Εντάξει δε θέλω να σου χαλάω τις ονειρώξεις. Πίστευε ό,τι θες.Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:56Δεν αμφιβάλλω ότι έχεις κοιμηθεί γλυκά στην καμπίνα μερακλή νταλικέρη τύπε![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Δεξιά στην Ευρώπη
- Highlander
Re: Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Δεξιά στην Ευρώπη
δεν χρησιμοποιώ έχω ντακντακγκο γιατί είμαι χακερ
πες μας και ποιός είναι
- Highlander
100% ελληνοπαις μακελάρης στο τέξας.Χουργιατς έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:57δεν χρησιμοποιώ έχω ντακντακγκο γιατί είμαι χακερ![]()
πες μας και ποιός είναικαι που κολλάει με τη συζήτηση
![]()
εμετός μου ήρθε για να είμαι ειλικρινής φαμHighlander έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:57
Εντάξει δε θέλω να σου χαλάω τις ονειρώξεις. Πίστευε ό,τι θες.![]()
πες τώρα ποιό είναι το αγόρι το καστανό
κάτσε να δω πότε πήγε μετανάστης
- Highlander
Α δηλαδή με παιδιά μουσουλμάνων μεταναστών δεν έχεις θέμα.
Αυτό κατάλαβες
'The same day the 17-year-old put up a photo of a trenchcoat — like the one classmates say he wore to school most days — covered with pins, including the Iron Cross, a German military medal sometimes associated with Nazis, and a symbol of a goat head that is connected to the Church of Satan.'
Mια χαρά αφομοιωμένος στην αμερικανική κουλτούρα μου φαίνεται
απο εδώ
https://usa.greekreporter.com/2018/05/1 ... -shooting/
-
Δημοκράτης
Νταξει δεν περιμένω από ζαιω να καταλάβει την διαφορα
Μέχρι εκεί σε κοβει
- Highlander
Ποια διαφορά παιδάκι μου; Δουλεύεις και μένεις σε άλλη χώρα ή όχι; Το ξέχασες;Δημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:32Νταξει δεν περιμένω από ζαιω να καταλάβει την διαφορα
Μέχρι εκεί σε κοβει
-
Δημοκράτης
Η διαφορά είναι ότι δεν εχω εγκατασταθεί εδώ ούτε πρόκειται και ότι έχω ελάχιστη επαφή με τους ντόπιους. Ψυφισκος Ν ομάδας είμαι βασικά αν και ο όρος δεν είναι εντελώς δοκιμοςHighlander έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:34Ποια διαφορά παιδάκι μου; Δουλεύεις και μένεις σε άλλη χώρα ή όχι; Το ξέχασες;Δημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:32Νταξει δεν περιμένω από ζαιω να καταλάβει την διαφορα
Μέχρι εκεί σε κοβει![]()
- Highlander
Βασικά αφού μένεις και εργάζεσαι σε άλλη χώρα είσαι μετανάστης αλλά τεσπα.Δημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:45Η διαφορά είναι ότι δεν εχω εγκατασταθεί εδώ ούτε πρόκειται και ότι έχω ελάχιστη επαφή με τους ντόπιους. Ψυφισκος Ν ομάδας είμαι βασικά αν και ο όρος δεν είναι εντελώς δοκιμοςHighlander έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:34Ποια διαφορά παιδάκι μου; Δουλεύεις και μένεις σε άλλη χώρα ή όχι; Το ξέχασες;Δημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 21:32
Νταξει δεν περιμένω από ζαιω να καταλάβει την διαφορα
Μέχρι εκεί σε κοβει![]()
πάρε να χειςΑρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 17:12 Παρτε μαθηματα οσοι ανεχεστε τη ΝΔ να μεταφερει αμορφωτους Αφγανους και Πακιστανους σε καθε γωνια της Ελλαδας.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- Highlander
Άλλο παράδειγμα καλών πραγματικών δεξιών:Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 17:12 Η οριτζιναλ ευρωπαικη Δεξια της Βρετανίας θα ακολουθησει το μοντελο της Αυστραλιας στο μεταναστευτικο.
Παρτε μαθηματα οσοι ανεχεστε τη ΝΔ να μεταφερει αμορφωτους Αφγανους και Πακιστανους σε καθε γωνια της Ελλαδας.

- Northern Spirit
Δεν προκειται..Ολο αυτο ειναι τσιρκο για να ικανοποιησουνε τους Βρετανους Αριστους...Θα εφαρμοσουνε 2-3 χρονια τον "σκληρο" νομο και μετα θα ανοιξουνε πορτες και παραθυρα στο νομο για να μπουνε οσοι χρειαζονται...Γιάννης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:43Αυτό ακριβώς. Εγώ θέλω να τις δώ να ξεσκατίζουν τα σάψαλα στα γηροκομεία για πενταροδεκάρες.
Θα πουλησουνε βεβαια μετα σανο στο λαο οτι τωρα αυτοι αποφασιζουνε οχι η ΕΕ..
Μουφες ατελειωτες.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
Καλα.....Θα προσασμοζοσασταν δηλαδη εσεις στην Ελλαδα να πληρωνατε ελληνα υδραυλικο που θα ερχοτανε για τη δουλεια μετα απο εβδομαδα και αφου σου επαιρνε τον μισο καταθετικο λογαριασμο.Awesomatic έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:07Οι μισθοί θα προσαρμοστούν από την αγορά στη μειωμένη προσφορά εργασίαςNorthern Spirit έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:53 Γιατι απο υδραυλικους και χτιστες ειναι ανετοι;
Να σου υπενθυμισω το κοστος κατασκευης οικειας στην Ελλαδα με εληνες χτιστες και ΙΚΑ τον παλιο καλο καιρο;
Και ποσο επεσε μετα οταν σκασανε μυτη Αλβανοι χτιστες και υδραυλικοι;
Για να αντιστρεψω το ερωτημα: ποιος στην Ελλαδα εχει χτισει ή επισκευασει σπιτι και δεν εχει χρησιμοποιησει αλλοδαπους εργατες;![]()
Αυτό γινόταν για δεκαετίες μέχρι που η μαζική μετανάστευση ανέτρεψε το status quo της δύσης και εξανάγκασε τα μέχρι τότε εκμάζοντα μεσαία στρώματα σε φτωχοποίηση. Αυτό που βλέπουμε είναι η επαναφορά στην κανονικότητα. Απλά τότε γινόταν ενεργητικά με τα κομμουνιστικά κράτη να κρατούν τα σύνορά τους κλειστά και την μετανάστευση από τρίτες χώρες δύσκολη ενώ τώρα παθητικά με το να ρυθμίζουν τα ίδια τα κράτη τα σύνορα τους.
Και επισης θα προσαρμοζοσασταν να χτιζατε σπιτι με Ελ οικοδομους που θα ζητουσανε ΙΚΑ και θα δουλευανε 6ωρο (με δυο ωρες διαλειμα).
Υπαρχει κανεις μπατραιωτης Ελ που εχτισε σπιτι η εκανε επικσευες και δεν προσελαβε αλλοδαπους για μεγαλο μερος της δουλειας;
Σεμπρατριωτες αναφερομαι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 812 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 128 Απαντήσεις