Το σκέφτηκα αυτό, και δεν το πήγα τόσο μακριά. Σκέφτηκα απλώς οτι θα το άκουσε ο πατέρας της. Αυτό το θεώρησα αρκετό, και τον ψιλολυπήθηκα. Τα ήθελε ο κώλος της βεβαια (και τα θέλει, έτσι οπως δείχνει) αλλά κι ο άλλος δεν πήγε πίσω. Άκου "θα γίνει κι αυτο... το βράδυ". Μπορούσε έστω να έμενε στην πρώτη πρόταση, και να έκανε ενα μειδίαμα, σε φάση οτι κανει πλακίτσα μεταξυ σοβαρου και αστείου. Το "το βράδυ θα σε ξεπατώσω" πχ, δεν χρειαζόταν. Κανουν λες και δεν ξερουν οτι εχουν μικρόφωνα πανω τους.Γάταρος έγραψε: 24 Φεβ 2020, 05:00Σκληρό πράγμα το reality show. Σκέψου τώρα ότι αυτό το άκουσαν ο πατέρας της, τ' αδέρφια της, οι θείοι της και οι γείτονές της, ενώ στο μέλλον, είναι πολύ πιθανό να το ακούσει ο γιος της και οι συμμαθητές του.vantono έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:57 το είδα χθες το επεισόδιο και πέθανα στο γελιο με τη σκηνη του "απαυτώσετε"![]()
Καλά η Μπέη φαινόταν ότι θα τον αρπάξει αργά ή γρήγορα εκει μεσα. Στην παραπάνω σκηνή με το ξελάσπωμα μάλιστα, αυτη ηταν ουσιαστικά που τριβόταν, όχι ο τύπος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
MasterChef 2020
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: MasterChef 2020
νάνε,τρέχα,μπούμερς!
O καγκουρας ο Σταύρος (όχι ο Κύπριος, αυτός με τα γυαλιά), αποδεικνύεται πολύ δυνατό χαρτί.
Η Κατερίνα πάει για τακο αφου δεν έβγαλε καν πιάτο. Το πέταξε.
Η Κατερίνα πάει για τακο αφου δεν έβγαλε καν πιάτο. Το πέταξε.
Το πέταξε γιατί δεν ήταν του γούστου της, είπε. Η θα βγαίνει τέλειο ή θα το πετάει στα σκουπίδια.
"Όλα ή τίποτα, είμαι των άκρων. Δε μετανιώνω που το πεταξα".
Κρίμα να έχουν περάσει κάποιον με ψυχικό νόσημα.
Κρίμα να έχουν περάσει κάποιον με ψυχικό νόσημα.
"Δεν μου βγήκε και επειδή είμαι πολύ περήφανη δεν το πήγα μπροστά".
Και ο Δημήτρης είναι πολύ δυνατος. Ξεχωρίζει σιγά σιγά το βαρύ πυροβολικό του διαγωνισμού.
Μόνο ο γυαλιάς δε φαινόταν.Namrail έγραψε: 24 Φεβ 2020, 23:15 Και ο Δημήτρης είναι πολύ δυνατος. Ξεχωρίζει σιγά σιγά το βαρύ πυροβολικό του διαγωνισμού.
Θα το δω σήμερα, αλλά το κατάλαβα απτό τρέιλερ ότι η Κατερίνα έκανε μλκια. Έχει καρτουλα βέβαια.
Είχε καβαλήσει καλάμι κ ήταν αραχτή τόσες μέρες. Ο εγωισμός της, ήθελε να διατηρήσει το καλάμι κ να μην ακούσει άσχημα λόγια. Συμπεριφερεται σαν παιδί όμως. Πως περιμένει να μάθει αν δεν ακούσει κ τα άσχημα σχόλια; πήγε εκεί επειδή νομίζει ότι είναι τέλεια; κακώς. Να κρατήσει το πιάτο, νακουσει τα σχόλια κ να μάθει απτά λάθη της όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Καλά, όχι όλοι.
Τωρα όσο αφορά τον Δημήτρη, πιστεύω ότι ήταν αστειάκι, χωρίς νόημα. Αυτά που λέτε συνήθως. Θα σου κάνω, θα σου δείξω. Η κοπελίτσα ούτε που ασχολήθηκε. Ισως να θέλουν να έρθουν πιο κοντά, αλλά δε νομίζω ακόμη να έχει γίνει και τέτοιο.
Πάντα έτσι ήταν. Είναι και πολλοί.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:29 Κάνω σκιπ τις τελευταίες 5 σελίδες, και δεν είδα το επεισόδιο της Τετάρτης, αλλά γενικό σχόλιο:
Δε σας ενοχλεί το ότι δε δείχνει λεπτομερώς τις διαδικασίες παρασκευής των πιάτων, αλλά εστιάζει στο τελικό αποτέλεσμα; φοβούνται μην τους κλέψουν τις συνταγές; και τα προηγούμενα χρόνια έτσι ήταν;
Αλλά στις δοκιμασίες; γιατί να εστιάσει στην παρασκευή; αυτοί μπορεί να κάνουν καμία βλακεια, να μάθουμε κ μεις τη βλακεια; στα μαστερκλας, που κάνουν τα πιάτα οι σεφ, δείχνουν κ λένε ακριβώς.
Όταν ειχε φύγει ο Σκαρμουτσος, είχε εξηγήσει τον λόγο κ είχε πει ότι είχε αποφασιστεί να γίνει το παιχνίδι πιο ριαλιτι κ δεν του άρεσε, κ γιαυτό αποχωρησε.Namrail έγραψε: 23 Φεβ 2020, 14:46Οι συνεντεύξεις της παραγωγής φέτος, ήταν πιο στοχευμένες από ποτέ. Το μεγάλο στοίχημα (που εκ του αποτελέσματος πετυχε) ήταν να μην περάσει μέσα στο σπίτι ούτε μια αντι-τηλεοπτικη περσόνα, ούτε ένας μάγειρας που θα έχει δεύτερες σκέψεις πριν πει κάτι, υπό το φόβο της έκθεσης.Λεγεών έγραψε: 23 Φεβ 2020, 14:14 Μου κάνει εντύπωση πως ενώ έχουν εμπειρία από προηγούμενα μάστερ σεφ και ξέρουν ότι όλα δείχνονται/κοπτοράβονται/παρερμηνεύονται, δεν κλείνουν τις στοματάρες τους με την ελπίδα να μην ξεφτιλιστούν και να τους δει σοβαρά κάποιος μελλοντικός εργοδότης, αλλά σουργελοποιούνται και ξεκατινιάζονται αμέσως. Έχουν μία εβδομάδα στο παιχνίδι και έχουν ήδη κάνει κλίκες και έχθρες.
Θα έβαζε ποτέ κανένας σοβαρός μάγειρας τόσο τοξικά άτομα μέσα στην κουζίνα του;
Βρήκαν τους πιο θρασείς, τους πιο αλαζόνες, τους πιο καυγατζηδες και απροσαρμοστους και τους έβαλαν στη δεξαμενή των υποψηφίων.
Το ακόμα πιο θλιβερό βέβαια είναι, πως αυτό το παιχνίδι το έπαιξαν και οι κριτές. Πέρασαν υποψηφίους με γνώμονα τα τηλεοπτικά και σε δεύτερη μοίρα τα μαγειρικά προσόντα. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν της Γιώτας που πέρασε στα bootcamps με πιάτο καπηλειού και μοναδικό της προσόν το απύθμενο θράσος.
Στενοχωριομουν στα πρώτα ριαλιτι γιατί έλεγα τα παιδιά δεν το καταλαβαίνουν, αλλά πλέον... Τι δεν καταλαβαίνουν; τόσα χρόνια τα ίδια βλέπουμε κ τα ίδια λέμε. Προσέχετε τι λέτε! Ακούγεστε!!!! Φοράτε μικροφωναααααα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 25 Φεβ 2020, 07:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η προβλεψη μου ειναι οτι οι δυο Σταυροι θα φτασουν τελικο.Ο μεν καγκουρας Σταυρος ειναι καλος μαγειρας και αρκετα οργανωτικος ο μεν Κυπριος Σταυρος ειναι φιλοδοξος καλαμοκαβαλαρης αλλα στοχοπροσηλωμενος στον στοχο του που ειναι η νικη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
όταν είδα εκείνο το ρολό του Κοντιζά με τα μαλακά καβούρια, μου ρθε εκείνη η βραδιά που τα δοκίμασα για πρώτη φορά - και τελευταία - σε κεινη την ταβέρνα που χαμε παει με τους μασαμπουκαιους.
εκεινο το κλατς μέσα στο στόμα μου ακόμη μου προκαλεί ανατριχίλες αηδίας.
εκεινο το κλατς μέσα στο στόμα μου ακόμη μου προκαλεί ανατριχίλες αηδίας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
το 'χουμε καταλάβει δεσποινίς όμπβιουςNamrail έγραψε: 24 Φεβ 2020, 23:08 Το πέταξε γιατί δεν ήταν του γούστου της, είπε. Η θα βγαίνει τέλειο ή θα το πετάει στα σκουπίδια.
Aυτή δεν τη βλέπω να 'χει καλά ξεμπερδέματα εκει μεσα πάντως, παρά του οτι θα την προωθουν λόγω του ριάλιτυ μέρους του παιχνιδιου, λόγω της ίντριγκας που δημιουργεί και πουλάει, δηλαδή.
Σήμερα πάντως χωρις να εχω διαβασει τιποτα σποιλεριές κτλ,δεν βλέπω να την καίει την ασυλιοκάρτα της, το προβλέπω να βγαίνει τάκο στα ίσια, για να "αποδείξει πράγματα" και στους υπόλοιπους για την πάρτη της.
Γενικά πολύ καλός ο Μητσάρας. Μακάρι να φτάσει μακριά, κι ας ζμπρώχνει το Μαράκι μας
Αστειάκι χωρίς νόημα όχι, κακόγουστο ναι. Απο τη στιγμή που της το πέταξε ναι, ούτε που ασχολήθηκε, τραβήχτηκε επειδή ντράπηκε, αλλά πριν μόνο αυτή ασχολιόταν. Αχ ο Δημητρης μας ειναι πολύ καλός, να στειλουμε αυτον να μας ξελασπώσει οχι να μας απαυτώσει κτλ, και τον ακουμπούσε και στα χέρια οσο του το ελεγε αυτο, μου φάνηκε. Ακομα μπορει να ειναι νωρίς και να μην εχει παίξει κατι, αλλα όλο και κατι θα συμβεί στην πορεία.Custom_F έγραψε: 25 Φεβ 2020, 07:07 Τωρα όσο αφορά τον Δημήτρη, πιστεύω ότι ήταν αστειάκι, χωρίς νόημα. Αυτά που λέτε συνήθως. Θα σου κάνω, θα σου δείξω. Η κοπελίτσα ούτε που ασχολήθηκε. Ισως να θέλουν να έρθουν πιο κοντά, αλλά δε νομίζω ακόμη να έχει γίνει και τέτοιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Φεβ 2020, 10:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
vantono έγραψε: 24 Φεβ 2020, 09:42Το σκέφτηκα αυτό, και δεν το πήγα τόσο μακριά. Σκέφτηκα απλώς οτι θα το άκουσε ο πατέρας της. Αυτό το θεώρησα αρκετό, και τον ψιλολυπήθηκα. Τα ήθελε ο κώλος της βεβαια (και τα θέλει, έτσι οπως δείχνει) αλλά κι ο άλλος δεν πήγε πίσω. Άκου "θα γίνει κι αυτο... το βράδυ". Μπορούσε έστω να έμενε στην πρώτη πρόταση, και να έκανε ενα μειδίαμα, σε φάση οτι κανει πλακίτσα μεταξυ σοβαρου και αστείου. Το "το βράδυ θα σε ξεπατώσω" πχ, δεν χρειαζόταν. Κανουν λες και δεν ξερουν οτι εχουν μικρόφωνα πανω τους.Γάταρος έγραψε: 24 Φεβ 2020, 05:00Σκληρό πράγμα το reality show. Σκέψου τώρα ότι αυτό το άκουσαν ο πατέρας της, τ' αδέρφια της, οι θείοι της και οι γείτονές της, ενώ στο μέλλον, είναι πολύ πιθανό να το ακούσει ο γιος της και οι συμμαθητές του.vantono έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:57 το είδα χθες το επεισόδιο και πέθανα στο γελιο με τη σκηνη του "απαυτώσετε"![]()
Καλά η Μπέη φαινόταν ότι θα τον αρπάξει αργά ή γρήγορα εκει μεσα. Στην παραπάνω σκηνή με το ξελάσπωμα μάλιστα, αυτη ηταν ουσιαστικά που τριβόταν, όχι ο τύπος.
Ναι δεν ήξερε ο πατέρας που την μεγάλωσε οτι το κορίτσι τα καταπίνει. Το μάστερ σεφ περιμενε
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Για να δούμε τι θα γίνει. Χθες η Κατερίνα είπε πάνω σε μια αυθόρμητη στιγμή ότι δε θα χρησιμοποιήσει την κάρτα. Θα έρθει η κωλοτούμπα;
H waifu του τρόμου έχει έτοιμη τη δικαιολογία και το ψέμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
-
- 1 Απαντήσεις