Κάν'το μόνος σου exhibit A: πώς να ξοδέψεις 10πλάσια λεφτά και να κάνεις μπουρδέλο την κουζίνα σου για κάτι που αγοράζεις για δεκάρες από οπουδήποτε.
.
Πόσες δεκάρες κάνει 1 κιλό προσάναμμα φίλτατε ;;;
.
Τούτος λέει φτιάχνει 300 προσανάμματα με 12 ευρώ. Θα το κάνω 336, που είναι πολλαπλάσιο του 48, γιατί είναι η μεγάλη συσκευασία προσαναμμάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Εγώ δίνω 0,70 λεπτά το πακέτο. 7 πακέτα των 48 είναι 336 προσανάμματα και κάνουν 4,9 ευρώ. Φυσικά στα 12 ευρώ δεν έχω υπολογίσει τον χρόνο που ξοδεύει και τον κόπο που καταβάλλει ο τύπος, το ηλεκτρικό ρεύμα και τον χρόνο και κόπο να καθαρίσει συν τα καθαριστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απορω που υπαρχουν ανθρωποι που ξοδευουν λεφτα για να αγορασουν προσαναμματα.
Πρεπει να εισαι τερμα ανιδεος για να μην μπορεις ν αναψεις φωτια και να χρειαζεσαι αγορασμενο προσαναμμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:44
Τρίβεις μεταξύ τους ξύλα;
Xαρτι δεν εχεις γυρω σου;
Ξυλα δεν μπορεις να κοψεις σε ψιλά κομματια;
Δεν πας ποτε σου σε μερος που εχει κωνοφορα;Βεβαια αυτο προΰποθετει να μπορεις να ξεχωρισεις και να βγαλεις δαδι απο δεντρο αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.
Τα 2 πρωτα ομως ειναι γελοια.
hellegennes έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:44Τρίβεις μεταξύ τους ξύλα;
Δεν πας ποτε σου σε μερος που εχει κωνοφορα;Βεβαια αυτο προΰποθετει να μπορεις να ξεχωρισεις και να βγαλεις δαδι απο δεντρο αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο.Τα 2 πρωτα ομως ειναι γελοια.
Είμαι τεμπέλης και δεν γουστάρω να κόβω ξύλα σε μικρά κομμάτια, που θα κάψω την επόμενη σεζόν για να ξεραθούν.
Γιατί να ψάχνω στα όρη και άγρια βουνά να κόψω μόνος μου δαδί για μια σεζόν, όταν ο ξυλάς που αγοράζω τα καύσιμα μου, μου κάνει δώρο 2 μεγάλες σακούλες συν 2 που αγοράζω με 20 ευρώ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Βρήκα την ευκαιρία να κάνω ένα στειτμεντ, μη νομίζεις ότι απευθύνθηκα σε σε σένα.
Σε νήμα που αφορά αγορά σημαίας και δεν τον ενδιαφέρει, μπήκε να μας δηλώσει την αναγούλα του γι αυτές! Στα @@ μας.
Επίσης μας δήλωσε την αδιαφορία του για μας. Πάλι στα @@ μας! :
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
hellegennes έγραψε: 23 Φεβ 2020, 11:44
Τρίβεις μεταξύ τους ξύλα;
Τέλειο προσάναμμα το χαρτί. Θα κάψω κάνα-δυο κιλά για να πάρει μπρος η φωτιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.