!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Αισθάνομαι το κεφάλι μου βαρύ. Είμαι ζαβλακωμένος. Το μυαλό μου είναι θολό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Alien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:00 Αισθάνομαι το κεφάλι μου βαρύ. Είμαι ζαβλακωμένος. Το μυαλό μου είναι θολό.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Επειδή την Τσικνοπέμπτη ήμουνα με τα παιδιά από τη δουλειά(τη 2η)και ψηναμε και πίναμε κτλ και ανέβασα ένα στόρι και το είδε. Που αυτός σχεδόν ποτέ δεν τα κοιτάει, αυτό το κοίταξε και πιάστηκε από αυτό και ήθελε να έρθει και του ειπα όχι. Ε και μετά ξεκίνησε τα δικά του. Βέβαια εκεί πήρα και λίγο το αίμα μου πίσω για τις 14. Γιατί μου έλεγε θέλω να έρθω να σε δω και του ειπα" στη ζωή δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις, σήμερα ειναι μια από αυτές τις μέρες" αλλά πιο πολύ πειραχτικά το είπα αλλάCustom_F έγραψε: 22 Φεβ 2020, 15:59Κ γιατί μαλωσατε αυτή τη φορά;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 15:54Καθόλου απίθανο. Το πιο πιθανό είναι. Έχουν δει τα ματάκια μου εμένα ουυυυυ. Σου κάνει μια σκηνή δήθεν ζήλιας, απομακρύνεται και καλά παρεξηγημένος, νιώθεις εσύ ασχημα, κάνει αυτός την δουλειά του ανενόχλητος και επανέρχεται και εσύ η χαζή χαίρεσαι που ηρέμησε και επανήλθε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
όχι, συνειρμός ήταν, εσύ ξέρεις τί σου συμβαίνει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Γιατι να μην έρθει;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:09Επειδή την Τσικνοπέμπτη ήμουνα με τα παιδιά από τη δουλειά(τη 2η)και ψηναμε και πίναμε κτλ και ανέβασα ένα στόρι και το είδε. Που αυτός σχεδόν ποτέ δεν τα κοιτάει, αυτό το κοίταξε και πιάστηκε από αυτό και ήθελε να έρθει και του ειπα όχι. Ε και μετά ξεκίνησε τα δικά του. Βέβαια εκεί πήρα και λίγο το αίμα μου πίσω για τις 14. Γιατί μου έλεγε θέλω να έρθω να σε δω και του ειπα" στη ζωή δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις, σήμερα ειναι μια από αυτές τις μέρες" αλλά πιο πολύ πειραχτικά το είπα αλλάCustom_F έγραψε: 22 Φεβ 2020, 15:59Κ γιατί μαλωσατε αυτή τη φορά;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 15:54
Καθόλου απίθανο. Το πιο πιθανό είναι. Έχουν δει τα ματάκια μου εμένα ουυυυυ. Σου κάνει μια σκηνή δήθεν ζήλιας, απομακρύνεται και καλά παρεξηγημένος, νιώθεις εσύ ασχημα, κάνει αυτός την δουλειά του ανενόχλητος και επανέρχεται και εσύ η χαζή χαίρεσαι που ηρέμησε και επανήλθε.![]()
Αρχισε από τότε που άρχισα να νερώνω το υγρό στο τσιγάρο που ατμίζω και να ρίχνω τη νικοτίνη.
Τι να κάνουμε όμως, πρέπει να ελαττωθεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί ειμασταν τα παιδιά από τη δουλειά. Πως θα ερχόταν ξεκάρφωτος; και θα ήταν ξένος εκεί και οι άλλοι είχαν πιει. Κι αυτός σε φίλους του ήταν και είχε πιει. Εγώ δεν του είπα να πάω.Custom_F έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:11Γιατι να μην έρθει;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:09Επειδή την Τσικνοπέμπτη ήμουνα με τα παιδιά από τη δουλειά(τη 2η)και ψηναμε και πίναμε κτλ και ανέβασα ένα στόρι και το είδε. Που αυτός σχεδόν ποτέ δεν τα κοιτάει, αυτό το κοίταξε και πιάστηκε από αυτό και ήθελε να έρθει και του ειπα όχι. Ε και μετά ξεκίνησε τα δικά του. Βέβαια εκεί πήρα και λίγο το αίμα μου πίσω για τις 14. Γιατί μου έλεγε θέλω να έρθω να σε δω και του ειπα" στη ζωή δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις, σήμερα ειναι μια από αυτές τις μέρες" αλλά πιο πολύ πειραχτικά το είπα αλλά![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κοψτο.Alien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:14Αρχισε από τότε που άρχισα να νερώνω το υγρό στο τσιγάρο που ατμίζω και να ρίχνω τη νικοτίνη.
Τι να κάνουμε όμως, πρέπει να ελαττωθεί.
Παρτο απόφαση κ απλώς κοψτο.
Αν έτσι είμαι με την ελάττωση, τότε με το κόψιμο εντελώς, θα μου έρθει λιποθυμία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δε σε καταλαβαίνω...Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:16Γιατί ειμασταν τα παιδιά από τη δουλειά. Πως θα ερχόταν ξεκάρφωτος; και θα ήταν ξένος εκεί και οι άλλοι είχαν πιει. Κι αυτός σε φίλους του ήταν και είχε πιει. Εγώ δεν του είπα να πάω.Custom_F έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:11Γιατι να μην έρθει;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:09
Επειδή την Τσικνοπέμπτη ήμουνα με τα παιδιά από τη δουλειά(τη 2η)και ψηναμε και πίναμε κτλ και ανέβασα ένα στόρι και το είδε. Που αυτός σχεδόν ποτέ δεν τα κοιτάει, αυτό το κοίταξε και πιάστηκε από αυτό και ήθελε να έρθει και του ειπα όχι. Ε και μετά ξεκίνησε τα δικά του. Βέβαια εκεί πήρα και λίγο το αίμα μου πίσω για τις 14. Γιατί μου έλεγε θέλω να έρθω να σε δω και του ειπα" στη ζωή δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις, σήμερα ειναι μια από αυτές τις μέρες" αλλά πιο πολύ πειραχτικά το είπα αλλά![]()
Ηταν κάνας άλλος στην παρέα μήπως που σαρεσει;
Αν όμως είναι τόση η εξάρτηση, είναι τραγικό.Alien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:18Αν έτσι είμαι με την ελάττωση, τότε με το κόψιμο εντελώς, θα μου έρθει λιποθυμία.
Τίποτα δε θα πάθεις.
Πάρε λίγες μέρες άδεια αν δουλεύεις κ κοψτο.
Εγω έτσι το έκοψα.
Το ατμισμα ήταν χειρότερο γιατι το χρησιμοποιούσα κ μες το σπίτι. Με το ατμιστηρι αγκαλιά ήμουν...
Custom_F έγραψε: 22 Φεβ 2020, 16:21Αν όμως είναι τόση η εξάρτηση, είναι τραγικό.
Τίποτα δε θα πάθεις.
Πάρε λίγες μέρες άδεια αν δουλεύεις κ κοψτο.
Εγω έτσι το έκοψα.
Το ατμισμα ήταν χειρότερο γιατι το χρησιμοποιούσα κ μες το σπίτι. Με το ατμιστηρι αγκαλιά ήμουν...
εγω και όταν καπνιζα, καπνιζα και μεσα στο σπιτι. 3 πακετα τη μερα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
φίλε σοβαρά βάζεις νερό;