!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Έχετε ποτέ προπηλακιστεί ή υποστεί επίθεση;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

σαν αμαρτία έγραψε: 23 Φεβ 2020, 01:14
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36Τελικά, δεν ξέρω πως, έτυχε να παντρευτώ [...] Τις προάλλες είδα το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο έξω από γνωστό ξενοδοχείο της θεσσαλονίκης που πληρώνεις με την ώρα.
Τύπε, μην απελπίζεσαι, ορίστε μερικά ενδεχόμενα που πιθανόν πανω στην ταραχή να σου διεφυγαν:

1.την έπιασε λάστιχο, πάρκαρε καπου πρόχειρα, ήρθε η οδική, το άλλαξε, και την ωρα που βρέθηκες εκει, πήγε να κεράσει μια λεμονάδα τον μάστορα

2. Ητανε σε διατεταγμενη παρακολούθηση κάποιου φίλου φίλης της και την ωρα που έφτασες εσυ, έβγαζε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα - πειστηρια. Δεν ειναι να κατηγορείς χωρις αποδείξεις, μπλέκεις εσυ στο τελος και ο άπιστος την βγάζει λαδι.

3. Δεν μπορούσε να σου πάρει το ακριβό δώρο για γιορτή / γενεθλια και απαρηγορητη, πήγε να βγάλει ενα έξτρα μεροκάματο σαν καμαριέρα. Ιδιαίτερα πιθανό σενάριο, αν λιγο καιρο μετά σου εκανε ακριβό δωρο, ηταν ευτυχισμένη και στον κοσμο της, τραγουδούσε στο μπάνιο και δεν σε παντοφλιαζε για την ακαματοσυνη σου.

4.Εχει ανακαλύψει όσα γραφεις στο φορουμ. Ισως πέτυχε και κείνο το ποστ στις κριτικές ουίσκι. Που δοκίμασες το καλυτερο στο σπιτι μιας χηρας. Που είχες παει για παρηγοριά. Και το ήπιες ολο σε κάνα διωρο. Ο συσενσον σιγουρα θυμάται το ποστ. Ε λογικό, μετα να θελει να σε πικαρει, αν δει οτι την παρακολουθείς, να παει να κανει μια και καλα σταση στο ξενοδοχείο ημιδιαμουνης.

(συνεχίζεται)
Το τέσσαρα,το τέσσαρα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
σαν αμαρτία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σαν αμαρτία »

Καλο βραδυ αγαπητέ
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Φεβ 2020, 22:38Δε μ' αρεσουν τα γυμναστηρια. Θα επιστρεψω εκει που ανηκω. Στη μοναξια του βουνου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λεγεών έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:35 Σας έχουν ποτέ κάνει λεκτικό, ψυχολογικό ή σωματικό "bullying", όπως έχει επικρατήσει να το λέμε πλέον;

Μπορεί να ήταν στο σχολείο, στη δουλειά, στις σπουδές, στον στρατό, οπουδήποτε. Πως το αντιμετωπίσατε;
«Τραμπουκισμός» λέγεται στα ελληνικά* και το ρήμα «τραμπουκίζω». Ο προπηλακισμός αφορά γεγονός όχι συμπεριφορά. Στο δημοτικό με πείραζαν, επειδή ήμουν μικροκαμωμένος και συνεσταλμένος, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν τόσο συστηματικό και ακραίο ώστε να το χαρακτηρίσω τραμπουκισμό ή εκφοβισμό. Γενικά δεν μ' αρέσει που τραβάμε τις έννοιες απ' τα αφτιά, πλέον και έχουμε μόνο ακραίους ορισμούς για ό,τι μας συμβαίνει στην ζωή, λες και γίναμε και οι ίδιοι υπολογιστικές μηχανές και λειτουργούμε στην λογική του 0 και 1· ή είναι ή δεν είναι.

* η λέξη φυσικά προέρχεται από τον τραμπούκο, που είναι δάνειο από τα ισπανικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

σαν αμαρτία έγραψε: 23 Φεβ 2020, 01:24 Καλο βραδυ αγαπητέ
:wave:
Αν και θέλω λίιγο ακόμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:34 Μικρή επειδή ήμουν πιο γεμάτη και αναπτυγμένη από τα παιδάκια τα υπόλοιπα ήταν ένα μικροκαμωμένο που με κορόιδευε και ήθελε να με χουφτώσει. Μια μέρα το έπιασα από τον λαιμό και το κόλλησα στον τοίχο και κάτι του είχα πει για τη δική του σωματική διάπλαση.
Δεν σκέφτηκες μήπως τού βίασες την παιδική του ψυχούλα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Έχω και εγώ υποστεί επίθεση για τα πολιτικά μου πιστεύω, μια φορά.Σε μια ταβέρνα σε πολιτική κουβέντα με φίλους εκθείαζα την κυβέρνηση Σημίτη ώσπου ένας αγενής μεσήλιξ με προπηλάκισε από το δίπλα τραπέζι.Του απάντησα σε ανάλογο τόνο στέλνωντας τον στον διάολο.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μικρός έκανα συχνά μετακομίσεις και άλλαζα σχολεία, οπότε ήταν αναμενόμενο να τρώω ξύλο και να με κοροϊδεύουν σαν νεοφερτος που ήμουν. Σε κάποια φάση, κάπου στα 10, άρχισα να ανταποδίδω, γιατί στο σχολείο που τελείωσα το δημοτικό, οι ξυλοδαρμοι σε κάθε διάλειμμα ήταν καθημερινοτητα, και αναγκάστηκα να αμυνθω. Αφού ανακάλυψα πως είχα μερικα κλάσματα του δευτερολέπτου γρηγορότερα αντανακλαστικά από τους συμμαθητές μου, άρχισα να τα βάζω και με μεγαλύτερους και με τους πιο νταήδες. Ένας νέος κόσμος με ματωμενες μύτες και σφιγμένα κεφάλια από τα κεφαλοκλειδωματα άρχισε να ανοίγεται μπροστά μου. Η μόνη φορά που κωλωσα και το έβαλα στα πόδια, ήταν όταν τσακώθηκα με ένα τσιγγανακι, που έβγαλε έναν τεράστιο σουγιά από την τσέπη.
Στο γυμνάσιο πήγα και πάλι σε άλλη περιοχή και πλακωθηκα στο ξύλο με τους νταήδες της τάξης, ώσπου με άφησαν στην ησυχία μου. Ο τελευταίος μου σχολικός καυγάς ήταν στο λύκειο όπου πλάκωσα στο ξύλο έναν διμετρο μετεξεταστεο, αλλά τότε είχα αρχίσει να κάνω γυμναστική. Μετά ακολούθησαν καυγάδες σε ντισκοτέκ και μια φορά σε κάτι μπουζούκια. Α, και μια φορά βρέθηκα μαζί με παοκτσηδες και έκανα αναγκάστηκα το αμπαλαε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Alien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:32
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:27

Μου έκανε εντύπωση γιατί σε έκανα πολύ μικρότερο. Πρέπει να δικαιολογηθώ γι' αυτό;
Μη μου πεις ότι όσα γράφω κατά καιρούς φαίνονται ανώριμα (αλλιώς πώς με έκανες μικρότερο; Δεν με έχεις δει από κοντά). Γιατί κι εγώ θα σου πω ότι εναντίον της επικράτησης της ανωριμότητας τάσσομαι.

Εμένα να δεις πόσο ανώριμα μου φαίνονται κάποια πράγματα που τείνουν να καθιερωθούν στη κουλτούρα και στη σκέψη.

Στο περιστατικό που ανέφερα, ο συνεργάτης ήταν 50 χρονών και συμπεριφερόταν σαν 15. Δυο φορές παντρεμένος, με ένα παιδί από κάθε γάμο.
Από τον τρόπο που γράφει κανείς, μπορείς να έχεις μια γενική εκτίμηση της ηλικίας του, αν και σαφώς μπορεί να είναι λανθασμένη.

Στην δουλειά σου δεν το αντιμετώπισες σωστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36 Αλλά με αυτή την ελληνική υπερπαπαριά/αντικίνητρο στην αριστεία που λέγεται απουσιολόγιο έγινα στόχος από τους κοπανατζήδες.
Στοιχηματίζω το κασκέτο μου ότι δεν είναι επινόηση του ελληνικού συστήματος αλλά αντιγραφή από κάποιο άλλο (Γερμανία; Γαλλία;).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

perseus έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:56 ;12217 ;12217 Τι μετραει και ο στρατός? Τοτε
Αν μετράει ο στρατός, έχω τραμπουκίσει άτομο και αρκετά σκληροπυρηνικά μάλιστα, με πολύ πούστικα μέσα. Όμως το άξιζε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Λεγεών έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:35 Σας έχουν ποτέ κάνει λεκτικό, ψυχολογικό ή σωματικό "bullying", όπως έχει επικρατήσει να το λέμε πλέον;

Μπορεί να ήταν στο σχολείο, στη δουλειά, στις σπουδές, στον στρατό, οπουδήποτε. Πως το αντιμετωπίσατε;
Η αντιμετώπιση ποικίλει από μη αντίδραση έως βρωμόξυλο με επακόλουθο βάψιμο του ελέγχου μου(στην διαγωγή) στα χρώματα του ΚΚΕ. Για την περίπτωση της μη αντίδρασης να αναφέρω ότι σχετικά πρόσφατα έμαθα ότι ο δράστης κατέληξε ναρκομανής.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

hellegennes έγραψε: 23 Φεβ 2020, 02:19
perseus έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:56 ;12217 ;12217 Τι μετραει και ο στρατός? Τοτε
Αν μετράει ο στρατός, έχω τραμπουκίσει άτομο και αρκετά σκληροπυρηνικά μάλιστα, με πολύ πούστικα μέσα. Όμως το άξιζε.
εδω να πεις την γνωμη σου
viewtopic.php?f=13&t=19140
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 23 Φεβ 2020, 01:51
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:34 Μικρή επειδή ήμουν πιο γεμάτη και αναπτυγμένη από τα παιδάκια τα υπόλοιπα ήταν ένα μικροκαμωμένο που με κορόιδευε και ήθελε να με χουφτώσει. Μια μέρα το έπιασα από τον λαιμό και το κόλλησα στον τοίχο και κάτι του είχα πει για τη δική του σωματική διάπλαση.
Δεν σκέφτηκες μήπως τού βίασες την παιδική του ψυχούλα;
Nope.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

hellegennes έγραψε: 23 Φεβ 2020, 02:02
Alien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:32
Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:27

Μου έκανε εντύπωση γιατί σε έκανα πολύ μικρότερο. Πρέπει να δικαιολογηθώ γι' αυτό;
Μη μου πεις ότι όσα γράφω κατά καιρούς φαίνονται ανώριμα (αλλιώς πώς με έκανες μικρότερο; Δεν με έχεις δει από κοντά). Γιατί κι εγώ θα σου πω ότι εναντίον της επικράτησης της ανωριμότητας τάσσομαι.

Εμένα να δεις πόσο ανώριμα μου φαίνονται κάποια πράγματα που τείνουν να καθιερωθούν στη κουλτούρα και στη σκέψη.

Στο περιστατικό που ανέφερα, ο συνεργάτης ήταν 50 χρονών και συμπεριφερόταν σαν 15. Δυο φορές παντρεμένος, με ένα παιδί από κάθε γάμο.
Από τον τρόπο που γράφει κανείς, μπορείς να έχεις μια γενική εκτίμηση της ηλικίας του, αν και σαφώς μπορεί να είναι λανθασμένη.

Στην δουλειά σου δεν το αντιμετώπισες σωστά.
Κοίτα, άμα τον πλάκωνα στις φάπες, αυτό ήταν το μόνο εύκολο. Θα είχα όμως σοβαρό πρόβλημα στο να με ξαναπροσλάβουν την ερχόμενη άνοιξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:34 Μικρή επειδή ήμουν πιο γεμάτη και αναπτυγμένη από τα παιδάκια τα υπόλοιπα ήταν ένα μικροκαμωμένο που με κορόιδευε και ήθελε να με χουφτώσει.
πολλοί μικρόσωμοι άνδρες έχουν πρότίμηση στις πιο μπαμπάτσικες γυναίκες

μάλλον δεν είχε βρει τον κατάλληλο τρόπο να σου δείξει το ενδιαφέρον του

στο Γυμνάσιο ένας μικρόσωμος τυπάκος με μαλλί αφάνα και σκούρο δέρμα,
παράξενη ομιλία και γενικότερα συνιστούσε το πακέτο μιας παράξενης ύπαρξης,
έδειχνε επίσης με λάθος τρόπο ότι με γουστάρει, σε σημείο να του λένε οι
καθηγητές "ρε Μήτσο, άσε τη Μαρία, σε περνάει δυο κεφάλια, δε ταιριάζετε"
και γελούσε όλη η τάξη, αλλά αυτός εκεί

με ενοχλούσε τόσο πολύ από ένα σημείο και μετά, που για να τον αντιμετωπίσω
είχα αρχίσει το δούλεμα στα ραβασάκια που μου έστελνε, με σκοπό να τον κάνω
να με μισήσει

έκοψα το δούλεμα, χρόνια μετά, όταν τον είχα πιάσει να κλαίει σε κάποιο διάλειμμα
όχι μόνο εξαιτίας μου, αλλά κι επειδή τον δούλευαν όλοι πια

αυτή η ιστορία όμως είχε αφυπνίσει όλες μου τις εφηβικές τύψεις
που διήρκησαν αρκετά χρόνια

μετά από πολύ πολύ καιρό, ήμουν φοιτήτρια κι είχα κατέβει στους δικούς μου

βγαίνω με μια φιλενάδα μου σ ένα μπαρ της περιοχής, και μας έρχονται
δύο ποτά κερασμένα από εκείνον, ο οποίος μας έκανε το σχετικό νεύμα
από το τραπέζι του

είχα θεωρήσει ότι επρόκειτο για εκδίκηση, ότι ήθελε να μου δημιουργήσει
κι άλλες ενοχές, μα όταν ήρθε να μας μιλήσει και είδα τα μάτια του από κοντά,
είδα μόνο νοσταλγία κι ενδιαφέρον
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση