Κρίμα που δεν μπήκε και του Ελ Αραμπί που σταμάτησε στο δοκάρι.
Άντε να τελειώνουμε με το Europa την άλλη βδομάδα ώστε στα επόμενα με τον ΠΑΟΚ να είμαστε ξεκούραστοι, να χει ο τερματοφύλακας τους να βγάζει μπάλες από το τέρμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Πρετεντέρης έγραψε: 23 Φεβ 2020, 21:47
Η φάση με τον Λημνιό θα μπορούσε να ελεγχθεί στο βαρ. Ίσως είναι.
Για τον γιαννοπουλο σιγουρα ειναι αλλα δεν βλεπω ζεστο σημερα,ουτε που το εχει αναφερει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γουρλης ο Μακης ο Μαναβης
Παντως συμφωνα με τα στανταρ που εθεσε ο τρισμεγιστος Κολκας περι ποσα φαουλ θα γνουν και περι ποσες καρτες θα βγουν στο ΟΣΦΠ-ΑΡΗΣ το σημερινο ματς δεν ηταν απλα φιλικο ηταν αδελφικο
Μεγαλε στρατηγε αβαβα
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Namrail έγραψε: 23 Φεβ 2020, 21:41
Τώρα περιμένουμε total football για το αστείο της υπόθεσης. Φερέιρα και διαιτησία πιστεύω θα μονοπωλήσουν.
περιμένω να ακουσω Κάκο σαν τρελός!
Εντωμεταξυ δεν υπάρχει σοβαρό ριπλέι που να δείχνει αν η μπάλα πέρασε ολοκληρη τη γραμμη ή όχι. Οπότε ακόμα και ο καλύτερος και πιο ευσυνειδητος υπάλληλος που βεβαίως δουλεύει αμισθί, το μόνο που θα μπορούσε να πει είναι πως "κατά τη γνώμη μου η μπάλα μοιάζει να πέρασε τη γραμμή".
Εγώ όμως δεν είμαι λιποψυχος, πιστεύω βαθιά στον Τάσο τον Κάκο και περιμένω να δηλώσει κάτι σε στυλ "είναι εμφανές και προφανές ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή και κακώς δεν παρενέβη το βαρ".