Τυπε σήμερα εχω αρνάκι με πατάτες στο φουρνο, πράσινη σαλάτα, κρασί απο χουριο και ρυζόγαλο. Κοπιασε να μας πεις ιστορίες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
-
σαν αμαρτία
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Pics or didn't happen, δικέ μου.σαν αμαρτία έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:20Τυπε σήμερα εχω αρνάκι με πατάτες στο φουρνο, πράσινη σαλάτα, κρασί απο χουριο και ρυζόγαλο. Κοπιασε να μας πεις ιστορίες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
alamo
μου φέρανε στο μουτζωμένο τόπο, ξινόχοντρο τον έκανα αρπαγμένο, και στο τέλος εβαλα να χυλώσει λίγο ομαθιές ξενοφερμένες και αυτές. με ρεβυθαλευρο, ΘΕΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!
ημουν σιγουρη ότι ήταν ροξάκια και τα λιγουρευτικα κιολαςCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 09:31
Ρολακια με ζύμη πίτσας κ κιμά. Κ παρμεζάνα από πάνω. Πολύ νόστιμα! Είπα μήπως τα έκανα σχήμα καρδιάς αλλά μου πέρασε.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Είναι σμυρνέικα. Σε πιο σοφτ φάση, αν δεν θέλω να τα τηγανίσω, τα αλείφω με λίγο λάδι και τα ροδίζω στο φούρνο σε λαδόκολλα πριν τα βάλω στη σάλτσα. Της φωτο είναι τηγανάτα.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2020, 20:36 Έπαιξε σκόρδο, κύμινο και πέρασμα από τηγάνι ή είναι κεφτεδάκια με σαλτσα;
Τα κεφτεδάκια με σάλτσα σαφώς και παίζουν αλλά μόνον ως παραλλαγή των κανονικών μόνον αν έχουν περισσέψει, καθαρά για αλλαγή γεύσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
σαν αμαρτία
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:32Είναι σμυρνέικα. Σε πιο σοφτ φάση, αν δεν θέλω να τα τηγανίσω, τα αλείφω με λίγο λάδι και τα ροδίζω στο φούρνο σε λαδόκολλα πριν τα βάλω στη σάλτσα. Της φωτο είναι τηγανάτα.Ερμής έγραψε: 22 Φεβ 2020, 20:36 Έπαιξε σκόρδο, κύμινο και πέρασμα από τηγάνι ή είναι κεφτεδάκια με σαλτσα;
Τα κεφτεδάκια με σάλτσα σαφώς και παίζουν αλλά μόνον ως παραλλαγή των κανονικών μόνον αν έχουν περισσέψει, καθαρά για αλλαγή γεύσης.
+1 από mena
Ωραία κ τα ροξακια.
Έκανα παλιότερα.
Άρεσαν πολύ στη μητέρα μου. Είχα μια συνταγή με νηστίσιμα κ όταν έφτιαχνα της πήγαινα.
Δε το έτρωγε ολόκληρο μονομιάς κ τη θυμάμαι να λέει... "Είχα αφήσει ένα μισό εδώ... Θα το έφαγε ο πατέρας σου..." Κ έκοβε νέο μισό.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
[user] Μαυροβασίλης[/user] ένα τρασλεησιο οπότε μπορέσεις σε παρακαλώ.alamo έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:11 μου φέρανε στο μουτζωμένο τόπο, ξινόχοντρο τον έκανα αρπαγμένο, και στο τέλος εβαλα να χυλώσει λίγο ομαθιές ξενοφερμένες και αυτές. με ρεβυθαλευρο, ΘΕΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τον τραχανά μόνο κατάλαβα εγώ.Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2020, 17:23[user] Μαυροβασίλης[/user] ένα τρασλεησιο οπότε μπορέσεις σε παρακαλώ.alamo έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:11 μου φέρανε στο μουτζωμένο τόπο, ξινόχοντρο τον έκανα αρπαγμένο, και στο τέλος εβαλα να χυλώσει λίγο ομαθιές ξενοφερμένες και αυτές. με ρεβυθαλευρο, ΘΕΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Custom_F έγραψε: 23 Φεβ 2020, 17:30Τον τραχανά μόνο κατάλαβα εγώ.Gherschaagk έγραψε: 23 Φεβ 2020, 17:23[user] Μαυροβασίλης[/user] ένα τρασλεησιο οπότε μπορέσεις σε παρακαλώ.alamo έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:11 μου φέρανε στο μουτζωμένο τόπο, ξινόχοντρο τον έκανα αρπαγμένο, και στο τέλος εβαλα να χυλώσει λίγο ομαθιές ξενοφερμένες και αυτές. με ρεβυθαλευρο, ΘΕΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!
-
alamo
Ρεβύθια = ρεβύθια
Οματές ομαθιά κάτι σαν αλλαντικό αν θες
Χόντρος κάτι σαν σταρένιο παξιμάδι ζυμωμένο με γάλα. Ξινό αν είναι ξινό το γάλα, hint πρέπει να ταγγιζει και Λίγο . Έγινες σοφότερη τώρα;
Οματές ομαθιά κάτι σαν αλλαντικό αν θες
Χόντρος κάτι σαν σταρένιο παξιμάδι ζυμωμένο με γάλα. Ξινό αν είναι ξινό το γάλα, hint πρέπει να ταγγιζει και Λίγο . Έγινες σοφότερη τώρα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο μουτζωμένος τόπος ποιος είναι ρε μάστορα;
-
alamo
Αααα αυτός, λοιπόν είναι του κάστορα ο τόπος, μη παραγίνεις και σοφός,αν πετυχαίνω καν το φύλλο.
- Μαυροβασίλης
ο πρώτος ορισμός παραπέμπει στους αγίους τόπους, ο δεύτερος ψηλά στη λίμνη μα δεν καταλαβαίνω τις μούντζες, μαζί μπορεί να είναι το άλλο άκρο δίπλα στο ποτάμι (τα εξηγώ ωραία; )
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
πού είσαι μωρέ αξέχαστε, ήθελα να σε βάλω στους χρήστες που μαςalamo έγραψε: 23 Φεβ 2020, 15:11 μου φέρανε στο μουτζωμένο τόπο, ξινόχοντρο τον έκανα αρπαγμένο, και στο τέλος εβαλα να χυλώσει λίγο ομαθιές ξενοφερμένες και αυτές. με ρεβυθαλευρο, ΘΕΟΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ!
έχουν λείψει και δε θυμόμουν το ψευδώνυμό σου!
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 523 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-