Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Χατζηδάκης πέθανε το 2010 και τον έμπασε ο Jo Di ως θάνατο λόγω Νοβάρτις.Η το ότι ο Μαυρίκος πέθανε λόγω Νοβάρτις.Φάση Αυριανή τελείως
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζουρναδες και νταουλια.Ζαιοι αυριο χορευετε.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Re: Ζουρναδες και νταουλια.Ζαιοι αυριο χορευετε.
φιλε αυτα στην παιδικη ζωνη, το πρωιΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 18:35
Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Χατζηδάκης πέθανε το 2010 και τον έμπασε ο Jo Di ως θάνατο λόγω Νοβάρτις.Η το ότι ο Μαυρίκος πέθανε λόγω Νοβάρτις.Φάση Αυριανή τελείως
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Νομιζω και ο Γρηγορόπουλος για την Νοβάρτις πέθανε.Βαλτόν και αυτό στον γράφημαΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 18:35Εν τω μεταξύ ο Γιώργος Χατζηδάκης πέθανε το 2010 και τον έμπασε ο Jo Di ως θάνατο λόγω Νοβάρτις.Η το ότι ο Μαυρίκος πέθανε λόγω Νοβάρτις.Φάση Αυριανή τελείως
Η ελληνοφρένεια είναι μια εκπομπή, οι συντελεστές της έχουν την ευθύνη για ότι λένε και δεν αποτελεί κατά κανένα τρόπο κάποιο κομματικό όργανο. Προσωπικά μάλιστα δεν τους παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια πια.πήζον bot έγραψε: 19 Φεβ 2020, 18:21Maspoli ΜπλεΜπουμπυς zteo NamrailΔημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 17:57Ναι ρε συ προφανώς, γιατί από εχθές έχει πιάσει φωτιά του τουιτερ και τα φορούν από ζαιους, Βαξεβάνη δες και άλλους βρωμοαριστερους κατσαπλιαδες; σήμερα μέχρι και η ελληνοφρενεια είπε ότι η υπόθεση είναι για γέλια και ότι πρέπει οι μάρτυρες να καταθέσουν και να μάθουμε ποιοι είναι και στο τσατ της έγινε χαμός από ζαιουςunder έγραψε: 19 Φεβ 2020, 17:49
Οντως αυτο δειχνει οτι ειμαστε μπουρδελο και πανω σε αυτο παταει και η συμμορια.
Βεβαια τον Μανιαδακη τον βρηκαν αμεσως οταν η Τουλουπακη ηρε την προστασια του αφου δεν υπεκηψε στους εκβιασμους της.
Και αποδειχτηκε οτι ο Μανιαδακης δεν επρεπε να ειναι προστατευομενος μαρτυρας διοτι ηταν εμπλεκομενος στην υποθεση.
Κατι τετοιο τρεμουν και τωρα.
Τελικα ηταν οποτρτουνα ο Βαφειαδης? Πρεπει να απαντηθει παιδια, μη μενουμε ετσι στο σκοταδι..
Μεχρι τοτε ομως, χερακι χερακι με τα παιδια απο πανω...
Επαναστα να ουμε
οτι λεει και το κομμα λενε. οτι λεει και το κομμα λετε ολοι.Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:11Η ελληνοφρένεια είναι μια εκπομπή, οι συντελεστές της έχουν την ευθύνη για ότι λένε και δεν αποτελεί κατά κανένα τρόπο κάποιο κομματικό όργανο. Προσωπικά μάλιστα δεν τους παρακολουθώ εδώ και αρκετά χρόνια πια.πήζον bot έγραψε: 19 Φεβ 2020, 18:21Maspoli ΜπλεΜπουμπυς zteo NamrailΔημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 17:57
Ναι ρε συ προφανώς, γιατί από εχθές έχει πιάσει φωτιά του τουιτερ και τα φορούν από ζαιους, Βαξεβάνη δες και άλλους βρωμοαριστερους κατσαπλιαδες; σήμερα μέχρι και η ελληνοφρενεια είπε ότι η υπόθεση είναι για γέλια και ότι πρέπει οι μάρτυρες να καταθέσουν και να μάθουμε ποιοι είναι και στο τσατ της έγινε χαμός από ζαιους
Τελικα ηταν οποτρτουνα ο Βαφειαδης? Πρεπει να απαντηθει παιδια, μη μενουμε ετσι στο σκοταδι..
Μεχρι τοτε ομως, χερακι χερακι με τα παιδια απο πανω...
Επαναστα να ουμε
μαριονετες
Ξαναλέω ότι η ελληνοφρενεια δεν είναι κατά κανένα τρόπο κάποιο κομματικό όργανο.
Όποιος έχει μυαλό το καταλαβαίνει, όποιος δεν το καταλαβαίνει...
διαφωνεις?Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:15 Ξαναλέω ότι η ελληνοφρενεια δεν είναι κατά κανένα τρόπο κάποιο κομματικό όργανο.
-
Δημοκράτης
Οι τύποι που θα έκλειναν τον σαμαρά και τον πικραμένος φυλακή γιατί τους είδαν να τα πιάνουν τώρα κρύβονται για να μη πάνε να καταθεσουν
Η βρωμιά των ζαιων η ιδια
Να διαφωνώ με τι; Δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με την ελληνοφρενεια.
Αν με ρωτάς για το θεσμό των προστατευμενων μαρτύρων, είμαι διαχρονικά αντίθετος στην ανωνυμία. Δεν αλλάζω γνώμη ανάλογα με το ποιος είναι κατηγορούμενος.
Αν με ρωτάς για το θεσμό των προστατευμενων μαρτύρων, είμαι διαχρονικά αντίθετος στην ανωνυμία. Δεν αλλάζω γνώμη ανάλογα με το ποιος είναι κατηγορούμενος.
Οι κλασικές τουφεκιές στον αέρα των ζαιων . Τωρα θα βελάζουν λίγο προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά και η ζωή συνεχίζεται .Δημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:31 Οι τύποι που θα έκλειναν τον σαμαρά και τον πικραμένος φυλακή γιατί τους είδαν να τα πιάνουν τώρα κρύβονται για να μη πάνε να καταθεσουν
Μα τί ατυχία, πάνω που θα κατέθεταν, εξαφανίστηκαν σαν τον Χριστοφοράκο...
viewtopic.php?f=29&t=19065
viewtopic.php?f=29&t=19065
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 19 Φεβ 2020, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Δημοκράτης
Μα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας αφουΝon4me έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:36Οι κλασικές τουφεκιές στον αέρα των ζαιων . Τωρα θα βελάζουν λίγο προσπαθώντας να θολώσουν τα νερά και η ζωή συνεχίζεται .Δημοκράτης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:31 Οι τύποι που θα έκλειναν τον σαμαρά και τον πικραμένος φυλακή γιατί τους είδαν να τα πιάνουν τώρα κρύβονται για να μη πάνε να καταθεσουν
δε διαφωνεις. αυτο λεω.Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:32 Να διαφωνώ με τι; Δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με την ελληνοφρενεια.
κκε ελληνοφρενεια νδ ολοι μαζι.
χερακι χερακι
-
Δημοκράτης
Μα να χτυπάνε όλοι τον Αλέξη πουμας έβγαλε από την κρίση, που έλυσε το Σκοπιανό, που 2 μήνες ακόμα θα έλυνε και το κυπριακό; που θα πήγαινε μέσα τον κλεφτη τον πικραμενο;πήζον bot έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:54δε διαφωνεις. αυτο λεω.Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:32 Να διαφωνώ με τι; Δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με την ελληνοφρενεια.
χερακι χερακι
Άδικο φίλε μποτ
Η ανωνυμία των λεγόμενων "προστατευμενων μαρτύρων" θεσπίστηκε στον λεγόμενο τρομο νόμο του 2001 από το ΠΑΣΟΚ. Νομίζω ψηφίστηκε και από τη ΝΔ. Θυμάσαι να μου πεις τι έλεγε ο τότε ΣΥΝ; Το ΚΚΕ πάντως καταψήφισε τότε και διαχρονικά είναι σταθερό στη θέση του.πήζον bot έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:54δε διαφωνεις. αυτο λεω.Maspoli έγραψε: 19 Φεβ 2020, 19:32 Να διαφωνώ με τι; Δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με την ελληνοφρενεια.
χερακι χερακι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V