!!! DEVELOPMENT MODE !!!
οικογένεια Σαραπτσή - Κάτω Τούμπα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Nero
Re: οικογένεια Σαραπτσή - Κάτω Τούμπα
κάθε καραμπαμπλόγος- καραμπαμποδίφης οφείλει να το καταπιεί όλο σαν νεράκι, και τα 25 λεπτά. Πρόκειται για κτήμα εις τους αιώνες
-
Nero
Σουβλίτσα κάτι λέγαμε για τις παλιές καλές εποχές...
- Highlander
Κάπου στο 12:30 λέει "σαν εκείνους τους γύφτους είμαστε". 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σ' άλλους ο Θεός δίνει λεφτά.
Σ' εμάς δίνει παιδιά.
Σ' εμάς δίνει παιδιά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nero
εκεί ομολογώ, πέθανα στο γέλιο
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
33 χρόνων είχε 14 παιδιά. Τι να σου πω; Δεν ξέρω.Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 22:38εκεί ομολογώ, πέθανα στο γέλιοη\Η κυρία κυριολεκτικά δε φαίνεται να καταλαβαίνει πως ακριβώς γίνονται τα παιδιά, που έχει μια κάποια τραγικότητα βέβαια. Πάντως δε νομίζω ότι σταμάτησαν στα 14, αφού λέει ότι άμα έρθουν, θα κάνουμε κι άλλα
![]()
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν καταλαβαίνει πως δεν τα δίνει ο Θεός τα παιδιά στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Η σπιτονοικοκυρά πάντως τραγική ιστορία.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εχουν πεθανει οι γονεις
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Nero
Ήτανε μεν 33 αλλά ξεκίνησε απο τα 14! Αν και σοκαρίστικα λίγο όταν είπε ότι είναι 33, ήταν έκανα για πενηντάραGherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2020, 22:4333 χρόνων είχε 14 παιδιά. Τι να σου πω; Δεν ξέρω.Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 22:38εκεί ομολογώ, πέθανα στο γέλιοη\Η κυρία κυριολεκτικά δε φαίνεται να καταλαβαίνει πως ακριβώς γίνονται τα παιδιά, που έχει μια κάποια τραγικότητα βέβαια. Πάντως δε νομίζω ότι σταμάτησαν στα 14, αφού λέει ότι άμα έρθουν, θα κάνουμε κι άλλα
![]()
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση που δεν καταλαβαίνει πως δεν τα δίνει ο Θεός τα παιδιά στην συγκεκριμένη περίπτωση.
- Highlander
Ε καλά ρε όχι και 50αρα.Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 22:45Ήτανε μεν 33 αλλά ξεκίνησε απο τα 14! Αν και σοκαρίστικα λίγο όταν είπε ότι είναι 33, ήταν έκανα για πενηντάραGherschaagk έγραψε: 19 Φεβ 2020, 22:4333 χρόνων είχε 14 παιδιά. Τι να σου πω; Δεν ξέρω.Nero έγραψε: 19 Φεβ 2020, 22:38
εκεί ομολογώ, πέθανα στο γέλιοη\Η κυρία κυριολεκτικά δε φαίνεται να καταλαβαίνει πως ακριβώς γίνονται τα παιδιά, που έχει μια κάποια τραγικότητα βέβαια. Πάντως δε νομίζω ότι σταμάτησαν στα 14, αφού λέει ότι άμα έρθουν, θα κάνουμε κι άλλα
![]()
- Highlander
Τι χρονολογίας να είναι άραγε το βίντεο;
-
Nero
όταν δεν υποχρεώνεσαι να τα ταΐζεις περιστέρια με ψώρα που σφάζεις στο μπαλκόνι σου, ναι, υποθέτω είναι ευτυχία
-
Nero
μετά το 83 σίγουρα
Γαμάτη οικογένεια.
Τη ζηλεψα
Τη ζηλεψα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 3 Απαντήσεις