μπλε ζαιοι, κρίμαNostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:42 Εντελως Απαραδεκτο....!!!! Για τον πουτσο ειναι και οι γαλαζαιοι....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Re: Υπουργείο Μετανάστευσης: Επιδότηση έως 1.590 ευρώ το μήνα για τους ασυνόδευτους ανηλίκους άνω των 16
Ναι, όπως θυμάμαι να δηλώνουν 23 κάτι 35αρηδες.Gewponos90 έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:40Καλά η Αφρική δεν πάγωσε τώρα.Otto Weininger έγραψε: 21 Φεβ 2020, 11:32 Δεν ξέρω για ποιο λόγο γίνεται αυτό.
Είναι απαράδεκτο.
Ειδικά όταν ξέρουμε την κοροϊδία με τους "ανήλικους" που ξαφνικά η μιση μέση ανατολή και η μιση Αφρική, πάγωσε βιολογικά στα 17 χρόνια.Δεν θυμάσαι περιπτώσεις ποδοσφαιριστων που ξεκίναγαν καριέρα σε αντρικό επίπεδο από τα 16;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Μπλε ζαίοι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Εύκολα και γρήγορα ξεχνάτε φιλοι μου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:43μπλε ζαιοι, κρίμαNostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:42 Εντελως Απαραδεκτο....!!!! Για τον πουτσο ειναι και οι γαλαζαιοι....
Και όποιος ξεχνάει, θα τα ξαναζήσει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Παρακαλείσθε να ρίξετε τις ροχάλες σας μέχρι τις 4:30, γιατί στις πέντε θα περάσει η καθαρίστρια με τη μάνικα να καθαρίσει.

Φυσικά, για ποιό λόγο να νιώθεις την οποιαδήποτε ενοχή? Μήπως εσύ τους ψήφ... oh wait.Και κυρίως νοιώθω μηδενική ενοχή και απολογητική τάση γι' αυτό και η άποψη του κάθε παπάρα, με αφήνει αδιάφορη.
Ακριβώς επειδή έχουν μνήμη χρυσόψαρου είναι ΚΑΙ η ΝΔ στην εξουσία ξανά, μετά τα όσα έχει κάνει.Και όποιος ξεχνάει, θα τα ξαναζήσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δύσκολες εποχές να είσαι μποτ της νδουλας. Πρώτα το στήσιμο στα 4 όσο αφορά τις Πρέσπες. Τώρα οι επιδοτήσεις στους <<ανήλικους>>. Τρέχα να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Και να είσαι και ακροδεξιός στην ψυχή.
Εγω ξερω οτι σκοτωνομαστε με τους νησιωτες γιατι φτιαχνουμε καταυλισμους για μαντρωμα.Otto Weininger έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:45Μπλε ζαίοι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Εύκολα και γρήγορα ξεχνάτε φιλοι μου.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:43μπλε ζαιοι, κρίμαNostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:42 Εντελως Απαραδεκτο....!!!! Για τον πουτσο ειναι και οι γαλαζαιοι....
Και όποιος ξεχνάει, θα τα ξαναζήσει.
Αν ημασταν ζαιοι θα τους φερναμε ολους στην ενδοχωρα και θα τους αφηναμε νομιμους για καμια 10αρια χρονια μεχρι να παρουν υπηκοοτητα.
Μερικοι ξεχνανε οντως πολυ γρηγορα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μαλακες λιγη σοβαροτητα, 1600 ευρω επιδομα; Πολυ πανω απο το μεσο μισθο στην Ελλαδα και σε ποιους, στο καθε λογης τζιχαντι; Εαν περασει κατι τετοιο θελουν κρεμασμα απο τα @@!!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν ειναι λεφτα στο χερι ρε συ.Κοστος για μια σειρα υπηρεσιες που θα προσφερουν οι μοναδες φιλοξενιας.Nostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:49 Μαλακες λιγη σοβαροτητα, 1600 ευρω επιδομα; Πολυ πανω απο το μεσο μισθο στην Ελλαδα και σε ποιους, στο καθε λογης τζιχαντι; Εαν περασει κατι τετοιο θελουν κρεμασμα απο τα @@!!!!!
Ειναι υπερβολικα υψηλο κατα τη γνωμη μου και θα μειωνοταν αν τους εβαζαν σε καταυλισμους.Αλλα δεν τους δινουν λεφτα στο χερι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
To bot under προτείνει να το κάνουμε 800 που είναι πάνω από το μέσο μισθό ενός νεοπροσληφθέντα πιτσιρικά. Να τα βρούμε στη μέση της ρηξικέλευθης αυτής πρότασης;Nostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:49 Μαλακες λιγη σοβαροτητα, 1600 ευρω επιδομα; Πολυ πανω απο το μεσο μισθο στην Ελλαδα και σε ποιους, στο καθε λογης τζιχαντι; Εαν περασει κατι τετοιο θελουν κρεμασμα απο τα @@!!!!!
Ε, ας τους δίναμε οκτακόσια...Echelon έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:48 Δύσκολες εποχές να είσαι μποτ της νδουλας. Πρώτα το στήσιμο στα 4 όσο αφορά τις Πρέσπες. Τώρα οι επιδοτήσεις στους <<ανήλικους>>. Τρέχα να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Και να είσαι και ακροδεξιός στην ψυχή.
Eθνικοκοινωνιστης, νήμα διαμάντι. Ο πρώην συναγωνιστής άντερ, κάνει στριπτίζ και πόουλ ντάνς.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα ένοιωθα ένοχη και κυρίως χαζή αν είχα να ψηφίσω κάτι καλύτερο.Kauldron έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:45Φυσικά, για ποιό λόγο να νιώθεις την οποιαδήποτε ενοχή? Μήπως εσύ τους ψήφ... oh wait.Και κυρίως νοιώθω μηδενική ενοχή και απολογητική τάση γι' αυτό και η άποψη του κάθε παπάρα, με αφήνει αδιάφορη.![]()
Έχεις κάτι υπ' όψιν,που μου διαφεύγει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Με επιδοματα δεν κοβονται οι ροες ρε αντερ!under έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:51Δεν ειναι λεφτα στο χερι ρε συ.Κοστος για μια σειρα υπηρεσιες που θα προσφερουν οι μοναδες φιλοξενιας.Nostalgia έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:49 Μαλακες λιγη σοβαροτητα, 1600 ευρω επιδομα; Πολυ πανω απο το μεσο μισθο στην Ελλαδα και σε ποιους, στο καθε λογης τζιχαντι; Εαν περασει κατι τετοιο θελουν κρεμασμα απο τα @@!!!!!
Ειναι υπερβολικα υψηλο κατα τη γνωμη μου και θα μειωνοταν αν τους εβαζαν σε καταυλισμους.Αλλα δεν τους δινουν λεφτα στο χερι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
τους φέρνετεunder έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:48 Εγω ξερω οτι σκοτωνομαστε με τους νησιωτες γιατι φτιαχνουμε καταυλισμους για μαντρωμα.
Αν ημασταν ζαιοι θα τους φερναμε ολους στην ενδοχωρα και θα τους αφηναμε νομιμους για καμια 10αρια χρονια μεχρι να παρουν υπηκοοτητα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ρουβίκωνες με γραβάτες...
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
A, εντάξει, αφού δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, ας συμβάλλουμε στην καταστροφή της Ελλάδας.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:52Θα ένοιωθα ένοχη και κυρίως χαζή αν είχα να ψηφίσω κάτι καλύτερο.Kauldron έγραψε: 21 Φεβ 2020, 12:45Φυσικά, για ποιό λόγο να νιώθεις την οποιαδήποτε ενοχή? Μήπως εσύ τους ψήφ... oh wait.Και κυρίως νοιώθω μηδενική ενοχή και απολογητική τάση γι' αυτό και η άποψη του κάθε παπάρα, με αφήνει αδιάφορη.![]()
Έχεις κάτι υπ' όψιν,που μου διαφεύγει;![]()
Ας ψήφιζες κανέναν Τζήμερο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno