Είπα κι εγώ, πως δεν έχει φτάσει εδώ η παραπληροφορηση.Orion22 έγραψε: 14 Ιουν 2018, 10:34 Article 13 of the copyright directive.
Insert coin to meme.
EUSSR at its best![]()
![]()
Η ντιρεκτιβα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, θα μπει meme amendment.
Είπα κι εγώ, πως δεν έχει φτάσει εδώ η παραπληροφορηση.Orion22 έγραψε: 14 Ιουν 2018, 10:34 Article 13 of the copyright directive.
Insert coin to meme.
EUSSR at its best![]()
![]()
Μισό λεπτό! Εννοείς ότι θα γίνει συζήτηση ακολουθούμενη από διαπραγμάτευση όπου όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη θα καταθέσουν αντικειμενικά στοιχεία και τις απόψεις των, ούτως ώστε να παρθεί η βέλτιστη απόφαση η οποία θα διασφαλίζει με ορθολογικό τρόπο τα συμφέροντα της κοινωνίας των πολιτών των κρατών-μελών αλλά, ταυτόχρονα, το μέλλον της Ένωσης; Και όλα αυτά εν μέσω κραυγών, υστεριων, κλαυθμών, οδυρμών και οιμωγών εθνολαϊκιστών, εγκάθετων πουτινόπληκτων και λοιπών κοινωνικών περιτριμμάτων;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2018, 10:55Είπα κι εγώ, πως δεν έχει φτάσει εδώ η παραπληροφορηση.Orion22 έγραψε: 14 Ιουν 2018, 10:34 Article 13 of the copyright directive.
Insert coin to meme.
EUSSR at its best![]()
![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ Βίρνα!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2018, 11:17Μισό λεπτό! Εννοείς ότι θα γίνει συζήτηση ακολουθούμενη από διαπραγμάτευση όπου όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη θα καταθέσουν αντικειμενικά στοιχεία και τις απόψεις των, ούτως ώστε να παρθεί η βέλτιστη απόφαση η οποία θα διασφαλίζει με ορθολογικό τρόπο τα συμφέροντα της κοινωνίας των πολιτών των κρατών-μελών αλλά, ταυτόχρονα, το μέλλον της Ένωσης; Και όλα αυτά εν μέσω κραυγών, υστεριων, κλαυθμών, οδυρμών και οιμωγών εθνολαϊκιστών, εγκάθετων πουτινόπληκτων και λοιπών κοινωνικών περιτριμμάτων;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2018, 10:55Είπα κι εγώ, πως δεν έχει φτάσει εδώ η παραπληροφορηση.Orion22 έγραψε: 14 Ιουν 2018, 10:34 Article 13 of the copyright directive.
Insert coin to meme.
EUSSR at its best![]()
![]()

https://www.reuters.com/article/us-usa- ... SKBN1JA2KCJuncker, who attended a meeting of leaders of the Group of Seven major powers in Canada last week, spoke about his encounter with Trump in a speech to Bavaria’s regional assembly in Munich on Thursday.
“Trump told me last week: ‘Jean-Claude - you are a brutal killer’,” Juncker said. “It is the first time Luxembourg has become such a danger to the United States. I think he meant it as a compliment, but I am not sure.”
Keep calm & θα μπει ammendment αφουOrion22 έγραψε: 14 Ιουν 2018, 12:11 Παραπληροφορηση φεηκ νιουζ μια απλη οδηγια προς συζητηση ειναι
**Για την εικονα αυτη εχει πληρωθει φορος
ας περ 227θ αμεντμεντ της eussrοδηγιας.