!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16
Re: Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16
Μου έρχεται να πάω Συρία και να έρθω με βάρκα. Μόνο που δεν ξέρω αραβικά, ξέρω δυο τρεις φράσεις. Τι να δηλώσω; Ναμίμπια, πρώην γερμανική αποικία, και να μιλάω γερμανικά; Ή Λίβυος, να μιλάω ιταλικά; Κι αν μου τον σφυρίξουν στη βάρκα;
Ordem e Progresso.
Re: Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16
διαβασε το αρθρο: καποια πανε για σιτιση,καποια για υλικες παροχες και τα υπολοιπα σε διαφορες υπηρεσιες που δεν θεωρουνται διαβιωσηaxilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:38Για τι πανε;under έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:36Οχι δεν πανε για τη διαβιωση του καθενος.axilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:31 1690 ευρω για καθε ατομο; με τα μισα περνανε ολοκληρες ελληνικες οικογενειες. Τι παει να πει δεν τα παιρνει στο χερι; αφου για την διαβιωση του καθενος θα πανε.
Με τοσα ευρω, θα νοικιαζα τριπατη μονοκατοικια με πισινα στην Κερατεα και θα μου εμεναν και 1000 να τα φαω.
Τι λεμε ρε...τι λεμε!!!
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μάθε πως λέγεται το 16 σε τρεις γλώσσες και καθάρισες.Cavaliere έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:41 Μου έρχεται να πάω Συρία και να έρθω με βάρκα. Μόνο που δεν ξέρω αραβικά, ξέρω δυο τρεις φράσεις. Τι να δηλώσω; Ναμίμπια, πρώην γερμανική αποικία, και να μιλάω γερμανικά; Ή Λίβυος, να μιλάω ιταλικά;
Για τα υπόλοιπα θα επικαλεσθείς αμνησία λόγω μετατραυματικού στρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πάντως έχει να πέσει τρελλή μάσα. Αυτοί που θα διαχειριστούν τα 10 εκ. θα κάνουν γερή μπάζα. Με ένα 500άρικο το κεφάλι θα τους φιλοξενήσουν, και τα υπόλοιπα παντελόνι.
Και αυτό θα το ακούσουμε και θα γελάσουμε αλλά πόσο είναι φυσιολογικό;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:39Η αλήθεια είναι ότι ως σχέδιο μείωσης των ροών είναι σχεδόν σατανικό.axilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:31 1690 ευρω για καθε ατομο; με τα μισα περνανε ολοκληρες ελληνικες οικογενειες. Τι παει να πει δεν τα παιρνει στο χερι; αφου για την διαβιωση του καθενος θα πανε.
Με τοσα ευρω, θα νοικιαζα τριπατη μονοκατοικια με πισινα στην Κερατεα και θα μου εμεναν και 1000 να τα φαω.
Τι λεμε ρε...τι λεμε!!!![]()
Ο εναερίτης (για να μιλήσω για την δική μου δουλειά) που παίρνει 800 ευρώ καθαρά, διορισμένος με ΑΣΕΠ και ρισκάρει την ζωή του καθημερινά, δεν δουλεύει; Γιατί δεν παίρνει 1500 καθαρά αρχικό μισθό; Δούλος των μουσουλμάνων λαθραίων είναι;ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:37Το πρόβλημα Antares είναι ότι αυτοί που βλέπουν δίπλα τους τη μουσουλμανική καφρίλα, δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώοσυν. Αλλά δεν έχουν και το δικαίωμα να επιδοτηθούν. Οι δικές τους ανάγκες, η δική τους ασφάλεια και η δική τους αξιοπρέπεια γενικώς, είναι αδιάφορες. Προέχουν τα δικαιώματα αυτών που πρέπει να ενσωματωθούν.Antares έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:25
Επίσης όποιος εργάζεται στην Ελλάδα και βλέπει δίπλα του την μουσουλμανική καφρίλα να ζει καλύτερα από αυτόν να μην έχει καμία αμφιβολία ότι αυτός πληρώνει. Απλά το χρήμα που δικαιούται ταξιδεύει μέσω Καραιβικής και αλλάζει χέρια για να φτάσει στον εισβολέα δήθεν ως βοήθεια.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σετάσαρΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:46Μάθε πως λέγεται το 16 σε τρεις γλώσσες και καθάρισες.Cavaliere έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:41 Μου έρχεται να πάω Συρία και να έρθω με βάρκα. Μόνο που δεν ξέρω αραβικά, ξέρω δυο τρεις φράσεις. Τι να δηλώσω; Ναμίμπια, πρώην γερμανική αποικία, και να μιλάω γερμανικά; Ή Λίβυος, να μιλάω ιταλικά;
Για τα υπόλοιπα θα επικαλεσθείς αμνησία λόγω μετατραυματικού στρες.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Απο το αρθρο:
Τα μονα που δεν συμπεριλαμβανονται στην διαβωση ειναι τα εξης:Οι παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν κατ’ελάχιστον σίτιση, διερμηνεία, υλικές παροχές, υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, υγιεινή και καθαριότητα, υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νομική συμβουλευτική μέσω του κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού των φορέων λειτουργίας των εποπτευόμενων διαμερισμάτων.
1) υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης
2) νομική συμβουλευτική
Τα οποια δεν θα ειναι απαραιτητα καθε μηνα για καθε ανηλικο.
Οποτε μιλαμε για τουλαχιστον 1500 ευρω μονο για διαβιωση.
Αυτο ειναι προκλητικο απο την στιγμη που ο μεσος Ελληνας ζει με κατω απο 1 χιλιαρικο.
Ναι είναι! Τι θα κάνεις για αυτό;axilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 15:00
Αυτο ειναι προκλητικο απο την στιγμη που ο μεσος Ελληνας ζει με κατω απο 1 χιλιαρικο.
Το σίγουρο είναι ότι το 1500άρι του κκε έφαγε τη σκόνη της νδ αναφορικά με τις ελάχιστες ατομικές ανάγκες αξιοπρεπούς επιβίωσης.axilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 15:00Απο το αρθρο:
Τα μονα που δεν συμπεριλαμβανονται στην διαβίωση ειναι τα εξης:Οι παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν κατ’ελάχιστον σίτιση, διερμηνεία, υλικές παροχές, υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, υγιεινή και καθαριότητα, υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νομική συμβουλευτική μέσω του κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού των φορέων λειτουργίας των εποπτευόμενων διαμερισμάτων.
2) νομική συμβουλευτική
Και το μεγάλο γέλιο ή κλάμα θα πέσει όταν γίνει η πρώτη διαμαρτυρία της οργισμένης γενιάς των 1590 ευρώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν γλυτωνουμε με τιποτε ... θα τα πουλησω ολα και θα φυγω για ΗΠΑ ... η Ευρωπη ειναι τελειωμενη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.axilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 15:00Απο το αρθρο:
Τα μονα που δεν συμπεριλαμβανονται στην διαβωση ειναι τα εξης:Οι παροχές και υπηρεσίες φιλοξενίας περιλαμβάνουν κατ’ελάχιστον σίτιση, διερμηνεία, υλικές παροχές, υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης, υγιεινή και καθαριότητα, υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και νομική συμβουλευτική μέσω του κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού των φορέων λειτουργίας των εποπτευόμενων διαμερισμάτων.
2) νομική συμβουλευτική
Πχ υπηρεσιες υγιεινης και καθαριοτητας.Αυτο σημαινει οτι στις συγκεκριμενες μοναδες θα λειτουργουν συνεργεια καθαρισμου.
Να καθαριζουν πχ τους κοινοχρηστους χωρους,να τους απολυμαινουν κλπ.
Αυτο δεν ειναι διαβιωση.Ειναι κοστος λειτουργιας της μοναδας.
Διαβιωση ειναι η σιτιση,οι υλικες παροχες.
Επαναλαμβανω ομως οτι το κοστος ετσι κι αλλιως ειναι υψηλο και συνεπως ειτε το προγραμμα πρεπει να καταργηθει ειτε να μειωθει κατα πολυ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Γιατί στις Η.Π.Α. είναι καλύτερα;
Αυτά τα πράγματα γίνονται με σχέδιο. Ποιος έχει ανάγκη τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη; Τα περί δημογραφικού είναι πίπες. Εμένα με εκπλήσσει το πως γίνεται. Κατάκτηση χωρών χωρίς να πέσει τουφεκιά σαν τις πουτάνες. Εκτός και αν ακολουθήσει καμιά έκρηξη.
Αυτά τα πράγματα γίνονται με σχέδιο. Ποιος έχει ανάγκη τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη; Τα περί δημογραφικού είναι πίπες. Εμένα με εκπλήσσει το πως γίνεται. Κατάκτηση χωρών χωρίς να πέσει τουφεκιά σαν τις πουτάνες. Εκτός και αν ακολουθήσει καμιά έκρηξη.
Τι λες μωρε τωρα; με 1500 ευρω ο καθε ανηλικος εχει την προσωπικη του καθαριστρια! μας δουλευεις τωρα;under έγραψε: 21 Φεβ 2020, 15:19Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.axilmar έγραψε: 21 Φεβ 2020, 15:00Απο το αρθρο:under έγραψε: 21 Φεβ 2020, 14:42
διαβασε το αρθρο: καποια πανε για σιτιση,καποια για υλικες παροχες και τα υπολοιπα σε διαφορες υπηρεσιες που δεν θεωρουνται διαβιωση
2) νομική συμβουλευτική
Πχ υπηρεσιες υγιεινης και καθαριοτητας.Αυτο σημαινει οτι στις συγκεκριμενες μοναδες θα λειτουργουν συνεργεια καθαρισμου.
Να καθαριζουν πχ τους κοινοχρηστους χωρους,να τους απολυμαινουν κλπ.
Αυτο δεν ειναι διαβιωση.Ειναι κοστος λειτουργιας της μοναδας.
Διαβιωση ειναι η σιτιση,οι υλικες παροχες.
Επαναλαμβανω ομως οτι το κοστος ετσι κι αλλιως ειναι υψηλο και συνεπως ειτε το προγραμμα πρεπει να καταργηθει ειτε να μειωθει κατα πολυ.
Θες μια καθαριστρια την ημερα ανα 10 διαμερισματα, δλδ 500 ευρω ανα 10 διαμερισματα, δλδ 50 ευρω ανα διαμερισμα, δλδ 12.5 ευρω ανα ανηλικο!!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
-
- 0 Απαντήσεις