Με το αυτοκίνητο κτλ πάντα κύριοι, γενικά με μπάτσους, στρατιωτικούς αν τους μιλήσεις όμορφα και αντρίκια δεν υπάρχει θέμα.Namrail έγραψε: 22 Φεβ 2020, 12:15Εμένα δεν με έχει πειράξει μπάτσος ποτέ. Είναι το σουλουπι μου μάλλον, εμπνεει σιγουρια.τεν τεν έγραψε: 22 Φεβ 2020, 12:00Άμα βάλουμε σκηνικά με μπάτσους θα γράφουμε μέχρι αύριοthe comet the course the tail έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:55 δεν έχω κάνει, ούτε υποστεί μπούλινγκ. έχω τσακωθεί και έχω πλακωθεί στο ξύλο. την τελευταία φορά ήταν με μπάτσους και πήγα αυτόφωρο.
Τις περισσότερες φορές που πήγαινα γήπεδο (χωρίς δημοσιογραφική διαπίστευση) δεν με έψαχναν καν ενώ όσες φορές μπλέχτηκα σε καταστάσεις με αμάξι ή μηχανάκι (σε ελέγχους κλπ) οι μπάτσοι ήταν ευγενικοί μαζί μου.
Μια φορά δεν είχα καν το δίπλωμα μαζί μου και δεν πεταρισε ούτε το βλέφαρο του μπατσίου ότι αυτό που είπα μπορεί να ήταν δικαιολογία.
Κάποια φορά ειχα τσακωθεί στην Πάτρα με μια γκόμενα και τσατισμενος πήγα και πήρα ενα μπουκάλι βοτκα και άρχισα να το πίνω στο.αμαξι, που είχα παρκάρει κοντά στη μάντρα όπου η αστυνομία πάρκαρε τα οχήματα της! (Οι πατρινοί ξέρουν).
Τόσο θράσος. Προφανώς κάποιος ειδοποίησε ότι ένας μαλακας έχει παρκάρει εξω από τη μάντρα και συμπεριφέρεται ύποπτα.
Μετά από λίγο μου έσκασε η ασφαλεια, δύο τρία άτομα με φακούς. Μόλις τσεκαραν τη φάτσα μου και το πάσο που έδειχνε ότι είμαι φοιτητής στο Πολυτεχνείο, το.μονο που με ρώτησαν είναι αν είμαι καλά. Τίποτα άλλο (ενώ εμφανώς εζεχνα αλκοόλ). Τελικά πιάσαμε τη συζήτηση για το πόσο πουτανες είναι οι γυναίκες.
Αλλά στα γήπεδα το ξύλο της αρκούδας, φυσικά 11/10 φορές τα ήθελε ο κωλος μας