Δεν είπαμε πορνοσταρ,ηθοποιός είπαμε. Το πορνοσταρ σε τέτοιες δευτεράτζες είναι,όσο ναι προσβολή προς τα μεγάλα ονόματα του είδους
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
-
Nero
Re: Μιχαλολιάκος: Κανένας δρόμος για τις Πρέσπες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Νταξ, δεν είναι και στόρμυ ντάνιελς, για τα ελ δεδομένα λαίμαι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Nero έγραψε: 14 Ιουν 2018, 13:50Δεν είπαμε πορνοσταρ,ηθοποιός είπαμε. Το πορνοσταρ σε τέτοιες δευτεράτζες είναι,όσο ναι προσβολή προς τα μεγάλα ονόματα του είδους
Και τραγουδιστρια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
το είχα βάλει και στο μουσείο. Ο πατριωτικός χώρος την έχει αγκαλιάσει με θέρη την κυρία και πρέπει να πω,είναι πανάξια εκπρόσωπός του

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Α, αυτή είναι; Δεν το είχα καταλάβει όταν το είδα. Ο μπάρμπας ποιός είναι πάλι;
Μα καλα δεν αναγνωριζεις τον Ζορο???????ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2018, 13:56 Α, αυτή είναι; Δεν το είχα καταλάβει όταν το είδα. Ο μπάρμπας ποιός είναι πάλι;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Nero
δε γνωρίζεις τον Πανίκα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2018, 13:56 Α, αυτή είναι; Δεν το είχα καταλάβει όταν το είδα. Ο μπάρμπας ποιός είναι πάλι;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μάλλον επειδή ψωνίζει κουστούμια από πανέρι και δείχνει εκατό χρονώ. Με το πουκαμισάκι και το καθρεφτέ γυαλί φαίνεται πιο ντούρος πουρογιεγιές
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τελικά στη μικρή ή στη μεγάλη πρέσπα είναι το ιβέντ; Και θα κατέβει και η έτσι; Δεν πρέπει να είναι μακρυά η γευγελή
Στο χέρι της τι γράφει;
Την αρχαία ελληνική φράση SIEG HEIL;
Την αρχαία ελληνική φράση SIEG HEIL;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καλύτερα για τους ανθέλληνες στο νησάκι μέσα στην μικρή Πρέσπα του Αγίου Αχιλλείου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2018, 14:01 Τελικά στη μικρή ή στη μεγάλη πρέσπα είναι το ιβέντ; Και θα κατέβει και η έτσι; Δεν πρέπει να είναι μακρυά η γευγελή
Εκεί είναι θαμένος ο Βούλγαρος τσάρος Σαμουήλ ο οποίος είχε καταλάβει όλη την Μακεδονία.

Re: Aϊνού: Οι Έλληνες που αποίκισαν την Ιαπωνία μετά την πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου
Mε την γκομενίτσα τι έγινε ;kalorifer έγραψε: 18 Ιουν 2018, 19:10Nandros έγραψε: 18 Ιουν 2018, 18:28Ε όχι και "παίρνετε" στο 2ο Πληθυντικού! Κακώς το γενικεύεις!kalorifer έγραψε: 18 Ιουν 2018, 17:27 Εδώ μέσα παίρνετε τα ναρκωτικά με τη σέσουλα. Κάθε μέρα και από ένα ασυνάρτητο τοπικ παραφιλολογιας.
Γράψε "κάποιος παίρνει" και θα είσαι σωστός!![]()
Και πρόσεξε μην σε αποκαλέσει και ανθέλληνα, όπως εμένα!
.
Έχεις δίκιο, είστε και μερικοί με μυαλό, δεν κάνει να γενικευω![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: TA SOS
αν δεν τον ξέρετε καλό είναι να τον μάθετε.aspergillus έγραψε: 04 Ιουν 2018, 15:26 Οι αλλαγές στο σωματικό βάρος ανδρών και γυναικών (αν υπάρχουν) οφείλονται σχεδόν αποκλειστικά στον τρόπο ζωής.
Δουλειά, πρόχειρο φαγητό και έλλειψη χρόνου για να ασκηθούν σωματικά λόγω υποχρεώσεων.
Δεν έχει σχέση με τον μεταβολισμό.
Τα υπόλοιπα, όπως ανέφερα και πιο πάνω, περί ακράτειας, πόνων της μέσης και αλωπεκίας λόγω των 30 ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και της σάτυρας.
υπάρχει κάτι στο σώμα μας που λέγεται θυρεοειδής αδένας, ευτυχώς ο δικός μου, μέχρι στιγμής, λειτουργεί καλά. σε κάποιους άλλους πάλι, όχι και τόσο, θέλει ρύθμιση, θέλει χάπια και υπεράνθρωπη προσπάθεια για να χαθούν κιλά ή να διατηρηθεί ένα φυσιολογικό βάρος. συγκεκριμένα, ο Χασιμότος είναι τόσο διαδεδομένος στην Ελλάδα που θα μπορούσε να θεωρείται και δεύτερη πατρίδα του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania