Κι εμένα τ' αδέρφια μου μου επειδή ήμουν μικρότερη ζήλευαν και ο αδερφός μου με κοπάναγε όσο είμασταν μικρά. Ε μεγαλώνοντας έστρωσαν αυτά. Άλλο αυτό ρε συ και άλλο να βλέπει ένα παιδί κάποιο πχ κοντούλι και να κοροϊδεύει παρέα με άλλα. Εκεί είναι θέμα γονιών.Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:20ρε λεμε απο μωρα στο παρκοκρεβατο δεν μπορουσαν να τα εχουν μαζι, γιατι το ενα δαγκωνε το αλλο. το συγκεκριμμενο ενα.τι και πως να χειριστεις....Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:15
Άλλο να είναι ζωηρό ένα παιδί και άλλο να έχει συμπεριφορά μπούλη. Οκ με τα αδέρφια μας θα παίξουν διάφορα αλλά παίζει ρόλο και πως τα χειρίζονται οι γονείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παιδι θυμα bulling θελει ν αυτοκτονησει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Παιδι θυμα bulling θελει ν αυτοκτονησει
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είχε ξαναπέσει θύμα μπουλινγκ όταν ήταν 4 ετών.
Είχε πάρει η μάνα του τοτε παλι σβαρνα τα κανάλια να πει τον ανείπωτο πόνο τους.
Μπουλινγκ σε τετράχρονο......
Πάλι καλά ρε μάγκες που στη γενιά μας δεν είχαμε χοντρούς, στραβούς, κουτσους, καμένους.
Είχε πάρει η μάνα του τοτε παλι σβαρνα τα κανάλια να πει τον ανείπωτο πόνο τους.
Πάλι καλά ρε μάγκες που στη γενιά μας δεν είχαμε χοντρούς, στραβούς, κουτσους, καμένους.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
alexandros 21
Το "ειμαστε μαζι σου" που του ειπε η ομαδα ραγκμπυ και το καλεσε να μπει μαζι της στο γηπεδο το σκ δηλαδη τι διαφορα εχει?γιατι ειναι καλο το ενα και κακο το αλλο ή γιατι ειναι κακα και τα δυο?Με τα social media τωρα τα παντα βγαινουν στην δημοσιοτηταAlien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:24 Το είδα στις ειδήσεις καθώς έτρωγα και σπάραξε η ψυχή μου.
Αμέσως μετά το ρεπορτάζ πρόβαλε το "λάδι στη φωτιά", που συνηθίζουμε να βλέπουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και που είναι διάφοροι επώνυμοι του χόλυγουντ να στέλνουν βίντεο στο παιδί που λένε "είμαι μαζί σου, είμαι φίλος σου" για να αυτοπροβληθούνε.
Και λέω ότι αυτά τα βίντεο είναι λάδι στη φωτιά γιατί δεν λύνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο απαιτεί λύσεις ΧΘΕΣ. Πρέπει να ενημερωθούμε αν το συγκεκριμένο σχολείο πήρε μέτρα. Πρέπει να ενημερωθούμε αν έχει γίνει οποιαδήποτε ενέργεια προς επίλυση του προβλήματος. (Τα χρήματα βοηθάνε αρκετά, αλλά χωρίς μέτρα, δεν γίνεται δουλειά).
Τώρα αν στο ίνσταγκραμ το παιδάκι εμφανίζεται με thug life, αυτό σημαίνει ότι έχει και ξέγνοιαστες στιγμές στη ζωή του (δεν απαγορεύεται και καλά κάνει) ή ότι εμφανίζεται με μια περσόνα, προκειμένου να εισπράξει αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη την περσόνα που παρουσιάζουν διάφορα... προφιλ.
Εγώ θα ήθελα να μάθω αν έχουν ληφθεί μέτρα από το σχολείο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ολα τα άλλα περισσεύουν.
Και πολύ περισσότερο περισσεύουν οι αηδίες τύπου "είμαστε μαζί σου" από τους χολυγουντιανούς.
Είχαμε. Και είχαμε και μαλάκες που τους κορόιδευαν. Και;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:29 Είχε ξαναπέσει θύμα μπουλινγκ όταν ήταν 4 ετών.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και πόσοι αυτοκτόνησαν;Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:36Είχαμε. Και είχαμε και μαλάκες που τους κορόιδευαν. Και;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:29 Είχε ξαναπέσει θύμα μπουλινγκ όταν ήταν 4 ετών.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πάντως , πέρα από την πλάκα,δεν πρέπει να ειναι πολύ ευφυής κάποιος που πιστεύει ότι υφίσταται μπουλινγκ σε παιδικούς σταθμούς ή προ-νηπια ξέρω γω....
- Otto Weininger
Υπάρχουν κάτι κολάρα ή περικαρπια που απελευθερώνουν ρευμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Για εκπαιδευτικούς λόγους.Ασέβαστος έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:20ρε λεμε απο μωρα στο παρκοκρεβατο δεν μπορουσαν να τα εχουν μαζι, γιατι το ενα δαγκωνε το αλλο. το συγκεκριμμενο ενα.τι και πως να χειριστεις....Naida έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:15
Άλλο να είναι ζωηρό ένα παιδί και άλλο να έχει συμπεριφορά μπούλη. Οκ με τα αδέρφια μας θα παίξουν διάφορα αλλά παίζει ρόλο και πως τα χειρίζονται οι γονείς.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Μια χαρά μπορεί να δεχθεί και σε προνηπιο. Πάντως απ' ότι κατάλαβα 9 ετών είναι, γιατί προνήπιο;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:42 Πάντως , πέρα από την πλάκα,δεν πρέπει να ειναι πολύ ευφυής κάποιος που πιστεύει ότι υφίσταται μπουλινγκ σε παιδικούς σταθμούς ή προ-νηπια ξέρω γω....
Σπαρασσεται η καρδιά
-
alexandros 21
Α οκ καταλαβες οτι τελικα δεν ειναι 18 και δεν δουλεψανε εμας,καταλαβες και οτι τα επιπλεον χρηματα που θα μαζευτουν δεν θα τα παρει αυτος ή η μανα του αλλα θα πανε σε ιδρυματα και αναιρεις οσα ειπες πριν μεν αλλα ερχεσαι με νεο επιχειρημα."Ναι οκ ετσι ειναι αλλα το οργανωσε ο σορος για να αναδειχθει η διαφορετικοτητα".οκ.Πρωτα απ ολα αν το οργανωσε ο σορος γι αυτο τον λογο πρεπει να ειναι πολυ καλος ανθρωπος και δεν τον κοβω.Η διαφορετικοτητα εχει καταντησει καραμελα,συμφωνω αλλα εδω παιζει κατι αλλο.Ναι μεν το παιδι προφανως θελει βοηθεια αλλα οπως εγραψα και πριν δεν ειμαι σιγουρος για την μανα του.Ειδα κι αλλα βιντεο της ,διαβασα και την επιστολη που ποσταρε καποιος πιο πανω και απ ο,τι καταλαβαινω ,να το πω κομψα, η μανα του παρ ολα οσα εχει τραβηξει ειναι λιγο καπως.Την κοβω να εκμεταλλευτει την κατασταση οπως μπορει περαν τπυ δεοντως.Το παιδι εχει ηδη αναπτυξει αντικοινωνικη συμπεριφορα αφου βιωνει τον εαυτο του ως ξεκομμενο απο τους διαφορετικους γυρω του.Και μου φαινεται πολυ πιθανο και το ιδιο να ενοχλει αλλα παιδια οταν μπορει οπως γραφει η επιστολη.Αλλα μεχρι εκει.Αυτα για τον σορο ειναι φαντασιοπληξιες.Παράσιτος έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:23Καλοστημένη απάτη με στόχο να αναδειχθεί η διαφορετικότητα.Ο Σόρος κρύβεται από πίσω.alexandros 21 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:18Το λινκ το ανοιξες που εβαλα?Ειναι το αντιστοιχο ellinikahoxes στο εξωτερικο αλλα πολυ πιο οργανωμενο και επιβλεπεται και αυτο απο εποπτικη αρχη για να διασφαλιστει οτι ακολουθειται σωστη μεθοδολογια για την καταρριψη ή μη ενος hoax.Τα χρηματα που θα μαζευτουν-το ποσταρα κι αυτο πιο πριν- ειναι 30 χιλιαδες για να το πανε στην ντισνευλαντ.Απο εκει και πανω ο,τι μαζευτει θα δοθει σε κοινωνικα ιδρυματα.Λογω αυτων των ανοητων που βγηκαν και αμφισβητησαν την ηλικια του εγινε κι ενα δευτερο ,διαδυκτιακο αυτη τη φορα, μπουλινγκ εις βαρος τουΠαράσιτος έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:07
9 ή 18 ετών από τις photo δεν φαίνεται να έχει θέμα και πιστεύω ότι ήταν μια καλοστημένη οικογενειακή απάτη που επέφερε γρήγορο πλουτισμό και αναγνωρισιμότητα.
Χα , τι νόμιζες;Philip Mortimer έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:50Μια χαρά μπορεί να δεχθεί και σε προνηπιο. Πάντως απ' ότι κατάλαβα 9 ετών είναι, γιατί προνήπιο;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:42 Πάντως , πέρα από την πλάκα,δεν πρέπει να ειναι πολύ ευφυής κάποιος που πιστεύει ότι υφίσταται μπουλινγκ σε παιδικούς σταθμούς ή προ-νηπια ξέρω γω....![]()
Πως το παιδάκι πρώτη φορά δέχεται μπουλινγκ;
Από τα 4 το κακοποιούν συναισθηματικά τα αλητάκια ,οι συμμαθητές του.
Και πριν 5 χρόνια είχε βγει στα κανάλια η μαμά του να πει τον πόνο της.
- Philip Mortimer
Γιατί σου φαίνεται δύσκολο να έχει δεχθεί συναισθηματική κακοποίηση στα 4 του απο συμμαθητες του;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:53Χα , τι νόμιζες;Philip Mortimer έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:50Μια χαρά μπορεί να δεχθεί και σε προνηπιο. Πάντως απ' ότι κατάλαβα 9 ετών είναι, γιατί προνήπιο;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:42 Πάντως , πέρα από την πλάκα,δεν πρέπει να ειναι πολύ ευφυής κάποιος που πιστεύει ότι υφίσταται μπουλινγκ σε παιδικούς σταθμούς ή προ-νηπια ξέρω γω....![]()
Εγώ δεν είδα αυτό με το ράγκμπι. Εγώ είδα βιντεάκια συμπαράστασης που ανάρτησαν κάποιοι επώνυμοι αστέρες. Τα θεωρώ υποκρισία, διότι δεν λύνουν το πρόβλημα του παιδιού.alexandros 21 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:31Το "ειμαστε μαζι σου" που του ειπε η ομαδα ραγκμπυ και το καλεσε να μπει μαζι της στο γηπεδο το σκ δηλαδη τι διαφορα εχει?γιατι ειναι καλο το ενα και κακο το αλλο ή γιατι ειναι κακα και τα δυο?Με τα social media τωρα τα παντα βγαινουν στην δημοσιοτηταAlien666 έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:24 Το είδα στις ειδήσεις καθώς έτρωγα και σπάραξε η ψυχή μου.
Αμέσως μετά το ρεπορτάζ πρόβαλε το "λάδι στη φωτιά", που συνηθίζουμε να βλέπουμε σε τέτοιες περιπτώσεις και που είναι διάφοροι επώνυμοι του χόλυγουντ να στέλνουν βίντεο στο παιδί που λένε "είμαι μαζί σου, είμαι φίλος σου" για να αυτοπροβληθούνε.
Και λέω ότι αυτά τα βίντεο είναι λάδι στη φωτιά γιατί δεν λύνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο απαιτεί λύσεις ΧΘΕΣ. Πρέπει να ενημερωθούμε αν το συγκεκριμένο σχολείο πήρε μέτρα. Πρέπει να ενημερωθούμε αν έχει γίνει οποιαδήποτε ενέργεια προς επίλυση του προβλήματος. (Τα χρήματα βοηθάνε αρκετά, αλλά χωρίς μέτρα, δεν γίνεται δουλειά).
Τώρα αν στο ίνσταγκραμ το παιδάκι εμφανίζεται με thug life, αυτό σημαίνει ότι έχει και ξέγνοιαστες στιγμές στη ζωή του (δεν απαγορεύεται και καλά κάνει) ή ότι εμφανίζεται με μια περσόνα, προκειμένου να εισπράξει αισιοδοξία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του.
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο και ποτέ δεν πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη την περσόνα που παρουσιάζουν διάφορα... προφιλ.
Εγώ θα ήθελα να μάθω αν έχουν ληφθεί μέτρα από το σχολείο για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ολα τα άλλα περισσεύουν.
Και πολύ περισσότερο περισσεύουν οι αηδίες τύπου "είμαστε μαζί σου" από τους χολυγουντιανούς.
Και τα θεωρώ "κακά" γιατί ακριβώς, δεν λύνουν το πρόβλημα. Σκέψου ας πούμε να εισπράττεις εσύ απάνθρωπο μπούλιγκ και αντί να γίνει κάτι ώστε να λυθεί το πρόβλημά σου, να σου λένε οι άλλοι "είμαστε μαζί σου".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γιατί έχω δύο παιδιά και ξέρω ότι στα τέσσερα δεν έχουν πλήρη επίγνωση. Ούτε του περιβάλλοντος , τι λέγεται και τι παίζει, ούτε του εαυτού τους. Ποσό μάλλον να το πάρουν τοις μετρητοίς , να το πουν στους γονείς τους, να βγουν στα κανάλια.Philip Mortimer έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:54Γιατί σου φαίνεται δύσκολο να έχει δεχθεί συναισθηματική κακοποίηση στα 4 του απο συμμαθητες του;Prepon έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:53Χα , τι νόμιζες;Philip Mortimer έγραψε: 22 Φεβ 2020, 10:50
Μια χαρά μπορεί να δεχθεί και σε προνηπιο. Πάντως απ' ότι κατάλαβα 9 ετών είναι, γιατί προνήπιο;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 6 Απαντήσεις