευσης κ.ο.κ., για όσο διάστημα πληρείς τα κριτήρια των επιδομάτων (όχι για 1-2 χρόνια στο αντίστοιχο πρόγραμμα των μεταναστών).
Δεν τα γνώριζες ή απλά ήθελες να δεις αν τα γνωρίζω εγώ;
στην συντριπτικη πλειοψηφια των παροχων που αναφερεις απαιτεται εισοδημα ή προυποθεση να εχεις χασει συντομα την εργασια σου (στα του οαεδ)
δεν καλυπτουν (πλην κεα) την αναγκη για τα οποια προοριζονται αυτοτελως αφου μιλαμε για επιδοτηση
για αυτο το δντ τονιζει διαρκως την αναγκη περαιτερω ενισχυση των κοινωνικων δαπανων (ποιο το δντ )
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
nowhere έγραψε: 24 Φεβ 2020, 11:49
σαν έλληνας πολίτης με ποιο τρόπο μπορείς να πάρεις 1500 σε επιδόματα?αν κόψεις τα πόδια σου και κάνεις 10 παιδιά το πιάνεις αυτό το ποσό?
Κοινωνικό μέρισμα, ΚΕΑ, επιδότηση ενοικίου, επιδότηση βραχυχρόνιας ανεργίας, επιδότηση μακροχρόνιας ανεργίας, επίδομα πολυτέκνων, επιδότηση θέρμανσης, κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ, κοινωνικό τιμολόγιο ύδρευσης κ.ο.κ., για όσο διάστημα πληρείς τα κριτήρια των επιδομάτων (όχι για 1-2 χρόνια στο αντίστοιχο πρόγραμμα των μεταναστών).
Δεν τα γνώριζες ή απλά ήθελες να δεις αν τα γνωρίζω εγώ;
στην συντριπτικη πλειοψηφια των παροχων που αναφερεις απαιτεται εισοδημα (...)
Δηλαδή περίμενες να δικαιούται ΚΕΑ και ο Βαρδινογιάννης;
Τα επιδόματα απευθύνονται στα αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας. Γι' αυτό και επιδοτούνται καί οι πρόσφυγες με ειδικά βοηθήματα.
Βρίσκω την οποιαδήποτε παροχή που υπερβαίνει την αντίστοιχη στους πολίτες της κάθε χώρας και έχουν τις ίδιες ανάγκες απολύτως απαράδεκτη και όχι απλώς κωμική.
Οι πολίτες αυτής της χώρας βρίσκουν ότι κάθε άνθρωπος που πατά στην ελληνική Επικράτεια έχει ανάγκη από στήριξη και έχουν ενσωματώσει την εντολή αυτή στο Σύνταγμα της χώρας τους.
Έχεις την πολυτέλεια να απολαμβάνεις τα ανθρώπινα δικαιώματα ακόμα κι όταν τάσσεσαι εναντίον τους.
Δημοκράτης έγραψε: 24 Φεβ 2020, 13:42
Εγώ μια χαρά αναγνωρίζω τα ανθρώπινα δικαιώματα, για αυτό και δεννβαπτοζω τα παντα ανθρώπινο δικαίωμα.
Γράψε μου ένα από ανθρώπινα δικαιώματα του ΟΗΕ που εσύ αναγνωρίζεις. Έτσι, ενδεικτικά...
Πχ. γράψε "αναγνωρίζω το δικαίωμα του άρθρου 3 του καταστατικού ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ".
Κάθε άτομο έχει δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία και την προσωπική του ασφάλεια.
Εφάρμοσέ το τώρα σε όσους βρίσκονται στην επικράτειά σου, όπως αναφέρεις και στο Σύνταγμά σου.
stavmanr έγραψε: 24 Φεβ 2020, 19:22
Γράψε μου ένα από ανθρώπινα δικαιώματα του ΟΗΕ που εσύ αναγνωρίζεις. Έτσι, ενδεικτικά...
Πχ. γράψε "αναγνωρίζω το δικαίωμα του άρθρου 3 του καταστατικού ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ".
Εφάρμοσέ το τώρα σε όσους βρίσκονται στην επικράτειά σου, όπως αναφέρεις και στο Σύνταγμά σου.
stavmanr έγραψε: 24 Φεβ 2020, 19:22
Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει πρέφα αλλά όσους παρανομούν τους βάζουμε φυλακή και τους λαθρομετανάστες τους απελαυνουμε όπως ακριβώς ορίζει ο ελληνικός νομλς
Αντιλαβου;
Αυτό συνεπάγεται εφαρμογές της αυτοάμυνας.
Σιγά ρε συ Τζάκι Τσάν...
Δεν νομίζω ότι όσοι επέφεραν ανεπανόρθωτη βλάβη σε ανεκτίμητους συμπολίτες που είχαν συνηθίσει σε εναλλακτικές μεθόδους επιβίωσης, είχαν ομοιότητες με τον Τσάκι Τσαν.
Για την ακρίβεια, ακριβώς γι' αυτό είναι επιθυμητή η υπερβάλλουσα της θεμιτής βλάβη, αν υπάρχει η δυνατότητα. Για σιγουριά.
Δεν νομίζω ότι όσοι επέφεραν ανεπανόρθωτη βλάβη σε ανεκτίμητους συμπολίτες που είχαν συνηθίσει σε εναλλακτικές μεθόδους επιβίωσης, είχαν ομοιότητες με τον Τσάκι Τσαν.
"Εναλλακτικές μεθόδους επιβίωσης"
Καλλιτεχνικό αίμα η Γαλή.
Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση ότι ζεις στην Ελλάδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και οι υστερικές φωνές βλάπτουν περισσότερο παρά ωφελούν.
"Εναλλακτικές μεθόδους επιβίωσης"
Καλλιτεχνικό αίμα η Γαλή.
Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση ότι ζεις στην Ελλάδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και οι υστερικές φωνές βλάπτουν περισσότερο παρά ωφελούν.
Κι εσύ κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις απόφαση, ότι αυτά που γράφεις τα γράφω.