!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα ήταν το ιδανικό επάγγελμα για καθέναν.
-
Georg Von Balkanen
Re: Ποιό θα ήταν το ιδανικό επάγγελμα για καθέναν.
Συσεξ: πτυχιούχος άνεργος, πολιτικές επιστήμες, διοίκηση επιχειρήσεων, τέτοια φάση. Κάνει μικρό δουλειές στην άκρη για τον θείο με το περίπτερο.
Εχω φτιαξει μια μικρή λίστα για τους περισσότερους και θα την ποστάρω εν καιρώ, όταν ανασάνω γιατί με έχει πάει αίμα στη δουλειά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
οθωμανέλλην - σαμπ σε γερμανικές σιχαμένες τσόντες
νάνδρος - δάσκαλος ται τσι
νάνδρος - δάσκαλος ται τσι
Στην Κοκκινιά κομουνιστές ήταν αυτοί που την φόραγαν.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 18 Φεβ 2020, 18:43 Αυτοειναι το ιδανικο επαγγελμα για τους δεξιους.ακροδεξιους απολογητες των καπιταληστων...
![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Tί νηματάκι είναι αυτό?!
Αν βρω καιρό, θα ποστάρω τίποτα
Αν βρω καιρό, θα ποστάρω τίποτα
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εντάξει τότες, απλά μη ξεχάσεις να στείλεις και ένα κάρμπον κόπυ στις υπόλοιπες νεαρές Μητσοτάκενες με την επισήμανση ότι είμαστε ανήλικες προσφυγοπούλες από κάτω Τούμπα, Σταυρούπολη, Μενεμένη κτλ, σιγουράκι, έτσι γίνονται οι μεγάλες δουλειές δικέ μου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 15:41Όχι όχι. Όλα πρέπει να γίνουν νόμιμα. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες απώλειες λόγω υπερβολικής χρήσης και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτό να επηρεάσει την ομαλή λειτουργία και κανονικότητα της κοινότητας. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν θα επιτρέψουμε αλόγιστη χρήση παρεκτός αν τούτη η κατάχρηση συντελεί με τρόπο εποικοδομητικό στο έργο του καλλιτέχνη. Έχω ετοιμάσει επιστολή για την Μαρέβα (γνωστή πατρόνα των τεχνών) που θα προετοιμάσει το έδαφος για το τολμηρό μου εγχείρημα. Πηγές που θα παραμείνουν ανώνυμες με διαβεβαιώνουν ότι η πρότασή μου έχει ήδη φτάσει στο γραφείο της κας Μπακογιάννη και μαμάς του Πρωθυπουργού κι ότι την μελετά με συμπάθεια.sys3x έγραψε: 19 Φεβ 2020, 15:31Μπορούμε και χωρίς άδεια πόρφυ, αρκεί να πέσει το κασέρι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 19 Φεβ 2020, 10:25 Για εμένα όπως έχω ξαναπεί το ιδανικό θα ήταν να μου δοθεί επιχορήγηση 3 εκατομμυρίων € για να στήσω ένα καλλιτεχνικό κοινόβιο στο Περτούλι όπου καλλιτέχνες όλων των χώρων θα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα. Το έργο τους μετά το πέρας των δύο χρόνων θα είναι ιδιοκτησία του ελληνικού κράτους. Απαραίτητη προυπόθεση να δοθεί ειδική άδεια για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν το 'χω, τα ξεβουλώματα και οι αποχετεύσεις είναι το χειρότερο μου.Cavaliere έγραψε: 19 Φεβ 2020, 13:00 Κουλούρι Θεσσαλονίκης, λογίστρια.
Nero, δάσκαλος σε Δημοτικό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, κρεοπώλης.
enterprise-psi, πιλότος της πολιτικής.
Χουργιατς, πυροσβέστης.
under, γεωργός.
Custom F, φουρνάρισσα.
Chainis, υδραυλικός.
Οθωμανέλλην, αρχιτέκτων.
Lugozzi, χειρουργός.
LEONAS, ξυλουργός.
Σουβλίτσα, πρόεδρος δικαστηρίου.
The Rebel, νοσηλευτής.
Και δεν φοράω κοντοκάβαλα να φαίνεται η χαράδρα όταν σκύβω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αφού είναι φαλιρισμένη ρε συ.Antares έγραψε: 19 Φεβ 2020, 14:07 Antares, εισοδηματίας (από κινητή και ακίνητη περουσία), βασικός μέτοχος της ΔΕΗ και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου. Από το phorum και στου Θεού το αφτί.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
νάνος - κωστάκης σε γραφείο
γουάιλντ ρέμπελ - διαπραγματευτής κρίσεων
γουάιλντ ρέμπελ - διαπραγματευτής κρίσεων
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γράψε στο χεσιμο στο γραφείοΕρμής έγραψε: 19 Φεβ 2020, 15:50 Εχω φτιαξει μια μικρή λίστα για τους περισσότερους και θα την ποστάρω εν καιρώ, όταν ανασάνω γιατί με έχει πάει αίμα στη δουλειά.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
φίλιπ μόρτιμερ - προπονητής μπάντμιντον
νάνος - κωστάκης σε γραφείο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Feindflug συντάκτης http://www.typologies.gr/
The business man whose master plan controls the world each day,
Δεν κατάλαβες. Όλους αυτούς που "δούλεψαν" εκεί μέσα θέλω να τους απαυτώσω. Θα τους βρω όπου και αν πάνε.
Προισταμένους, προισταμένες, μηχανικούς, απλούς υπαλλήλους, καταλαβαίνεις. Αφού και μόνοι τους το λέγανε ότι είμαι ερωτευμένη με τα μούτρα τους. Αχ......
Οκ, από τα πλήκτρα σου και στου Θεού τ' αυτί λοιπόν, αρκεί να ξεκινήσεις από τους συνδικαλιστές.Antares έγραψε: 19 Φεβ 2020, 17:19Δεν κατάλαβες. Όλους αυτούς που "δούλεψαν" εκεί μέσα θέλω να τους απαυτώσω. Θα τους βρω όπου και αν πάνε.
Προισταμένους, προισταμένες, μηχανικούς, απλούς υπαλλήλους, καταλαβαίνεις. Αφού και μόνοι τους το λέγανε ότι είμαι ερωτευμένη με τα μούτρα τους. Αχ......![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση