Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Φεβ 2020, 00:31
ΓΑΛΗ, σοβαρά τώρα? λολ, δεν το είχα δει αυτό
Ε, τότε δες κι αυτό.
Το CONOP 8888, είναι ένα απόρρητο έγγραφο του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, με ημερομηνία 30 Απριλίου 2011 και όταν διέρρευσε -άγνωστο πως- στο διαδίκτυο, όλοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάποιο ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο γιατί αφορούσε στο σχεδιασμό του στρατού σε περίπτωση επίθεσης zombies. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η εκπρόσωπος της Στρατηγικής Διοίκησης, λοχαγός Ramela Kunze, δήλωσε ότι “το συγκεκριμένο σχέδιο είναι μέρος μιας δημιουργικής προσπάθειας για εκπαιδευτικούς σκοπούς και στόχο έχει την ικανότητα του στρατού να διαφυλάξει την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής από την απειλή των zombies.” Στο συγκεκριμένο σχέδιο, τα zombies έχουν πολλές πιθανές μορφές. Εκτός από τους κλασσικούς μεταλλαγμένους ανθρώπους, υπάρχουν και zombies εξωγήινοι ή zombies κοτόπουλα.
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Φεβ 2020, 00:31
ΓΙα δώσε μας την ερμηνεία σου!
ΥΓ: ναι αλλά ο Ομπαμα έκανε συμφωνία με τους Κινέζουνς, σου διαφεύγει
Την ερμηνεία μου για ποιο θέμα;
Εγώ πάντως είμαι πανέτοιμη. Και για ζόμπι και για δράκους και για άλιεν βρυκόλακες και ό,τι θες.
Για αυτό που πόσταρες πριν, γιατί χρησιμοποιούν τα χολυγουντιανά ζόμπυ ως διαφήμιση για να κάνουν καμπάνια ετοιμότητας πληθυσμού σε περίπτωση φυσικής καταστροφής?
εγώ πάλι, έχω πάθει ανοσία, όχι στους ιούς, γενικότερα σε ό,τι αφορά ιούς, ζομπυ κτλ κτλ
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Φεβ 2020, 00:58
Για αυτό που πόσταρες πριν, γιατί χρησιμοποιούν τα χολυγουντιανά ζόμπυ ως διαφήμιση για να κάνουν καμπάνια ετοιμότητας πληθυσμού σε περίπτωση φυσικής καταστροφής?
εγώ πάλι, έχω πάθει ανοσία, όχι στους ιούς, γενικότερα σε ό,τι αφορά ιούς, ζομπυ κτλ κτλ
Την άποψη μου γι' αυτό την είχα αναφέρει και παλιότερα, σε μια τελείως άσχετη συζήτηση για σειρές. Κι επειδή το θεωρώ ενδιαφέρον θέμα, θα ανοίξω αύριο νέο νήμα στην ενότητα της 7ης τέχνης και το συζητάμε εκεί, για να μην χαλάμε την επιστημονική ροή εδώ.
Όταν το ανεβάσω θα σε κάνω tag, προς το παρόν καληνυχτώ.
Uighur Muslims: novel coronavirus could become increasingly virulent in detention camps
...
Despite widespread concerns that we are facing a new global pandemic, public health experts suggest that COVID-19 may become another endemic coronavirus, of which four already circulate in the world, including the common cold. This outcome would represent a significant public health burden, much like that posed by seasonal flu, which causes about 500,000 deaths globally every year.
But this view may fail to pick up on local or regional catastrophes. COVID-19 may evolve greater virulence by circulating in a population of people kept in close, unhygienic quarters, such as the estimated one million Uighur Muslims being held in detention camps in Xinjiang, north-west China...
λεγεται οτι μια φυλακη μολυνθηκε και πισης εχουμεμ μια σθενηστην σιγκαπουρη (παλικαλα) με κορονα και δαγκειο μαζι (αν ειναι δυνατον ) οσοι ηταν μαζι της στην αναμονη ειναι καραντινα.
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Φεβ 2020, 00:10
Δεν κατάλαβες ή εγώ δεν κατάλαβα αρχικά τι ήθελες να πεις.
Λέμε τώρα, εαν κάποιος φθάσει στο σημείο να κάνει βιοχημικό πόλεμο πιθανώς θα έχει σκεφτεί τρόπο να τον ελέγξει επίσης (ειδικά εαν είναι να χτυπήσει και τη πόρτα του), ένα σενάριο λέμε τώρα. Εσύ τί επισημαίνεις?
Εγώ δεν επισημαίνω τίποτα, γιατί έχω άγνοια των δεδομένων. Από εκεί και πέρα αν γουστάρεις σενάρια, σου έχω και καλύτερα "δρακονιανά" από αυτά του Τραμπ.
Τα παρακάτω είναι λίγο μπαγιάτικα, γιατί έπαιζαν δυνατά όταν ήταν πρόεδρος ο Ομπάμα.
Παραγωγή CDC (Kέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων)
Καλά, αυτό είναι μάρκετινγκ του CDC για να τραβήξει την προσοχή των νέων στην σημασία της προετοιμασίας για περίπτωση φυσικής (ή μη) καταστροφής. Να έχεις φαρμακείο και στοιχειώδεις προμήθειες, δηλαδή να έχεις πάντα κονσέρβες στα ντουλάπια σου, εμφιαλωμένο νερό, φακό με μπαταρίες, εφεδρικές μπαταρίες και βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ελληγενή, ίσως η προβολή του φαινομένου των ανθρωποζόμπυ (και μέσα από παιχνίδια επίσης, χαμός γίνεται) να έχει να κάνει και με μια άλλη παράμετρο: η εκάστοτε κυβέρνηση που έχει κατα νου πιθανές γενικευμένες καταστροφές και αυτές δεν είναι μόνο σεισμοί, καταποντισμοί κτλ αλλά και αναμενόμενες πανδημίες κτλ (δεν είναι ανάγκη να τα λέει όλα ξεκάθαρα), προσπαθεί ίσως να καλλιεργήσει στην ψυχολογία των ανθρώπων την συνθήκη να βλέπεις τον άλλον άνθρωπο ως ΑΠΕΙΛΗ και ως ΕΧΘΡΟ, ωστε να είσαι κάπως προετοιμασμένος να συμπεριφερθείς όπως χρειαστεί: σκληρά, ατομικιστικά, χωρίς πολύ έλεος ή /και να συμμορφωθείς κατάλληλα σε έκτακτα περιβάλλοντα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και να ακολουθεις σχετικά ομαλά τις οδηγίες (να μπεις σε καραντίνα, να μην κυκλοφορείς πολύ, να μην διαμαρτύρεσαι αν βλέπεις να ριχνουν ξύλο σε ασθενείς, τέτοια πραγματάκια που βλέπουμε να συμβαίνουν στην Κίνα σήμερα)
ΥΓ: ψάχνω πόσες ημέρες να βρω το βίντεο όπου ο άρρωστος απο κορονοιό προσπαθεί να βγει από την τζαμαρία με σπασμούς και μια θειά, μεταξύ άλλων, τον αποκρούει με καρέκλα
Σουβλίτσα έγραψε: 21 Φεβ 2020, 01:41
Ελληγενή, ίσως η προβολή του φαινομένου των ανθρωποζόμπυ (και μέσα από παιχνίδια επίσης, χαμός γίνεται) να έχει να κάνει και με μια άλλη παράμετρο: η εκάστοτε κυβέρνηση που έχει κατα νου πιθανές γενικευμένες καταστροφές και αυτές δεν είναι μόνο σεισμοί, καταποντισμοί κτλ αλλά και αναμενόμενες πανδημίες κτλ (δεν είναι ανάγκη να τα λέει όλα ξεκάθαρα), προσπαθεί ίσως να καλλιεργήσει στην ψυχολογία των ανθρώπων την συνθήκη να βλέπεις τον άλλον άνθρωπο ως ΑΠΕΙΛΗ και ως ΕΧΘΡΟ, ωστε να είσαι κάπως προετοιμασμένος να συμπεριφερθείς όπως χρειαστεί: σκληρά, ατομικιστικά, χωρίς πολύ έλεος ή /και να συμμορφωθείς κατάλληλα σε έκτακτα περιβάλλοντα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και να ακολουθεις σχετικά ομαλά τις οδηγίες (να μπεις σε καραντίνα, να μην κυκλοφορείς πολύ, να μην διαμαρτύρεσαι αν βλέπεις να ριχνουν ξύλο σε ασθενείς, τέτοια πραγματάκια που βλέπουμε να συμβαίνουν στην Κίνα σήμερα)
ΥΓ: ψάχνω πόσες ημέρες να βρω το βίντεο όπου ο άρρωστος απο κορονοιό προσπαθεί να βγει από την τζαμαρία με σπασμούς και μια θειά, μεταξύ άλλων, τον αποκρούει με καρέκλα
Δεν χρειάζεται να στο καλλιεργήσει κάποιος αυτό. Είναι ενστικτωδης αμυνα. Δες για παράδειγμα πως αντιμετωπίζονταν οι λεπροι μέσα στο διάβα της ιστορίας. Δεν έχω ακούσει να έτρεχαν να τους αγκαλιάσουν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Nαι, όμως, κοίτα τώρα τί γίνεται με την Κίνα, οι εικόνες που βλέπουμε, όσο και αν οι υπόλοιποι είμαστε εκτός παιχνιδιού (ακόμα) άρα κρίνουμε από την ασφάλειά μας, χαρακτηρίζονται αποτρόπαιες και δημιουργούν αποστροφή και κατακραυγή και έλεος και λύπη για τον κόσμο εκεί.
Φαντάσου να χρειαστεί αστυνόμος στην Ιταλία ή στις ΗΠΑ να δέρνει κόσμο επειδή δεν συμμορφώθηκε με την απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη ή να σφραγίζεται από τις αρχές μέσα στο σπίτι του, δεν γίνονται εύκολα αποδεκτά τέτοια πράγματα νομίζω.
σε ποια αγορά; Ευρώπη; Αμερική; Ρωσία;
ή στις γύρω γύρω χώρες;
και το ότι παραγγέλνεις κάτι,δεν σημαίνει ότι θα σου ρθει.
πχ κάτι πράγματα που χα παραγγείλει αρχές Γενάρη, προχθές τα ακύρωσα γιατί δεν είχαν ακόμη επεξεργαστεί καν οι παραγγελίες.
p.s.
πόσες μέρες έχετε να δείτε φορτηγό της COSCO στον δρόμο;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
τα πραγματα στο Ιραν δεν πανε καθολου καλα ... το περιεργο ειναι που κρατη οπως η Ινδια αλλα και η Αφρικανικη ηπειρος εχουνε ελαχιστα περιστατικα ... βεβαια το πιθανοτερο ειναι να υπαρχουνε εκ. μολυσμενοι ... αφου τεστ δεν γινονται δεν υπαρχουνε και μολυσμενοι ... πολυ απλα τα πραγματα