!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Έκλεισε η ονομασία της Μακεδονίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Beria έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:20 αρχίσαμε τα τσάμικα
το γεγονός ότι ο Κούλης (εάν αναλάβει πριν τη ψήφιση της Συμφωνίας) θα συρθεί γονυπετής να υπογράψει και με τα δυο χέρια το μπαλαμουτιάζουμε με "μα βρέθηκε προ τετελεσμένων"
:smt005:
Προφανως και δημιουργουνται.Τι να κανουμε τωρα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
under

alekhine έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:21 το βλεπω δυσκολο να φυγει επιστολη προς το ΝΑΤΟ χωρις καμια απο τις δυο πλευρες να εχει κανει το παραμικρο απο οσα προβλεπονται
Οι σκοπιανοι απλως θα κυρωσουν τη συμφωνια με απλη πλειοψηφια στην βουλη τους.
Εμεις στελνουμε επιστολη στο ΝΑΤΟ και χανουμε καθε διαπραγματευτικο πλεονεκτημα.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

under έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:44
alekhine έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:21 το βλεπω δυσκολο να φυγει επιστολη προς το ΝΑΤΟ χωρις καμια απο τις δυο πλευρες να εχει κανει το παραμικρο απο οσα προβλεπονται
Οι σκοπιανοι απλως θα κυρωσουν τη συμφωνια με απλη πλειοψηφια στην βουλη τους.
Εμεις στελνουμε επιστολη στο ΝΑΤΟ και χανουμε καθε διαπραγματευτικο πλεονεκτημα.
αν δεν περασουν οι αλλαγες στο συνταγμα τους δεν νομιζω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να στειλουμε τιποτα
ακομα και ο τσιπρας δεν θα δεχτει να στειλει τιποτα προτου περασουν οι συνταγματικες αλλαγες στο συνταγμα τους
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
under

alekhine έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:46 αν δεν περασουν οι αλλαγες στο συνταγμα τους δεν νομιζω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να στειλουμε τιποτα
ακομα και ο τσιπρας δεν θα δεχτει να στειλει τιποτα προτου περασουν οι συνταγματικες αλλαγες στο συνταγμα τους
Πριν τις αλλαγες στελνουμε επιστολη.
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

under έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:49
alekhine έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:46 αν δεν περασουν οι αλλαγες στο συνταγμα τους δεν νομιζω οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να στειλουμε τιποτα
Πριν τις αλλαγες στελνουμε επιστολη.
Και ... δεν υπάρχει αποστολή επιστολής, υπό ..... αίρεση. Μετά, τελείωσε οριστικά το θέμα με το ΝΑΤΟ.

Δεν έχω διαβάσει την Συμφωνία. Και όταν τη διαβάσω, επιφυλάσσομαι. Γι' αυτό και δεν πήρα δάνειο από τις Τράπεζες (ζήταγα να πάρω τους όρους με τα ψιλά γράμματα να τα μελετήσω στο σπίτι και ο υπάλληλος της τράπεζας μου έλεγε "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, θα σας δώσουμε αντίγραφο μόνο αφού προηγουμένως υπογράψετε". Και τον έβρισα και έφυγα.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

Ακόμη και με όρους αμιγώς τεχνοκρατικούς , τί ακριβώς μεσολάβησε και μετεστράφη οβιδιακώς η ελληνική πολιτική/διπλωματία; Ποιος φέρει ευθύνη;

https://www.facebook.com/michael.arapis ... 158228870/

Αρχίζει να μου φαίνεται όλο και πιο ελκυστική η πρόταση κάποιων νέων δικηγόρων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δημοσιοποιηθούν όλα τα πρακτικά όλων των συζητήσεων από το 1990 και μετά, προκειμένου να αντιληφθούμε ποιος λέει την αλήθεια.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

vagabondo έγραψε: 14 Ιουν 2018, 15:02 https://parltv.live.grnet.gr/webtv/
αυτό έβλεπα κι εγώ. Γμτ έχω δουλειά το απόγευμα.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
whitegreek
Phorum.gr user: whitegreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από whitegreek »

Ένας πολιτικός σε παράκρουση...
12
Αν άντεξε να δει κανείς χθες τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ θα διαπίστωσε μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Ένας λογικός άνθρωπος βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά όπως μίλησε θα… σκιάχτηκε όπως λένε και στα χωριά.

Ο άνθρωπος, και να μας συγχωρήσει ο θεσμικός του ρόλος, είναι στα όρια της παράκρουσης. Βρίσκεται ένα βήμα πριν από το Δαφνί όπου θα τον στείλουν εκεί για μεγαλοϊδεατισμό.

Έχει ξεφύγει κατά το κοινώς λεγόμενον και φαντασιώνεται ότι είναι ο… Μέγας Αλέξανδρος. Τώρα ο Βουκεφάλας αντιλαμβάνεστε ποιος θα μπορούσε να είναι στο υπουργικό συμβούλιο, και λόγω… όγκου.

Πριν από πολλά χρόνια είχαν κατηγορήσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ότι θεωρούσε εαυτόν ότι είναι ο απόλυτος άρχων. Είχε μείνει στην ιστορία τοL’etatcemois, δηλαδή «το κράτος είμαι εγώ».

Ακριβώς σ’ αυτό το όριο του αυταρχισμού βρίσκεται ο Τσίπρας με την υπόθεση της Μακεδονίας. Δήλωσε ότι δεν θα κάνει δημοψήφισμα, ποιος αυτός που ξεφτίλισε τη χώρα με το δημοψήφισμα του 2015. Ο αριστερός που είναι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών δε θα ρωτήσει το λαό για μια τόσο σημαντική ιστορική στιγμή για τη χώρα.

Και με μια μονογραφή θα αποφασίσει αυτός για όλους μας. Ούτε ο Ναπολέων Βοναπάρτης.

Δήλωσε ότι δεν φοβάται τα συλλαλητήρια. Ποιος αυτός που έκανε καριέρα κι έγινε πρωθυπουργός επειδή έβγαζε τους μπαχαλάκηδες στους δρόμους και μαζί μ’ αυτούς και χιλιάδες παραπλανημένους από το ψέμα Έλληνες.

Δήλωσε ότι ο Καμμένος έχει αρχές κι αξίες και δεν θα κάνει καριέρα ρίχνοντας την κυβέρνηση, όπως έκανε ο Σαμαράς. Αν είναι δυνατόν. Αρχές ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της ιστορίας; Αυτός που στις 17 Ιανουαρίου 2015, λίγες μέρες πριν από το έγκλημα του αιώνα με τη νίκη ΣΥΡΙΖΑ, έλεγε ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν αποφασίσει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία;

Δήλωσε «ας μου κάνουν πρόταση μομφής», σε μια επίδειξη αλαζονείας μιας και ξέρει ότι ο κωλοτούμπας θα τον στηρίξει, μαζί με τα κωλοτουμπάκια του.

Χαρακτήρισε πολιτικούς τζογαδόρους όλους όσοι εκτός κυβέρνησης δεν στηρίζουν τη συμφωνία με τον Ζάεφ, αλλά δεν είναι πολιτικός απατεώνας ο Καμμένος που δεν συμφωνεί με την ονομασία των Σκοπίων.

Δήλωσε ουσιαστικά ότι τίποτε δεν τον ενδιαφέρει γιατί αυτόν θα τον κρίνει η Ιστορία. Άραγε μήπως συνομιλεί και μαζί της, έτσι για να επιβεβαιωθούμε ότι ο άνθρωπος είναι φοβιστικός; Ότι έχει πάθει κάτι;

Πρόκειται πράγματι για έναν πολιτικό σε παράκρουση. Που δυστυχώς κρατά τα ηνία της χώρας. Αν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχουν αποτρελαθεί να πάνε σε τρελάδικο προτού κάνουν μεγάλη ζημιά στη χώρα. Αρκετή αυτή που έκαναν. http://www.antinews.gr/action.read/poli ... -/2.124467
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

https://prnt.sc/juw0j7
Για να μην γραφετε οτι θελετε αυτη ειναι η διαδικασια για ΝΑΤΟ-ΕΕ οπως περιγραφεται στην συμφωνια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

http://prntscr.com/juw3g8
Για διαβαστε εδω η Ελλαδα θα κυρωσει την συμφωνια μετα τις συνταγματικες αλλαγες των Σκοπιων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ »

https://www.protothema.gr/politics/arti ... pigainete/
Θεοδωράκης: Πάρτε τις γόβες σας και... - Μάρκου: Ξεπουλάς την ιστορία της πατρίδας μας!

«Ουστ, αυτά να τα πεις στη Θεσσαλονίκη», είπε η πρώην βουλευτής του Ποταμιού όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, την οποία χαρακτήρισε απαραίτητο πρώτο βήμα
«Το ερώτημα είναι αν μποροούμε να κινηθούμε πέρα από τους τίτλους και θα συνθήματα, το "ναι" και το "όχι"», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης και ξεκαθάρισε πως δε θα θυσιάσει τις πεποιθήσεις του για να παραμείνει στη Βουλή. Στο πλαίσιο αυτό, συνέδεσε το πολιτικό κόστος τόσο με τον λαϊκισμό, όσο και με τον συντηρητισμό.

Ως προς το μακεδονικό, τάχθηκε καθαρά υπέρ της λύσης, λέγοντας ότι είναι πάγια θέση του Ποταμιού. «Θα πρέπει να δώσουμε το χέρι μας στους γειτονές μας να γίνουν μέλη της ΕΕ και να καταστήσουμε τη Θεσσαλονίκη επιχειρηματική πρωτεύουσα στα Βαλκάνια» σημείωσε.

Χαρακτήρισε απαραίτητο πρώτο βήμα τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ» και προσέθεσε ότι «οι αντιδράσεις των εθνικιστών στα Σκόπια μαρτυρούν ότι ακολουθούμε τον σωστό δρόμο».

Επεισόδιο με τη Μάρκου...

Την ώρα που ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλούσε για το Σκοπιανό τασσόμενος υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η Κατερίνα Μάρκου, πρώην βουλευτής του Ποταμιού (νυν βουλευτής της ΝΔ), παρενέβη λέγοντάς του: «Ουστ! Αυτά να πας να τα πεις στη Θεσσαλονίκη!».

«Τα ψηλοτάκουνά σας δεν φθάνουν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, πάρτε τις γόβες σας και πηγαίνετε να ακούσετε τον κόσμο» αντέδρασε ο πρόεδρος του Ποταμιού, δείχνοντας και τη δυσφορία του για την προσχώρησή της στη ΝΔ. Έκανε και ένα προσωπικό ερώτημα στην πρώην βουλευτή του κόμματός του: «Δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ»; Να την χαίρεστε, είπε στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κυρία Μάρκου.

Με μια ανάρτησή της στο τουίτερ, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου υποστήριξε πως είπε στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι «ξεπουλάει την ιστορία της πατρίδας μας και είναι ο χρήσιμος ηλίθιος»...

br>Αναφερόμενος στα προαπαιτούμενα ο κ. Θεοδωράκης έκανε λόγο για νέο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση, αλλά με βαριές υποχρεώσεις για όλους. «Θα εισπράξετε ένα όχι για την οικονομική σας πολιτική, αλλά τις ερχόμενες ημέρες θα είμαστε παρόντες για να συζητήσουμε τα εθνικά» κατέληξε.

και ξεκαθάρισε πως δε θα θυσιάσει τις πεποιθήσεις του για να παραμείνει στη Βουλή

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
Μακάρι να μη σε ξαναδούμε στη Βουλή!
Η Φώφη να τονξεφορτωθεί και αυτόν και το 1% του ποταμιού του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 14 Ιουν 2018, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
under

zteo έγραψε: 14 Ιουν 2018, 15:13 http://prntscr.com/juw3g8
Για διαβαστε εδω η Ελλαδα θα κυρωσει την συμφωνια μετα τις συνταγματικες αλλαγες των Σκοπιων.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
zteo

under έγραψε: 14 Ιουν 2018, 15:15
zteo έγραψε: 14 Ιουν 2018, 15:13 http://prntscr.com/juw3g8
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.ΑΣ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.
Γιατι τι διαβασα λαθος?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”