Τι χρόνια τελείωσες;alamo έγραψε: 23 Φεβ 2020, 19:04 Είσαι σίγουρη; Λανς;Γιατί εμείς της λεοντείου λύκειο αρρένων (τρομάρα μας)τους πετάξαμε στη θάλασσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεα Σμύρνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεα Σμύρνη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Νεοσμυρνιωτες,οι καρπαζοεισπρακτορες του Λεκανοπεδιου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Dwarven Blacksmith
Είμαι γνησιος νεοσμυρνιωτης. Έχω σιχαθει το πώς εχει καταντήσει η περιοχή μου με όλους αυτούς τους μικροαστους που συρρέουν στο προαστιο μου. Σοβαρά, μην έρχεστε. Καλλιθέα μας κάνατε. Κατσετε στην Πετρούπολη, στο Γαλατσι, στη Φιλοθέη, στα Πατήσια, ή σε όποια αλλη μιζερομιζερη περιοχή προερχεστε.
Πάντα μαζεύαμε διάφορους απο τις γύρω περιοχές, κ ημουν οκ με αυτό. Μπραχαμιωτες, Καλλιθεωτες, Φαληριωτες, ειναι οκ. Έρχονταν παντα στην πλατεία να πιουν εναν καφε.
Τωρα η πλατεία έχει γινει μπουρδελο. Η πίσω πλευρα που αραζαμε εχει γεμισει τρεντι μαγαζακια κ τρεντουλες. Κ δεν ειναι καν ξενοι, ειναι κοσμος που δυστυχώς εχει μετακομισει στην περιοχή μας. Που δεν έχει ιδέα τι θα πει ΛΑΝΣ, θυρα 3, καλαμποκας. Που δεν ξερει πως λέγεται η πλατεία Περιμενη, ή αγνοεί κ την υπαρξη της. Που δεν ξερουν τι ειναι η λακκούβα. Μου πεζοδρομησανε οι ηλίθιοι την πλατεία. Την πλατεια. Που καθόμουν στο μπαλκονι του Ανο για καφε και χάζευα τους καγκουρες με τα αμαξια να παλευουν για μια θεση πάρκινγκ εξω απο την καφετερια. Οχι δεν την κανατε πιο όμορφη. Κανετε την περιοχή μου ενα μιζερο, μικροαστικό κ αδιαφορο προάστιο, χωρις χαρακτήρα, χωρις μνημη. Να πατε στα τσακιδια ολοι.
Και τωρα που ανέφερα το Ανο, εχει γινει μια μαλακια κ μισή, ναργιλεδαδικο, ή ό,τι σκατα λέγεται.
Πάντα μαζεύαμε διάφορους απο τις γύρω περιοχές, κ ημουν οκ με αυτό. Μπραχαμιωτες, Καλλιθεωτες, Φαληριωτες, ειναι οκ. Έρχονταν παντα στην πλατεία να πιουν εναν καφε.
Τωρα η πλατεία έχει γινει μπουρδελο. Η πίσω πλευρα που αραζαμε εχει γεμισει τρεντι μαγαζακια κ τρεντουλες. Κ δεν ειναι καν ξενοι, ειναι κοσμος που δυστυχώς εχει μετακομισει στην περιοχή μας. Που δεν έχει ιδέα τι θα πει ΛΑΝΣ, θυρα 3, καλαμποκας. Που δεν ξερει πως λέγεται η πλατεία Περιμενη, ή αγνοεί κ την υπαρξη της. Που δεν ξερουν τι ειναι η λακκούβα. Μου πεζοδρομησανε οι ηλίθιοι την πλατεία. Την πλατεια. Που καθόμουν στο μπαλκονι του Ανο για καφε και χάζευα τους καγκουρες με τα αμαξια να παλευουν για μια θεση πάρκινγκ εξω απο την καφετερια. Οχι δεν την κανατε πιο όμορφη. Κανετε την περιοχή μου ενα μιζερο, μικροαστικό κ αδιαφορο προάστιο, χωρις χαρακτήρα, χωρις μνημη. Να πατε στα τσακιδια ολοι.
Και τωρα που ανέφερα το Ανο, εχει γινει μια μαλακια κ μισή, ναργιλεδαδικο, ή ό,τι σκατα λέγεται.
-
alamo
Δεν πειράζει ρε φίλε, κανείς δεν φταίει για το που γεννήθηκε, κανείς δεν είναι τέλειος
- Obi Wan Iakobi
Eνταξει ηρεμησε εχει και playouts.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Όταν τηλεφωνείς στην αστυνομία και τους λες ότι εδώ και μήνες μερικοί κάφροι και καφρίτσες αναστατώνουν την γειτονιά με σκυλιά που τα βάζουν να γαβγίζουν και διάφορα άλλα και σου απαντούν αφού δεν το κάνουν σε ώρες κοινής ησυχίας όλα καλά, υπάρχει θέμα όχι μόνο στις γειτονιές μας αλλά σε ολόκληρη την χώρα.
Αυτά θα σας κάνουν οι νέοι συμπολίτες σας επίσης προκειμένου να σας διώξουν από τις εστίες σας. Αφού εγκατασταθούν ήσυχα ήσυχα στην αρχή. Μην πω χειρότερα.
Λέω "σας" γιατί δεν τάσσομαι υπέρ αυτών που συμβαίνουν στην χώρα. Είμαι Ελληνίδα και έχω περισσότερα κοινά με τον Γάλλο (γηγενή) και όχι τον μουσουλμάνο.
Αυτά θα σας κάνουν οι νέοι συμπολίτες σας επίσης προκειμένου να σας διώξουν από τις εστίες σας. Αφού εγκατασταθούν ήσυχα ήσυχα στην αρχή. Μην πω χειρότερα.
Λέω "σας" γιατί δεν τάσσομαι υπέρ αυτών που συμβαίνουν στην χώρα. Είμαι Ελληνίδα και έχω περισσότερα κοινά με τον Γάλλο (γηγενή) και όχι τον μουσουλμάνο.
Έχω να πιω καφέ στην πλατεία πάνω από 20 χρόνια και κάθε φορά που περνάω μου φαίνεται άλλος και άσχετος κόσμος.
Αυτό που μ' αρέσει και δεν αλλάζω είναι η ηρεμία των περιχώρων.
Το ποιοι συνωστίζονται ή όχι στην πλατεία και τα εμπορικά της σημεία, ουδόλως με απασχολεί.
Εγώ μένω κάπου εδώ. Η φωτο είναι από το google map.

Είναι λίγο δύσκολο να προσδιορισθεί η περιοχή.
Αυτό που μ' αρέσει και δεν αλλάζω είναι η ηρεμία των περιχώρων.
Το ποιοι συνωστίζονται ή όχι στην πλατεία και τα εμπορικά της σημεία, ουδόλως με απασχολεί.
Εγώ μένω κάπου εδώ. Η φωτο είναι από το google map.

Είναι λίγο δύσκολο να προσδιορισθεί η περιοχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- blackpaint
Ειχε παει κανεις σ ενα πρωτοχρονιατικο παρτυ (πριν δεκα και παραπανω χρονια), σ ενα τριορωφο νεοκλασσικο στην Πλαστηρα, που ειχε μαζεψει 2000 ατομα; Και μετα το ιδιο κτιριο κατεληφθη απο καλοτεχνιτες, που εκαναν εκθεση, περφορμανς και συναυλιες και στο τελος ενα τριημερο παρτυ, την παραμονη της κατεδαφισης;
-
stergiosbik
Σε οσους δεν αρεσει η Νεα Σμυρνη στην Αττικη,πολυ ευχαριστως να τους φιλοξενησουμε στην δικια μας Νεα Σμυρνη!
Oποιαδηποτε ομοιοτητα με τη Μορντορ μονο τυχαια δεν ειναι!
Oποιαδηποτε ομοιοτητα με τη Μορντορ μονο τυχαια δεν ειναι!
Προφανώς εννοείς την παλιά Ακροβάτισσα. Έχει κλείσει εδώ και καιρό, νομίζω το έχει πάρει ο δήμος.blackpaint έγραψε: 23 Φεβ 2020, 20:43 Ειχε παει κανεις σ ενα πρωτοχρονιατικο παρτυ (πριν δεκα και παραπανω χρονια), σ ενα τριορωφο νεοκλασσικο στην Πλαστηρα, που ειχε μαζεψει 2000 ατομα; Και μετα το ιδιο κτιριο κατεληφθη απο καλοτεχνιτες, που εκαναν εκθεση, περφορμανς και συναυλιες και στο τελος ενα τριημερο παρτυ, την παραμονη της κατεδαφισης;
Στο συγκεκριμένο πάρτυ δεν πήγα αλλά γενικώς πήγαινα συχνά.
Και υπάρχουν και κάποιοι μυστήριοι που δεν γουστάρουν το συνωστισμό στα κεντρικά.
Λες και τους πηγαίνουν με τουριστικό γκρούπ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Που είναι αυτή η Νέα Σμύρνη;
Σαν περιοχή η Νέα Σμύρνη είναι ωραία, αλλά τα περίχωρα όπως προείπαν. Η κεντρική πλατεία και η Ελευθερίου Βενιζέλου από όπου περνάει το τράμ είναι πολύ θορυβώδεις πια, σαν να έχει στηθεί μια βιτρίνα με πολλά μαγαζιά που μόνο ωραία δεν είναι, καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου. Επίσης καλύτερα να υπήρχε σταθμός μετρό και καθόλου τράμ. Το τραμ παρεμπιπτόντως δεν είναι βολικό για μεγάλη πόλη. Βολικό θα ήταν σε μια πόλη σαν τα Γιάννενα, Πάτρα κλπ. Αλλά τα περίχωρα με το πράσινο, τα μεγάλα πεζοδρόμια και τους ευρύχωρους δρόμους δεν είναι κακά. Καλή ρυμοτομία, σχεδιασμένη. Επίσης τα δέντρα, φροντισμένα κτίρια.
Σαν περιοχή η Νέα Σμύρνη είναι ωραία, αλλά τα περίχωρα όπως προείπαν. Η κεντρική πλατεία και η Ελευθερίου Βενιζέλου από όπου περνάει το τράμ είναι πολύ θορυβώδεις πια, σαν να έχει στηθεί μια βιτρίνα με πολλά μαγαζιά που μόνο ωραία δεν είναι, καλύτερα να μην υπήρχε καθόλου. Επίσης καλύτερα να υπήρχε σταθμός μετρό και καθόλου τράμ. Το τραμ παρεμπιπτόντως δεν είναι βολικό για μεγάλη πόλη. Βολικό θα ήταν σε μια πόλη σαν τα Γιάννενα, Πάτρα κλπ. Αλλά τα περίχωρα με το πράσινο, τα μεγάλα πεζοδρόμια και τους ευρύχωρους δρόμους δεν είναι κακά. Καλή ρυμοτομία, σχεδιασμένη. Επίσης τα δέντρα, φροντισμένα κτίρια.
- blackpaint
Οχι. Ηταν μια νεοκλασσικη μονοκατοικια που ειχε μετατραπει σε 3 οροφοδιαμερισματα. Στο πρωτοχρονιατικο, ηταν και οι τρεις οροφοι μεσα στο παρτυ. Ο ιδιοκτητης ειχε δωσει την συγκαταθεση του στην "καταληψη". Αυτη κρατησε ενα μηνα, το κτιριο κατεδαφιστηκε και στη θεση του χτιστηκε πολυκατοικια.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2020, 21:02Προφανώς εννοείς την παλιά Ακροβάτισσα. Έχει κλείσει εδώ και καιρό, νομίζω το έχει πάρει ο δήμος.blackpaint έγραψε: 23 Φεβ 2020, 20:43 Ειχε παει κανεις σ ενα πρωτοχρονιατικο παρτυ (πριν δεκα και παραπανω χρονια), σ ενα τριορωφο νεοκλασσικο στην Πλαστηρα, που ειχε μαζεψει 2000 ατομα; Και μετα το ιδιο κτιριο κατεληφθη απο καλοτεχνιτες, που εκαναν εκθεση, περφορμανς και συναυλιες και στο τελος ενα τριημερο παρτυ, την παραμονη της κατεδαφισης;
Στο συγκεκριμένο πάρτυ δεν πήγα αλλά γενικώς πήγαινα συχνά.
- Eθνικοκοινωνιστης
ελληνιολικος αστικισμος που διαμενουν βλαχαδερα σε τσιμεντωμενες φαβελες λεγεταιEKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Φεβ 2020, 17:03 Είμαι γνησιος νεοσμυρνιωτης. Έχω σιχαθει το πώς εχει καταντήσει η περιοχή μου με όλους αυτούς τους μικροαστους που συρρέουν στο προαστιο μου. Σοβαρά, μην έρχεστε. Καλλιθέα μας κάνατε. Κατσετε στην Πετρούπολη, στο Γαλατσι, στη Φιλοθέη, στα Πατήσια, ή σε όποια αλλη μιζερομιζερη περιοχή προερχεστε.
εδω εισαι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- blackpaint
τσιμεντοβλαχοιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2020, 21:35
ελληνιολικος αστικισμος που διαμενουν βλαχαδερα σε τσιμεντωμενες φαβελες λεγεται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost