Eιχα ξεκινήσει κουνκ φου αλλά στην πορεία βαρέθηκα και σταματησα. Συνέχισα τις πρόβες στον καθρέφτη
Απο το γυμνάσιο και μετά που τους κοίταγα όλους έτσι, δεν μίλαγε κανένας. Το κρατάω μέχρι σήμερα
Δεν μου είναι ξένες ούτε οι δικές σου τραυματικές εμπειρίες. Κι εγώ δεν τολμούσα να πλησιάσω όμορφη γυναίκα. Τελικά, δεν ξέρω πως, έτυχε να παντρευτώ μουνάρα γυναίκα που αρχικά μου έκανε τρελά πράγματα στο κρεβάτι. Μετά τα παιδιά όμως κάτι έπαθε. Τώρα όταν την προτρέπω διακριτικά και όταν υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα, να με πεοθηλάσει, γυρνάει θυμωμένα και μου λέει: Με το στόμα που φιλάω τα παιδιά μου περιμένεις να ακουμπήσω αυτό; Άντε τράβα από δω άχρηστε τεμπέλη που σε συντηρώ τόσα χρόνια. Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι οι καλλιτέχνες θέλουν κάποιο χρόνο μέχρι να βγάλουν κανονικά λεφτά.Daje έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:27Ελα ρε φιλε. Πακετο!Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:24 Έχω υποστεί τρομερό μπούλινγκ μικρός από όλους. Από τους γονείς μου, ο πατέρας μου μου έλεγε ότι δεν θα καταφέρω τίποτα στη ζωή μου, από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι μάλλον κάνανε λάθος στο νοσοκομείο και της έδωσαν λάθος παιδί. Δεν αστειευόταν. Από τον αδελφό μου που με έδερνε κι αργότερα με ξυπνούσε άγρια μεσάνυχτα όταν κουβαλούσε τους φίλους του στο δωμάτιό μου για να δούνε τσόντες και να καπνίσουν. Από την αδελφή μου που για κάποιο λόγο θεωρεί αστείο να μου στέλνει χρησιμοποιημένες σερβιέτες στα γενέθλιά μου. Από τα μεγαλύτερα παιδιά στο σχολείο που έπαιρναν σειρά για να με δείρουν. Από τη δασκάλα του πιάνου που έσπασε έναν ξύλινο χάρακα επάνω στο χέρι μου. Στο στρατό από αξιωματικούς. Χαρακτηριστικά θυμάμαι που ο διοικητής μου είχε αναθέσει να φτιάξω τους μεντεσέδες από τη ντουλάπα του αλλά δεν είχα βίδες και χρησιμοποίησα μπετονόκαρφα. Έφαγα 20ήμερη φυλακή. Ένας άλλος αξιωματικός με ρώτησε γιατί έβαλα τη στολή μου ενώ είχε πει να βγούμε όλοι με τα αθλητικά και του είπα "η δύναμη της συνήθειας κυρυπολοχαγέ" και δεν του άρεσε αφού έβαλε όλο το λόχο να τρέχει γύρω από το γήπεδο με το όπλο στην ανάταση.
Από τον νονό μου που με κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα ταξίδι που κάναμε στη Γερμανία και μετά για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό μου αγόρασε αθλητικά παπούτσια πολύ μικρότερα από το νούμερό μου.
Αργότερα, παντρεύτηκα μια αφέντρα που με κακοποιεί συστηματικά λεκτικά και σωματικά. Από τα παιδιά μου που με φωνάζουν μπαμπουίνο και όταν ζητώ εξηγήσεις μου λένε ότι είναι χαιδευτικό που βγαίνει από το μπαμπάς.
Γενικά είμαι ήσυχος άνθρωπος και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Η γυναίκα μου πρότεινε να δω ψυχολόγο για το πρόβλημά μου και είπε ότι τα έξοδα θα τα καλύψει ο πεθερός μου αλλά την τελευταία φορά που πήγα στον ψυχολόγο ανακάλυψα ότι δεν έχει πληρώσει τίποτα και μου ζήτησε χρήματα μετρητά που δεν είχα με αποτέλεσμα να πάψει τις συνεδρίες και να προχωρήσει σε μήνυση.
Αυτο ειναι χειροτερο απο το δικο μου!
Κουραγιο. Κρατα γερα!
Ναι, στο δημοτικό, από παιδιά άλλου τμήματος. Το κατάλαβαν οι δάσκαλοι όταν κατούρησα στο καλαθάκι των σκουπιδιών της τάξης στο διάλειμμα επειδή φοβόμουν να πάω στην τουαλέτα. Εκεί υπήρξε μια κινητοποίηση και έγιναν καλύτερα τα πράγματα.Λεγεών έγραψε: 22 Φεβ 2020, 09:35 Σας έχουν ποτέ κάνει λεκτικό, ψυχολογικό ή σωματικό "bullying", όπως έχει επικρατήσει να το λέμε πλέον;
Μπορεί να ήταν στο σχολείο, στη δουλειά, στις σπουδές, στον στρατό, οπουδήποτε. Πως το αντιμετωπίσατε;
Όχι συγγνώμη,θα το πληρώσεις ακριβά αυτό φιλαράκι.Alien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:34Papa John έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:32*θηλυπρεπήςAlien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:53 Στο γυμνάσιο μου έκαναν μπούλιγκ όλοι οι συμμαθητές, διότι ο κολλητός μου (που εισέπραττε ακόμη περισσότερο μπούλιγκ από εμένα) ήταν θηλιπρεπής.
Ετσι λοιπόν πρότεινα σε 7 από τους συμμαθητές (και μάλιστα στους πιο άγριους) να πάμε στο κέντρο για καφέ "εκτός αν δεν σας αφήνει η μαμά και ο μπαμπάς". Αυτό ήταν. Τους είχα χτυπήσει εκεί που πονούσανε. Δέχτηκαν να πάμε για καφέ στο κέντρο (εκ των υστέρων μάλιστα έμαθα ότι κάνανε φασαρία κάποιοι στο σπίτι για να τους αφήσουν). Από εκεί και πέρα βγαίναμε συνέχεια μαζί, το μπούλιγκ σταμάτησε και μακροπρόθεσμα με κάνανε (στο λύκειο) μέλος του δεκαπενταμελούς. Δυστυχώς όμως ο κολλητός μου εξακολουθούσε να εισπράττει μπούλιγκ, παρά τις εκλύσεις μου να το σταματήσουν.
Με είχε μισήσει από την πρώτη μέρα. Με έβριζε συνέχεια, ενώ πολλές φορές απείλησε να με γρονθοκοπήσει. Το πρόβλημα ήταν ακόμη πιο έντονο, αν σκεφτεί κανείς ότι καθημερινά, μοιραζόμασταν επί 10 ώρες το ίδιο όχημα. Το να έχω δίπλα μου κάποιον που όλη τη μέρα με βρίζει γιατί έχει πρόβλημα με τα νεύρα του, ήταν κάτι ανυπόφορο. Γυρνούσα στο σπίτι μου και δεν μπορούσα να ησυχάσω από την αγωνία μου. Είχα επανειλημμένα κάνει έκλιση στην υπέυθυνή μου να με αλλάξει πεδίο, αλλά εκείνη μου είπε ότι τα ζευγάρια ατόμων για το συγκεκριμένο καλοκαίρι έχουν σταθεροποιηθεί και ότι δεν μπορούσε να ξεβολευτεί κανείς από τους άλλους προκειμένου να πάρω εγώ τη θέση του.
*έκκληση (δύο στα δύο είχες σ'αυτό)
Παω να το αλλάξω. Συγνώμη, έχω συνηθίσει να γράφω σε φόρουμ που δεν διαθέτει αυτόματη διόρθωση και εκεί, κάτι τέτοια ψιλά, τα παραβλέπαμε.
Δεν τρολάρω. Ούτε ξέρω τι σημαίνει αυτό. Το φόρουμ για μένα είναι το μόνο μέρος που μπορώ να μιλώ με ειλικρίνεια χωρίς να πληρώσω.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:30Δεν ξέρω αν τρολάρεις, αλλά όντως το χειρότερο μπούλινγκ είναι αυτό που γίνεται από δικούς σου ανθρώπους.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:24 Έχω υποστεί τρομερό μπούλινγκ μικρός από όλους. Από τους γονείς μου, ο πατέρας μου μου έλεγε ότι δεν θα καταφέρω τίποτα στη ζωή μου, από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι μάλλον κάνανε λάθος στο νοσοκομείο και της έδωσαν λάθος παιδί. Δεν αστειευόταν. Από τον αδελφό μου που με έδερνε κι αργότερα με ξυπνούσε άγρια μεσάνυχτα όταν κουβαλούσε τους φίλους του στο δωμάτιό μου για να δούνε τσόντες και να καπνίσουν. Από την αδελφή μου που για κάποιο λόγο θεωρεί αστείο να μου στέλνει χρησιμοποιημένες σερβιέτες στα γενέθλιά μου. Από τα μεγαλύτερα παιδιά στο σχολείο που έπαιρναν σειρά για να με δείρουν. Από τη δασκάλα του πιάνου που έσπασε έναν ξύλινο χάρακα επάνω στο χέρι μου. Στο στρατό από αξιωματικούς. Χαρακτηριστικά θυμάμαι που ο διοικητής μου είχε αναθέσει να φτιάξω τους μεντεσέδες από τη ντουλάπα του αλλά δεν είχα βίδες και χρησιμοποίησα μπετονόκαρφα. Έφαγα 20ήμερη φυλακή. Ένας άλλος αξιωματικός με ρώτησε γιατί έβαλα τη στολή μου ενώ είχε πει να βγούμε όλοι με τα αθλητικά και του είπα "η δύναμη της συνήθειας κυρυπολοχαγέ" και δεν του άρεσε αφού έβαλε όλο το λόχο να τρέχει γύρω από το γήπεδο με το όπλο στην ανάταση.
Από τον νονό μου που με κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα ταξίδι που κάναμε στη Γερμανία και μετά για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό μου αγόρασε αθλητικά παπούτσια πολύ μικρότερα από το νούμερό μου.
Αργότερα, παντρεύτηκα μια αφέντρα που με κακοποιεί συστηματικά λεκτικά και σωματικά. Από τα παιδιά μου που με φωνάζουν μπαμπουίνο και όταν ζητώ εξηγήσεις μου λένε ότι είναι χαιδευτικό που βγαίνει από το μπαμπάς.
Γενικά είμαι ήσυχος άνθρωπος και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Η γυναίκα μου πρότεινε να δω ψυχολόγο για το πρόβλημά μου και είπε ότι τα έξοδα θα τα καλύψει ο πεθερός μου αλλά την τελευταία φορά που πήγα στον ψυχολόγο ανακάλυψα ότι δεν έχει πληρώσει τίποτα και μου ζήτησε χρήματα μετρητά που δεν είχα με αποτέλεσμα να πάψει τις συνεδρίες και να προχωρήσει σε μήνυση.
Grammar nazi
ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ RESPECT ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36
Δεν μου είναι ξένες ούτε οι δικές σου τραυματικές εμπειρίες. Κι εγώ δεν τολμούσα να πλησιάσω όμορφη γυναίκα. Τελικά, δεν ξέρω πως, έτυχε να παντρευτώ μουνάρα γυναίκα που αρχικά μου έκανε τρελά πράγματα στο κρεβάτι. Μετά τα παιδιά όμως κάτι έπαθε. Τώρα όταν την προτρέπω διακριτικά και όταν υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα, να με πεοθηλάσει, γυρνάει θυμωμένα και μου λέει: Με το στόμα που φιλάω τα παιδιά μου περιμένεις να ακουμπήσω αυτό; Άντε τράβα από δω άχρηστε τεμπέλη που σε συντηρώ τόσα χρόνια. Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι οι καλλιτέχνες θέλουν κάποιο χρόνο μέχρι να βγάλουν κανονικά λεφτά.
Τις προάλλες είδα το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο έξω από γνωστό ξενοδοχείο της θεσσαλονίκης που πληρώνεις με την ώρα. Περίμενα αρκετή ώρα από έξω για να την αντιμετωπίσω αλλά αργούσε. Έφυγα απογοητευμένος όταν κατάλαβα ότι τα 2,5 λεπτά μου μάλλον δεν της είναι αρκετά.
Πορφύριέμας παρασύρεσαι, κι από ένα σημείο κι έπειτα δεν είναι αστείοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36Έφυγα απογοητευμένος όταν κατάλαβα ότι τα 2,5 λεπτά μου μάλλον δεν της είναι αρκετά.
alekhine έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:34Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:24 Έχω υποστεί τρομερό μπούλινγκ μικρός από όλους. Από τους γονείς μου, ο πατέρας μου μου έλεγε ότι δεν θα καταφέρω τίποτα στη ζωή μου, από τη μητέρα μου που μου έλεγε ότι μάλλον κάνανε λάθος στο νοσοκομείο και της έδωσαν λάθος παιδί. Δεν αστειευόταν. Από τον αδελφό μου που με έδερνε κι αργότερα με ξυπνούσε άγρια μεσάνυχτα όταν κουβαλούσε τους φίλους του στο δωμάτιό μου για να δούνε τσόντες και να καπνίσουν. Από την αδελφή μου που για κάποιο λόγο θεωρεί αστείο να μου στέλνει χρησιμοποιημένες σερβιέτες στα γενέθλιά μου. Από τα μεγαλύτερα παιδιά στο σχολείο που έπαιρναν σειρά για να με δείρουν. Από τη δασκάλα του πιάνου που έσπασε έναν ξύλινο χάρακα επάνω στο χέρι μου. Στο στρατό από αξιωματικούς. Χαρακτηριστικά θυμάμαι που ο διοικητής μου είχε αναθέσει να φτιάξω τους μεντεσέδες από τη ντουλάπα του αλλά δεν είχα βίδες και χρησιμοποίησα μπετονόκαρφα. Έφαγα 20ήμερη φυλακή. Ένας άλλος αξιωματικός με ρώτησε γιατί έβαλα τη στολή μου ενώ είχε πει να βγούμε όλοι με τα αθλητικά και του είπα "η δύναμη της συνήθειας κυρυπολοχαγέ" και δεν του άρεσε αφού έβαλε όλο το λόχο να τρέχει γύρω από το γήπεδο με το όπλο στην ανάταση.
Γενικά είμαι ήσυχος άνθρωπος και δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Η γυναίκα μου πρότεινε να δω ψυχολόγο για το πρόβλημά μου και είπε ότι τα έξοδα θα τα καλύψει ο πεθερός μου αλλά την τελευταία φορά που πήγα στον ψυχολόγο ανακάλυψα ότι δεν έχει πληρώσει τίποτα και μου ζήτησε χρήματα μετρητά που δεν είχα με αποτέλεσμα να πάψει τις συνεδρίες και να προχωρήσει σε μήνυση.![]()
Ευχαριστώ φίλε. Ήταν πάνω από 1.30 ώρα. Σήμερα έφυγε από το πρωί και μου άφησε τα παιδιά για να πάει λέει βόλτα με τις φίλες της.Daje έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:39ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ RESPECT ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36
Δεν μου είναι ξένες ούτε οι δικές σου τραυματικές εμπειρίες. Κι εγώ δεν τολμούσα να πλησιάσω όμορφη γυναίκα. Τελικά, δεν ξέρω πως, έτυχε να παντρευτώ μουνάρα γυναίκα που αρχικά μου έκανε τρελά πράγματα στο κρεβάτι. Μετά τα παιδιά όμως κάτι έπαθε. Τώρα όταν την προτρέπω διακριτικά και όταν υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα, να με πεοθηλάσει, γυρνάει θυμωμένα και μου λέει: Με το στόμα που φιλάω τα παιδιά μου περιμένεις να ακουμπήσω αυτό; Άντε τράβα από δω άχρηστε τεμπέλη που σε συντηρώ τόσα χρόνια. Προσπαθώ να της εξηγήσω ότι οι καλλιτέχνες θέλουν κάποιο χρόνο μέχρι να βγάλουν κανονικά λεφτά.
Τις προάλλες είδα το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο έξω από γνωστό ξενοδοχείο της θεσσαλονίκης που πληρώνεις με την ώρα. Περίμενα αρκετή ώρα από έξω για να την αντιμετωπίσω αλλά αργούσε. Έφυγα απογοητευμένος όταν κατάλαβα ότι τα 2,5 λεπτά μου μάλλον δεν της είναι αρκετά.
Απο περιεργια και μονο, ποσα λεπτα ηταν μεσα?
Ωχ.....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:42Ευχαριστώ φίλε. Ήταν πάνω από 1.30 ώρα. Σήμερα έφυγε από το πρωί και μου άφησε τα παιδιά για να πάει λέει βόλτα με τις φίλες της.Daje έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:39ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ RESPECT ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36
Δεν αστειεύομαι νύχτα.νύχτα έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:40Πορφύριέμας παρασύρεσαι, κι από ένα σημείο κι έπειτα δεν είναι αστείοΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:36Έφυγα απογοητευμένος όταν κατάλαβα ότι τα 2,5 λεπτά μου μάλλον δεν της είναι αρκετά.
Σε αυτό το σημείο δε νομίζω ότι την ενδιαφέρει τι σκέπτομαι και αισθάνομαι. Πρόσφατα ξεκίνησα γυμναστήριο για να δυναμώσω και να γίνω πιο ελκυστικός αφού έχω βάλει από το καλοκαίρι 23 κιλά.Daje έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:44Ωχ.....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:42Ευχαριστώ φίλε. Ήταν πάνω από 1.30 ώρα. Σήμερα έφυγε από το πρωί και μου άφησε τα παιδιά για να πάει λέει βόλτα με τις φίλες της.Daje έγραψε: 22 Φεβ 2020, 11:39
ΦΙΛΕ ΜΟΝΟ RESPECT ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
Αυτο το "φιλες" και οχι "φιλη" ειναι ανησυχητικο, οπως καταλαβαινεις...
Τελοσπαντων, RESPECT, YΠΟΜΟΝΗ KAI ΚΟΥΡΑΓΙΟ.