!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PAOK TV
Re: PAOK TV
Είναι ώρα να βάλω και τα hd free live streaming .
Καλα κανεις φιλε.Εγω αν και δεν ειμαι παοκ εχω αγορασει 5 παιχνιδια.Ας βαλουμε ενα τελος στην πειρατειαNewModelArmy έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:29 Κανονικα επρεπε να κανω καταγγελια και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,να κινηθουν νομικα κατα του συγκεκριμενου χρηστη για διαφυγοντα κερδη αλλα ας μην το παμε στα ακρα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καντε οσες καταγγελιες μπορειτε με αποτελεσμα η πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΟΚ να μην δει το ματς
Αρκετα με τους τζαμπατζηδες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- NewModelArmy
Το μηνυμα με το παρανομο λινκ διαγραφηκε.Τα συγχαρητηρια μου στην ομαδα συντονισμου για την αμεση αντιδραση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:42 Καντε οσες καταγγελιες μπορειτε με αποτελεσμα η πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΟΚ να μην δει το ματς

- Obi Wan Iakobi
Δεν ξερω που μενεις αλλα προσεξε γιατι και στον πειραια καραδοκουν χιλιαδες παοκια.Μην εκδηλωνεσαι.Albrecht έγραψε: 23 Φεβ 2020, 12:30 Λολ. Ονειρεύονται χρήματα οι κακομοίρηδες. Εγώ θα το δω σε καφετέρια, σιγά μη δώσω φράγκα στον Ιβάν.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν κρασαρει το Paok Tv θα ανοιξω σαμπανια σημερα
Αρίστος for Tsirpas
- NewModelArmy
Πιο ακριβα πακετα πληρωνουν οι μαγαζατορες απο τους απλους χρηστες για το PAOK TV.Mια χαρα φραγκα στον Ιβαν θα δωσεις.Albrecht έγραψε: 23 Φεβ 2020, 12:30 Λολ. Ονειρεύονται χρήματα οι κακομοίρηδες. Εγώ θα το δω σε καφετέρια, σιγά μη δώσω φράγκα στον Ιβάν.
- Obi Wan Iakobi
Αριστερος απο τα lidl.Aμερικανακι ειναι.Arisvilla έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:35Καλά ρε φίλε σόρρυ εσύ είσαι και αριστερός δηλαδη? Και κάνεις καταγγελίες για να βοηθήσεις τον μεγιστάνα αρχικαπιτάλα πρόεδρο σου? Εχετε ξεφύγει πραγματικά.NewModelArmy έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:29 Κανονικα επρεπε να κανω καταγγελια και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,να κινηθουν νομικα κατα του συγκεκριμενου χρηστη για διαφυγοντα κερδη αλλα ας μην το παμε στα ακρα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δίνω με pm τώρα.NewModelArmy έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:49 Το μηνυμα με το παρανομο λινκ διαγραφηκε.Τα συγχαρητηρια μου στην ομαδα συντονισμου για την αμεση αντιδραση.
- Obi Wan Iakobi
Τα γυφτακια του βορρα που δεν εχουν να πληρωσουν που θα δουν τη παοκαρα?ντροπη δεν εχεις υπαλληλε του ποντιου που δεν ξερει ελληνικα?NewModelArmy έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:49 Το μηνυμα με το παρανομο λινκ διαγραφηκε.Τα συγχαρητηρια μου στην ομαδα συντονισμου για την αμεση αντιδραση.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Στειλε.Για τη βραβευση οχι τιποτε αλλο.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
EμπουκμαρκώθηNewModelArmy έγραψε: 23 Φεβ 2020, 13:49 Το μηνυμα με το παρανομο λινκ διαγραφηκε.Τα συγχαρητηρια μου στην ομαδα συντονισμου για την αμεση αντιδραση.
εχω στη δουλεια ντελιβερα φανατικο γαυρο απ'τη θυρα λ7,που πληρωνει κανονικα για να βλεπει παοκ-τβ.
Ειμαι σιγουρος οτι και συ θα πληρωσεις σημερα κι ας μη το λες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk