Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:32
Να διαφωνώ με τι; Δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με την ελληνοφρενεια.
Αν με ρωτάς για το θεσμό των προστατευμενων μαρτύρων, είμαι διαχρονικά αντίθετος στην ανωνυμία. Δεν αλλάζω γνώμη ανάλογα με το ποιος είναι κατηγορούμενος.
Τελικά αντί να χορέψουν οι ζαίοι, κάνουν στριπτίζ οι μπουνταλάδες "δεξιοί", υπό τον ήχο του τρανταχτού γέλιου όλων των παρευρισκομένων.
Εμ, βάλατε τον πασοκατζή υπουργό μπατσονομίας, και τα 'κανε σκατά. Τί πρω(κ)τότυπο.
Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:32
Να διαφωνώ με τι; Δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με την ελληνοφρενεια.
Αν με ρωτάς για το θεσμό των προστατευμενων μαρτύρων, είμαι διαχρονικά αντίθετος στην ανωνυμία. Δεν αλλάζω γνώμη ανάλογα με το ποιος είναι κατηγορούμενος.
Η ανωνυμία των λεγόμενων "προστατευμενων μαρτύρων" θεσπίστηκε στον λεγόμενο τρομο νόμο του 2001 από το ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ψηφίστηκε και από τη ΝΔ. Θυμάσαι να μου πεις τι έλεγε ο τότε ΣΥΝ; Το ΚΚΕ πάντως καταψήφισε τότε και διαχρονικά είναι σταθερό στη θέση του.
ειναι σταθερο στις θεσεις του μεχρι να ανακοινωσει οτι εκανε λαθος και να αλλαξετε ολοι μαζι θεση
Με διαφορα 2 λεπτων θα υποστηριζεις και παλι ενθερμα την νεα γραμμη.
Νη διανοηθεις να σκεφτεις μονος σου φιλε. διαγραφη
Η ανωνυμία ξαναλέω των "προστατευμενων μαρτύρων" θεσπίστηκε για τις ανάγκες του τρομονόμου. Αν δεις πέρα από τη μύτη σου, θα δεις ότι ένα σοβαρό κόμμα που αντιμάχεται τους ισχυρους, δε μπορεί να είναι υπέρ τέτοιων νομικών κατασκευών.
Χεχε ψηφιστηκε το 2014 απο την κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου η ενταξη στο νομο 2001 και των Προστατευομενων Μαρτυρων που αφορουν περιπτωσεις δωροδοκιας/δωροληψιας πολιτικων.
Γι' αυτο τωρα γινοσαστε ρομπες που προσπαθειτε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ να καταργησετε αυτο που ο Σαμαρας ο ιδιος εκανε νομο το 2014.
Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:14
Χεχε ψηφιστηκε το 2014 απο την κυβερνηση Σαμαρα-Βενιζελου η ενταξη στο νομο 2001 και των Προστατευομενων Μαρτυρων που αφορουν περιπτωσεις δωροδοκιας/δωροληψιας πολιτικων.
Γι' αυτο τωρα γινοσαστε ρομπες που προσπαθειτε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ να καταργησετε αυτο που ο Σαμαρας ο ιδιος εκανε νομο το 2014.
.
Σε ποιους αναφέρεσαι; Ξαναγράφω ότι το ΚΚΕ ήταν ανέκαθεν κατά της λεγόμενης ανωνυμίας προστατευμενων μαρτύρων.
Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:14
Η ανωνυμία ξαναλέω των "προστατευμενων μαρτύρων" θεσπίστηκε για τις ανάγκες του τρομονόμου. Αν δεις πέρα από τη μύτη σου, θα δεις ότι ένα σοβαρό κόμμα που αντιμάχεται τους ισχυρους, δε μπορεί να είναι υπέρ τέτοιων νομικών κατασκευών.
εσυ φιλε πινοκιο να δεις περα απ τη μυτη σου. Γιατι η περιπτωση που συζηταμε ειναι τουμπα.
δε μιλαμε για εναν παρακρατικο απεναντι σε αγωνιστες.
μιλαμε για ενα μαρτυρα απεναντι σε βαρωνους.
Μιλαμε για καθαρση οχι για σπιλωση φιλε πινοκιο.
Αν αποβαλλεις τα ψεμματα θα δεις και περα απ τη μυτη σου φιλε πινοκιο
εσυ φιλε πινοκιο να δεις περα απ τη μυτη σου. Γιατι η περιπτωση που συζηταμε ειναι τουμπα.
Αν ατσιδα κάποια στιγμή στηθεί κάτι έναντι σε χώρο σου ή ακόμα και ενάντια σε σένα προσωπικά και η κατηγορία στηθεί με βάση ανώνυμους, στείλε μου χαιρετίσματα.
Αν ατσιδα κάποια στιγμή στηθεί κάτι έναντι σε χώρο σου ή ακόμα και ενάντια σε σένα προσωπικά και η κατηγορία στηθεί με βάση ανώνυμους, στείλε μου χαιρετίσματα.
ρε μεγαλε καταλαβαινω. και συμφωνω σε γενικες γραμμες.
Εδω ομως μιλαμε για λαμογιες δεκαετιων και δισεκατομμυριων.
εινα σαν να ρχονται τα λιονταρια να μας φανε και να μου λες: μην τολμησεις να σηκωσεις πετρα, ειμαστε φιλοζωοι.
Καλη η αποψουλα σου αλλα για παιδακια στο σχολειο. μεχρι εκει
Αρίστος έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:14
.
Σε ποιους αναφέρεσαι; Ξαναγράφω ότι το ΚΚΕ ήταν ανέκαθεν κατά της λεγόμενης ανωνυμίας προστατευμενων μαρτύρων.
Στους νεοδημοκρατες αναφερομαι. Σε καθε περιπτωση οι Νεοδημοκρατες ζητησαν να ακυρωθει νομος που εφερε στη Βουλη ο Σαμαρας το 2014 για να διευρυνει το νομο 2001 με οσους καταθετουν για δωροληψίες/δωροδοκίες πολιτικών.
Οσο για το ΚΚΕ κριμα που δεν ακολουθει τα νομικα κεκτημενα της Δυσης.
πήζον bot έγραψε: 19 Φεβ 2020, 20:18
ρε μεγαλε καταλαβαινω. και συμφωνω σε γενικες γραμμες.
Εδω ομως μιλαμε για λαμογιες δεκαετιων και δισεκατομμυριων.
εινα σαν να ρχονται τα λιονταρια να μας φανε και να μου λες: μην τολμησεις να σηκωσεις πετρα, ειμαστε φιλοζωοι.
Καλη η αποψουλα σου αλλα για παιδακια στο σχολειο. μεχρι εκει
Κουκουεδικες σοφιστείες και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Δείχνουν το δέντρο, ενώ υπάρχει ολόκληρο τροπικό δάσος.
Τελικά αντί να χορέψουν οι ζαίοι, κάνουν στριπτίζ οι μπουνταλάδες "δεξιοί", υπό τον ήχο του τρανταχτού γέλιου όλων των παρευρισκομένων.
Εμ, βάλατε τον πασοκατζή υπουργό μπατσονομίας, και τα 'κανε σκατά. Τί πρω(κ)τότυπο.
Αυτο που πιστευω οτι εγινε ειναι οτι ο Κουλης εβαλε στοπ στην ιστορια γιατι φοβηθηκε σφαλιαρο απο τα ευρωπαικα δικαστηρια. Οχι οτι τον εχει γλυτωσει εντελως φυσικα. Αλλα θα βρισκοταν σε ΔΕΙΝΗ κατασταση και θα γινοταν ρεντικολο σε ολη την οικουμενη αν εβαζε χειροπεδες σε Προστατευομενους Μαρτυρες.
Αυτο που πιστευω οτι εγινε ειναι οτι ο Κουλης εβαλε στοπ στην ιστορια γιατι φοβηθηκε σφαλιαρο απο τα ευρωπαικα δικαστηρια. Οχι οτι τον εχει γλυτωσει εντελως φυσικα. Αλλα θα βρισκοταν σε ΔΕΙΝΗ κατασταση και θα γινοταν ρεντικολο σε ολη την οικουμενη αν εβαζε χειροπεδες σε Προστατευομενους Μαρτυρες.
.
Έχω παρατηρήσει ότι προσπαθεί συνεχώς να μαζεύει τις ακρότητες που υποκινούνται από την ακροδεξιά αδωνοσαμαρικη πτέρυγα πριν του γυρίσουν μπουμεραγκ.